dinsdag, februari 25, 2020
Home Blog

Britse overheid verduistert Groomingbendes-rapport

4

De Britse regering weigert een officieel onderzoek naar de kenmerken van zogeheten Groomingbendes openbaar te maken. Engelse politici bevinden zich op dun ijs, men kan zich afvragen hoe lang ze hier nog mee weg kunnen komen. De evaluatie van Groomingbendes wordt geheim gehouden omdat men van mening is dat de bevindingen “niet in het openbaar belang” zijn.

De toenmalige conservatieve minister van Binnenlandse Sajid Javid beloofde in eerste instantie dat hij het rapport zou vrijgeven met de verklaring dat er “geen no-go areas van onderzoek” zouden zijn.

“Ik laat culturele of politieke gevoeligheden niet in de weg staan om het probleem te begrijpen en er iets aan te doen. We weten dat in deze recente zaken buitenproportioneel veel mensen zijn veroordeeld met een Pakistaanse achtergrond. Ik heb mijn ambtenaren geïnstrueerd om de specifieke contexten en kenmerken van dit soort bendes te onderzoeken”, zei hij destijds.

Maar in antwoord op een verzoek om informatie verwijzend naar de Freedom of Information (FOI), waarin werd gevraagd om het uitgevoerde onderzoek en de naar aanleiding daarvan opgestelde rapporten, bevestigt het ministerie van Binnenlandse Zaken dat het de informatie in zijn bezit heeft, maar dat het deze niet zou vrijgeven. Onder meer omdat ministers een “safe space” nodig hebben om het beleid te bespreken.

Zweden: 1,5-jarige peuter door groep ‘jongens’ met mes bedreigd

3

Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun website.

Op maandag om 17 uur was een vader in Jordbro er getuige van dat zijn zoon, die anderhalf jaar oud is, door een aantal ‘jongens’ van 10 jaar met een mes werd bedreigd.

De politie zette een hondenpatrouille en een helikopter in om te proberen de daders te vinden, maar zonder resultaat.

“De informatie die de politie ter plaatse heeft gekregen is dat degenen die de bedreiging hebben uitgevoerd vier of vijf in aantal zijn en dat ze rennend het terrein hebben verlaten”, schrijft de politie op hun website.

Volgens Aftonbladet gebeurde het voorval toen de vader met zijn zoon buiten aan het wandelen was. Toen zouden ze de ‘jongens’ moeten zijn tegenkomen, die niet alleen zijn zoontje bedreigde, maar ook dingen tegen hem schreeuwde.

“De vader belde onmiddellijk de politie”, zegt Ola Österling, de perswoordvoerdster van de politie, aan de krant.

Gevangene bekent 2 kinderverkrachters hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”

5
Jonathan Watson © California Department of Corrections and Rehabilitation

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn voor kinderverkrachting. Jonathan Watson schreef aan het San Jose Mercury News dat hij “dacht dat ik iedereen een plezier zou doen.”

De moorden op de gevangenen, die allebei levenslang voor seksaanvallen op kinderen onder de 14 jaar moesten uitzitten, kwamen slechts een week later nadat de kindermisbruikers werden overgebracht.

Jonathan Watson schrijft dat hij door ‘Verkrachter 1′ werd geïrriteerd omdat hij andere gevangenen treiterden door de televisie naar kinderprogramma’s over te schakelen.

“Als levenslang gedetineerde zit ik in een unieke positie waar ik soms toegang heb tot deze mensen, en ik heb weinig te verliezen. Ik kon niet slapen omdat ik niet had gedaan wat elk instinct me vertelde dat ik toen en daar had moeten doen, dus ik pakte al mijn spullen in omdat ik wist dat de situatie de volgende dag op de een of andere manier zou worden opgelost”, schrijft Watson.

“Toen Verkrachter 1 kwam en hij weer de tv op PBS Kids zette, zei iemand “Gaat deze man dit echt recht voor onze neus kijken?”, en ik zei: “Ik handel dit wel af. En en ging met een stok aan het werk met hem.”

Nadat hij zijn aanval had afgesloten, ging Watson op zoek naar een bewaker om zichzelf aan te geven en kwam hij bij de tweede man terecht.

“Toen ik op het lagere niveau kwam, zag ik Verkrachter 2, en ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen. Twee vliegen in een klap.”

Toen de tweede moord nog steeds geen gevangenispersoneel had aangetrokken, bleef Watson zoeken naar iemand om zich aan te geven en vond uiteindelijk een bewaker.

“Ik zei hem: “Ik heb behoorlijk slecht nieuws”, waarop hij ironisch genoeg antwoordde: “Je gaat me toch niet slaan met die stok?” Dus na een moment van schertsen, wetende dat dit misschien het laatste fatsoenlijke moment is dat ik heb voor een lange tijd, vertelde ik hem wat ik net had gedaan, wat hij niet geloofde totdat hij om de hoek keek en de rotzooi zag die ik had achtergelaten in de zaal”, aldus Watson.

Het California Department of Corrections and Rehabilitation had geen commentaar, onder verwijzing naar het lopend onderzoek.

Harvard professor zegt dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd besmet raakt met het Coronavirus

1
De Triomf van de Dood is een schilderij van Pieter Bruegel de Oude, geschilderd rond 1562 en geïnspireerd op de golven van de Zwarte Dood die de 14e eeuw teisterden. © Museo del Prado / Wikimedia (Public Domain)

Harvard epidemiologie professor Marc Lipsitch zegt dat het Coronavirus niet beheersbaar zal zijn en dat 40-70 procent van de mensen wereldwijd zullen worden besmet.

In een artikel met de titel ‘You’re Likely to Get the Coronavirus’, legt de Atlantic uit waarom het Coronavirus bijzonder gevaarlijk is omdat het bij veel dragers van de infectie geen enkele symptoom zal veroorzaken.

Volgens professor Marc Lipsitch draagt dit bij aan zijn voorspelling dat het Coronavirus “uiteindelijk niet beheersbaar zal zijn”.

“Lipsitch voorspelt dat binnen het komende jaar zo’n 40 tot 70 procent van de mensen over de hele wereld zal worden besmet met het virus dat COVID-19 veroorzaakt”, meldt de Atlantic.

De professor verduidelijkt dat dit niet betekent dat al die slachtoffers ernstig ziek zullen worden en dat “velen een milde ziekte zullen hebben, of misschien asymptomatisch zullen zijn”.

Gezien de steeds strengere maatregelen die buiten China worden genomen om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen, ook in Italië, waar mensen worden verhinderd de steden te verlaten, vraagt men zich echter af hoe ernstig de paniek zal zijn als er sprake is van een massale wereldwijde pandemie.

De winkelrekken in sommige delen van Italië beginnen al leeg te raken, met 165 gemelde gevallen.

Ondertussen zegt een adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie dat het Coronavirus de alom gevreesde ‘ziekte X‘ zou kunnen zijn waar deskundigen al jaren voor waarschuwen.

“Of het nu binnen de perken blijft of niet, deze uitbraak wordt snel de eerste echte pandemie-uitdaging die past in de categorie ‘Ziekte X’, die op de prioriteitenlijst van de WHO staat van ziekten waarvoor we ons in onze huidige geglobaliseerde samenleving op moeten voorbereiden”, schrijft Prof. Marion Koopmans.

De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

6

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen tot in Afrika wilde uitbreiden. Wat in de praktijk zal betekenen dat Afrikanen naar Europa komen om te profiteren van onze sociale voorzieningen; omdat het na een eeuw van miljarden ontwikkelingshulp ze nog steeds niet is gelukt om zelf een welvarend thuisland in Afrika op te bouwen, heb ik er weinig vertrouwen in dat het hen in Europa wel lukt.

Brussels economists claim Britain and other EU states will “need” 56 million immigrant workers between them by 2050 to make up for the “demographic decline” due to falling birth rates and rising death rates across Europe.

Naast de ouwe afgezaagde leugen dat we moslims moeten importeren omdat de Europeanen ouder worden en niet genoeg kinderen verwekken, wilde de EU dus reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’.

It states: “Countries with low fertility rates could require a significant number of immigrants over the coming dec­ades if they want to maintain the existing number of people of working age.

Het feit dat de werkloosheid nu al torenhoog is en laaggeschoolde Afrikanen zonder enige talenkennis niet de voorwaarden bezitten om aan de werkeisen te voldoen in een geavanceerde informatiemaatschappij, blijkt niet in de hersens van onze EU-dictators door te dringen.

“Having sufficient people of working age is vital for the economy and for tax revenue.”

De Boomer-generatie is, of gaat binnenkort, met pensioen en veel banen zijn geautomatiseerd of naar het Oosten verhuisd, terwijl de werkloosheid vooral onder laaggeschoolden gestadig toeneemt. De EU heeft zich al eerder als een failliete reisbureau en sociale dienst bewezen die graag onintegreerbare arbeidsschuwe individuen uit de derde wereld importeert, die met genoegen van onze gemeenschappelijke opgebouwde sociale voorzieningen genieten zonder zelf een euro bij te dragen.

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

The first was the job centre opened in Bamako, capital of Mali, on Monday. Other centres are expected to open soon in other west African states and later in north Africa.

Een belasting gefinancierd ‘arbeidsbureau’ werd destijds in Mali geopend met de opdracht om zoveel mogelijk Afrikanen naar Europa te brengen. Mali is een islamitisch land ten zuiden van de Sahara. Het is een van de armste landen ter wereld en heeft te kampen met ernstige interne spanningen. Het wordt geteisterd door burgeroorlogen en staatsgrepen. Het onderwijs is van steentijd-gehalte en ruim 63 % procent is analfabeet. Een lokale tak  van al-Qaeda terroriseert het land en veel Europeanen zijn daar ontvoerd.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Harvey Weinstein veroordeeld tot gevangenisstraf

3
Screenshot Inside Edition YouTube

De joodse filmproducent Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor verkrachting en seksueel misbruik.

De in Hollywood gevestigde joodse filmmaker Harvey Weinstein is veroordeeld tot gevangenisstraf voor een verkrachting die hij in 2013 heeft gepleegd en voor een seksueel misbruik in 2006. Het vonnis is bekendgemaakt door een jury bestaande uit zeven mannen en vijf vrouwen.

Hij kan tot 29 jaar in de gevangenis zitten. Weinstein is echter vrijgesproken van de twee zwaarste aanklachten die tot een levenslange gevangenisstraf hadden kunnen leiden.

Hij werd onmiddellijk in de boeien geslagen en uit de rechtszaal naar de gevangenis geleid.

Weinstein heeft herhaaldelijk gezegd dat hij onschuldig is en dat de seksuele contacten met toestemming zijn gebeurd. Hij zei dat de vrouwen het met hen eens waren in ruil voor het bevorderen van hun carrière.

“Als hij het woord ‘nee’ hoorde, was het als een trigger voor hem”, getuigde zijn aanklaagster van verkrachting. Een andere vrouw zei dat toen ze lachte om zijn avances, hij sneerde: “Je zult het nooit maken in deze business. Dit is hoe deze industrie werkt”.

De aanklacht tegen hem kwam nadat hij in de herfst van 2017 werd aangeklaagd voor allerlei vormen van seksueel misbruik van verschillende vrouwen waarmee hij door zijn werk in contact kwam. De aanklacht – die na jaren van speculatie en geruchten naar boven kwam – leidde vervolgens tot een snelle opkomst van de zogeheten #MeToo-beweging.

Hoe Hollywood zaken deed met de nazi’s

De Amerikaans-joodse publicatie The Tablet noemde kort na de beschuldigingen in 2017 Harvey Weinstein een “specifiek joods type libido”.

Ze vermelden onder meer dat hij een vrouw dwong toe te kijken terwijl hij masturbeerde in een potplant en dat bijna alle aanklagers van de joodse filmproducent niet-joden zijn. Het gedrag vertegenwoordigt volgens The Tablet een bredere joodse perverse wraaklust gericht op de meerderheidsgemeenschap, wat ook tot uiting komt in de objectief gezien schadelijke joods gedomineerde porno-industrie.

“Joden domineren Hollywood”

Journaliste stelt voor: “Politieagenten zouden blanke mannen moeten misleiden om misdaden te plegen om hen gevangen te nemen”

4
De mannen van Nordfront. Nationaal-Socialistische verzetsbeweging in Zweden.

Een journaliste op de nieuwszender MSNBC suggereert dat de FBI jonge blanke mannen zou moeten misleiden tot het plegen van misdaden, om ze daarna gevangen te zetten.

De joodse journaliste Katy Tur op de MSNBC TV-zender besprak dit weekend met een voormalige FBI-medewerker over de vermeende groeiende dreiging van blanke patriotten.

Tur zegt dat ze verslag heeft gedaan van verschillende gevallen waarin de FBI contact opnam met radicale islamisten, instructies gaf over hoe bommen te bouwen en aankondigde waar ze bommateriaal kon vinden. Dit is om vervolgens de mannen te kunnen arresteren voordat ze enig kwaad hebben gedaan.

Katy Tur stelt verder voor dat de politie hetzelfde doet tegen “blanke extremisten”.

De voormalige FBI-agent is het daarmee eens en beschuldigt onder andere Donald Trump van het aanzetten tot radicalisering en Fox News van het niet nemen van afstand.

Autobestuurder rijdt in volksmassa in Duitsland

14
Volkmarsen, screenshot YouTube

Een autobestuurder is een carnavalsstoet in het Duitse Volkmarsen ingereden en heeft 15 mensen verwond, zo meldden meerdere media. Het is onduidelijk of het een ongeluk of een terroristische aanslag is.

Maandag om half vier reed een auto in een menigte in een carnavalsstoet in Volkmarsen, Duitsland.

Er zijn ongeveer 15 mensen gewond geraakt, waaronder enkele kinderen.

Het incident gebeurt enkele dagen na de naar verluidt extreem-rechtse terreuraanslag in het land, maar het is nog steeds onduidelijk of het een opzettelijke aanval of een ongeval is.

Volgens een getuige in de plaatselijke krant Hessenschau moet de auto echter in de menigte zijn geaccelereerd en vervolgens dertig meter zijn gereden.

Een andere getuige zegt in Frankfurter Rundschau dat de chauffeur de hekken naar het festival omreed en vervolgens recht op de mensen racete.

De bestuurder van de auto is gearresteerd en er staan een groot aantal ambulances ter plaatse.

De EU bereidt zich voor op de Coronapandemie

19

De EU geeft nu 230 miljoen euro extra uit om de verdere verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen. Tegelijkertijd bereidt men zich op alle niveaus voor, zegt de commissaris van het Crisis Management.

De Europese Commissie kondigt vandaag aan dat zij “de klok rond werkt” om de verspreiding van het dodelijke Coronavirus een halt toe te roepen.

Dit sinds de besmetting zich heeft verspreid naar Zuid-Korea, Italië en Iran.

De EU besteedt nu 230 miljoen euro extra aan de bestrijding van het virus.

“Gezien de snel evoluerende situatie staan wij klaar om onze hulp op te voeren. In deze context zal deze week een gezamenlijke missie van deskundigen van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding en de Wereldgezondheidsorganisatie naar Italië vertrekken om de Italiaanse autoriteiten te ondersteunen.”

Er gaat 114 miljoen euro naar de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en er wordt 100 miljoen euro besteed aan onderzoek naar een vaccin.

“Er zijn al meer dan 2 600 levens verloren gegaan en daarom is er geen andere optie dan ons op alle niveaus voor te bereiden. Ons nieuwe hulppakket zal de Wereldgezondheidsorganisatie ondersteunen en de financiering richten op landen met zwakkere gezondheidsstelsels. Ons doel is om de uitbraak op globaal niveau in te dammen”, aldus EU-commissaris Janez Lenarcic van het Crisis Management.

De Europese gevangenis: de les die Guy Verhofstadt heeft geleerd uit de Brexit

9
Photo by Renew Europe group

Het is voorbij. Weg zijn ze, de Britten. Tenminste officieel. Omdat er voor het einde van het jaar niet veel verandert. Pas daarna zal het verlies van de met Duitsland betaling-krachtigste en naast enkele andere staten meest toegewijde aan de democratie partner voelbaar zijn, schrijft Ramin Peymani op Liberale Warte.

Photo by Renew Europe group

Nu begint de zware strijd om de toekomstige relatie tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie. En beide partijen proberen zich met krachtig sabelgekletter in een voordelige uitgangspositie te plaatsen. Het staat echter buiten kijf dat ze zich zullen vermannen. Niemand is geïnteresseerd in een verbroken relatie tussen het pas gescheiden paar, die 47 gemeenzame jaren moeten verwerken en een nieuw leven moeten opbouwen. Wraakzucht is net zo’n slechte adviseur als in een hoekje gaan zitten pruilen.

Intussen heeft de Europese Unie al duidelijk gemaakt welke consequenties zij aan het mislukte huwelijk wil verbinden: de resterende en toekomstige partners moeten nog zich nog meer ondergeschikt maken aan de leidende Brusselse echtgenote en bij voorkeur ook een uitgaansverbod krijgen. Dat is tenminste wat Brexit-coördinator Guy Verhofstadt eist. De hoofdonderhandelaar van het Europees Parlement heeft erop aangedrongen dat de mogelijkheid om de EU in de toekomst te verlaten, wordt afgeschaft. Hoewel hij gelijk heeft in zijn beoordeling dat de Brexit het “falen van de Unie” markeert, trekt hij de ontmaskerende conclusie dat de EU moet worden omgevormd tot een gesloten club waarin bijna 450 miljoen mensen uit 27 staten met de meest uiteenlopende voorkeuren, tradities en culturen worden gedwongen te trouwen.

Er is veel bezorgdheid over navolgers van de Brexit, omdat er al stemmen opgaan, niet alleen in Polen, die oproepen tot terugtrekking. Dwang lijkt het middel bij uitstek te zijn, na decennia waarin een politieke kaste die ver van het volk af staat de mensen op het continent niet heeft kunnen inspireren tot een Unie, die zichzelf in toespraken viert als een groots Europees project, maar in het dagelijks leven verschijnt als een ondemocratische verzameling van machtsbeluste apparatchiks.

Nu moet de Europese federale staat, die door de meerderheid van de Europese burgers wordt afgewezen, ten uitvoer worden gelegd in de vorm van een Europese gevangenis, met inbegrip van een levenslange gevangenisstraf. Als je eenmaal binnen bent, kun je er niet meer uit. Zo groot is de bezorgdheid over nabootsers van de Brexit, omdat er in Polen bijvoorbeeld al sterke stemmen opgaan om te vertrekken.

Nu moeten de teugels snel worden aangetrokken om nieuwe slopende exit-debatten te voorkomen. Hoewel Brussel een “Conferentie over de toekomst van Europa” heeft aangekondigd, die de EU-burgers de mogelijkheid moet bieden hun kritiek te uiten in rondetafeldiscussies gedurende twee jaar vanaf mei, werd de aanvankelijk geplande mogelijkheid om de Europese verdragen te wijzigen op basis van de verzamelde wensen van de burgers op het laatste moment weer teruggetrokken. Er is geen duidelijker manier om het feit te documenteren dat ze zichzelf zien als een centraal comité dat boven de democratie staat. De angst voor machtsverlies is bijna tastbaar. En uiteraard ook de angst om hun baan te verliezen. Want voor de meeste van de schunnig overbetaalde EU-bonzens zou elders nauwelijks plaats zijn. Dit geldt ook voor Guy Verhofstadt, voor wie een nieuwe baan moest worden gevonden nadat de Brexit was voltooid. Hij wordt – tataa! – voorzitter van de “Burgerconferentie”.

De afschaffing van de toetredingsoptie voor individuele staten betekent dat het lidmaatschap alleen mogelijk is door middel van annexatie. En zodoende is het nu al duidelijk wat er in 2022 in het eindverslag zal staan, dat de basis zou moeten vormen voor de toekomstige vorm van de Europese Unie. Verhofstadt heeft het duidelijk gezegd: De EU moet worden omgevormd tot een echte Unie, “zonder de mogelijkheid van vertrek, toetreding, kortingen of uitzonderingen”. Hij heeft dus al verder gekeken dan de Europese federale staat. De door hem bepleite afschaffing van de toetredingsoptie voor afzonderlijke staten betekent dat het lidmaatschap dan alleen nog mogelijk is door middel van annexatie. Wie zich wil aansluiten bij het vanuit Brussel gecontroleerde rijk, moet voortaan bereid zijn om zich volledig te laten opnemen in de federale staat. Het is dit perspectief – onthuld door Verhofstadt – dat de critici van een Europese machtselite die steeds autonomer wordt, versterkt en duidelijk maakt hoe gevaarlijk het Brusselse apparaat is. Want de overwegingen leiden onvermijdelijk tot een gebrek aan vrijheid.

De machtigen van Europa hebben echter geleerd van de mislukte pogingen van eerdere regimes: de burgers zullen geen honger lijden. Zij zullen toegang hebben tot elke denkbare vorm van consumptie, indien nodig met overheidssteun. Ze zullen ook nog steeds toestemming hebben om (uit) te reizen. In plaats van onooglijke grensmuren die mensen ervan weerhouden te vluchten, zullen er minder bedreigende barrières voor voormalige soevereine staten voor in de plaats komen. Alleen het verdwijnen van de democratische participatie en de vrijheid van meningsuiting markeert de systeemverandering. Het socialisme heeft zijn terugkeer grondig voorbereid. De Britten daarentegen zijn er op het nippertje in geslaagd om aan de muur te ontsnappen.

Kunnen fascistische generaals de democratieën redden – alweer?

6

Racist, fascist, nazi. We herkennen allemaal de kreten uit onze publieke ruimte. Maar hoeveel mensen begrijpen echt waar ze over schreeuwen? Onder welk systeem leven we vandaag de dag? Het voelt veilig om te beweren dat het democratie is, niets anders. Maar misschien is dat niet de hele waarheid? schrijft Peter Krabbe.

Laten we een beetje teruggaan in het verleden. Tweehonderd jaar geleden bestonden deze begrippen nog niet. Men leefde in een aristocratie, de macht van de weinige bevoorrechten boven de meerderheid. Het was oorspronkelijk feodaal, dat wil zeggen gebaseerd op grondbezit, maar verdween in de 19e eeuw en werd in plaats daarvan corporatie genoemd – gebaseerd op de groei van grote bedrijven. Het woord komt van het Engelse ‘corporations’ en is vandaag de dag meer dan ooit relevant door het opkomende bedrijfsmonopolie dat bedoeld is om de ruggengraat van de Nieuwe Wereldorde (NWO) te vormen.

Het doel van deze aristocratie is dat ook een moderne samenleving kan worden bestuurd door de economisch meest machtigen in een land, met behulp van de financiële mogelijkheden kan men de wetgeving, de rechtbanken, de politie, het leger en de bestuurlijke topposities van de samenleving controleren. Omkoping en corruptie worden een effectief instrument. Democratie in de zin van de keuze van het volk voor functionarissen die in het belang van het volk werken, wordt daarmee een antithese voor de aristocratie. Wanneer, zoals wij geloven, de democratische verkiezingen gemanipuleerd beginnen te worden omdat de wil van het volk een bedreiging vormt voor de aristocratie, gaan we over op een pure dictatuur. Dan kunnen we er nooit minder mee wegkomen dan met behulp van een volkse, gewapende opstand.

Wat paradoxaal is, is dat zo’n “volksopstand” gemakkelijk een ander gezicht krijgt, iets wat we hebben geleerd van de Russische revolutie die werd doorgevoerd om het communisme in te voeren, eerst in Rusland en daarna ook in de rest van Europa. Het werd gefinancierd door joodse bankiers in de Verenigde Staten onder leiding van Jacob Schiff (oorspronkelijk uit Frankfurt), de familie Warburg (oorspronkelijk uit Hamburg) en Kuhn en Loeb. Marx, Engels en Trotski waren verantwoordelijk voor de ideologieën. Vandaag de dag denkt bijna niemand nog dat het een volksdemocratie was. Lenin en Stalin overtuigden de buitenwereld er al snel van dat dit een socialistische dictatuur was, verder niets. De aristocratie leefde voort, maar met nieuwe actoren aan de vleespannen.

De dreiging van deze socialistische dictatuur verspreidde zich snel over Europa onder het motto van overwinning van het internationale communisme op het kapitaal (die dankbaar werd aanvaard onder de tafel). Europa was na de Eerste Wereldoorlog met littekens bedekt en de gelegenheid werd goed gekozen. Duitsland werd het eerste doelwit, in 1918 riep de joodse communist Kurt Eisner een communistische republiek in Beieren uit, maar werd het jaar daarop door Duitse vrijheidsstrijder vermoord. In Noord-Duitsland woedde de communistische Spartacusbond met hetzelfde doel. In Finland probeerden de communisten in 1918 met een burgeroorlog de macht te grijpen, maar zij verloren. In Hongarije probeerde de communistische Bela Kun hetzelfde in 1919, maar verloor ook. Zweden werd getroffen door de zogenaamde Juni-Rellen van 1919, maar de vlam ging snel uit. In Italië verpletterde Mussolini de communisten in hun poging tot machtsovername en vestigde in tegenstelling tot het socialisme een aristocratische dictatuur. In Duitsland sluit Hitler zich aan bij de Socialistische Partij, maar merkt al snel dat deze wordt geregeerd door joodse communisten en vormt daarom een eigen partij, de Duitse Arbeiderspartij, die dan de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij zou heten.

In Portugal volgt Salazar het voorbeeld van Mussolini en neemt in 1926 de macht over. Tien jaar later doet generaal Franco in Spanje hetzelfde en stopt hij de opmars van de communisten door de burgeroorlog. Zijn heerschappij zou duren tot het jaar 1975. In die tijd eindigde ook het Griekse militaire regime na zeven jaar. De jongeren van vandaag die fascist schreeuwen, begrijpen de achtergrond niet. Zonder deze militaire regimes, die tot doel hadden om kerk, koningschap en ordelijke macht te verenigen in de strijd tegen de verspreiding van het Sovjet-communisme in Europa, zouden we allemaal achter hetzelfde ijzeren gordijn hebben geleefd dat nu in plaats daarvan heel Oost-Europa verlamde tijdens de ketenen van het communisme tot aan de ineenstorting van de Sovjet-Unie. Men kan zich terecht afvragen wat voor ons allemaal het beste zou zijn geweest? Mijn keuze is in ieder geval duidelijk, ook al heeft het fascistisch verzet een soms, maar niet altijd, onschuldige burgerbevolking veel leed en misbruik bezorgd.

Het verschil tussen het nazisme en wat wij minachtend fascisme noemen is dat Hitler het raciale aspect aan zijn ideologie heeft toegevoegd. Fascisme ging over het onderhouden van een werkrelatie tussen arm en rijk binnen de nationale grenzen, waarbij men vasthield aan zijn eigen spelplan. Hitler achtte dit niet mogelijk omdat hij het internationale joodse bolsjewisme als zijn grootste vijand zag. De dreiging vanuit het oosten werd steeds groter met een steeds machtiger wordende Sovjet-Unie. De genocide in Oekraïne (Holodomor met wel tien miljoen doden) liet zien dat ze het in Moskou menens waren. Ongeveer 500.000 Joden leefden binnen de Duitse grenzen, in het oosten met het centrum van Polen, bereikte de Joodse bevolking  nog eens 6 miljoen mensen, voornamelijk verspreid in Rusland en Polen. Stalin’s ambitie was, net als Hitler, om de Joden te verdrijven en hun invloed in de Sovjet-Unie te verminderen. Ze waren van plan Polen te delen voor dit doel, maar vertrouwden elkaar niet. De emigratie naar het nieuw aangekomen Palestina was begonnen, maar werd door de Engelsen tegengewerkt. Zij wilden in de gevoelige naoorlogse situatie geen conflicten met de Arabieren veroorzaken. De Verenigde Staten werden het alternatief voor de vluchtende Joden. Het aantal Joden in de Sovjet-Unie daalde van 3 miljoen in de jaren dertig van de vorige eeuw tot iets minder dan 250.000 in 2002. Het was niet te wijten aan het nazisme, maar aan het Sovjet-communisme.

Ik schrijf dit artikel om u eraan te herinneren dat de gebeurtenissen in de geschiedenis veel gecompliceerder zijn dan veel mensen denken. Onze denkbeeldige democratie is aan het verdwijnen. Sinds het communisme in het midden van de 19e eeuw is uitgevonden en na de eeuwwisseling in werking is getreden, is er in Europa een verzetsgolf op gang gekomen om het te stoppen. Degenen die het communisme willen rechtvaardigen, hebben het woord fascisme als een scheldwoord gecreëerd voor een beweging die absoluut noodzakelijk was om onze vrijheid te redden. Vandaag de dag evolueren we naar een nieuwe vorm van communisme, de NWO genaamd, zonder dat we weten hoe en waarom. Het antwoord ligt in onze geschiedenis.

In Frankrijk ligt de democratie in haar doodsstrijd door de poging van Macron om de NWO in te voeren. Het volk doet een beroep op zijn generaals – grijp in en red onze democratie. Zullen ze het doen? Zo ja, wat doen de collega’s van de NAVO dan? Merkel en Macron mompelen over hun Europese politiemacht en de droom van een EU-leger, dat de voortzetting van de NWO’s koers naar de ultieme dictatuur zal garanderen.

De greep van Soros op het ECHR door Frans weekblad onthuld

9

In zijn laatste nummer onthult een Frans weekblad de omvang van de invloed van Georges Soros, de Hongaarse miljardair aan het hoofd van het NGO-netwerk Open Society Foundations, op het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).

François-Xavier Bellamy, filosoof en lid van het Europees Parlement, hekelde de steeds belangrijker wordende voorrechten die het Europees Hof voor de Rechten van de Mens zichzelf toekent, schrijft het Amerikaanse nieuwsportaal Freewestmedia.

Het diepgaande onderzoekswerk van Gregor Puppinck is een gelegenheid om het huidige functioneren van het EHRM te belichten, en de essentiële vragen die het oproept, vertelt hij aan Valeurs Actuelles.

Het eerste punt betreft de transparantie van de vonnissen van deze instelling, en van het hele Europese besluitvormingsproces in het algemeen. Bellamy ziet dit in het Parlement, waar de middelen die in “lobbyactiviteiten” worden vastgelegd enorm zijn, zoals ook het geval is bij de Europese Commissie.

Aangezien de belanghebbende partijen in een register zijn ingeschreven, zijn zij in vele stadia van het wetgevingsproces aanwezig en onder deze vertegenwoordigers die een belang claimen, is een zeer groot aantal in dienst van verschillende NGO’s die hun politieke visie verdedigen.

“Ik vind het verontrustend dat lobbyisten, wie ze ook zijn, ons amendementen schrijven die direct kunnen worden ingediend, of interventies die tijdens de zitting worden uitgesproken”, legt Bellamy uit. “Deze vermenging van rollen, die ook te lezen is in het verslag van Gregor Puppinck, is duidelijk in strijd met de noodzakelijke onafhankelijkheid van de overheid – wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht – van particuliere actoren.”

Een deel van het wantrouwen ten opzichte van de Europese Unie komt juist voort uit het feit dat de burgers geen volledig vertrouwen hebben in deze onafhankelijkheid, die strikt moet worden vastgelegd, en zegt dat in het EHRM deze heimelijke verstandhouding tussen magistraten en NGO’s een symptoom is van deze mislukking.

“De tweede vraag die door dit verslag naar voren komt, is nog fundamenteler en raakt aan de filosofie zelf van onze instellingen: het beginsel van het machtsevenwicht lijkt vandaag de dag grotendeels gebroken, door de objectieve superioriteit die de rechterlijke macht vandaag de dag heeft ten opzichte van de uitvoerende en de wetgevende macht”.

“En het is bij het EHRM dat deze onevenwichtigheid zich het duidelijkst manifesteert. Zoals Gregor Puppinck aantoont, leidt een zeer uitgebreide visie op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens er vandaag toe dat de rechters van deze instelling het recht en de beslissingen van de staten beoordelen over onderwerpen die zo verschillend zijn als hun buitenlandse, migratie-, onderwijs-, gezins- en maatschappelijke onderwerpen, enz.”

“Legitieme bestuurders, democratisch gekozen parlementen kunnen hun beslissingen geblokkeerd zien, zelfs gesanctioneerd zien, in naam van de interpretatie die rechters geven van een zeer algemene basistekst, en waarvan de principes gebruikt zouden kunnen worden om zeer uiteenlopende beslissingen te rechtvaardigen”.

“Het beginsel van gelijkheid voor de wet kan worden gebruikt om de uitbreiding van medisch geassisteerde voortplanting (PMA) tot alle vrouwen te rechtvaardigen – maar ook om het te weigeren in naam van het feit dat elk kind recht heeft op een vader”.

“Respect voor de menselijke waardigheid kan voor sommigen inhouden dat ze alle migranten opnemen; voor anderen, waaronder ikzelf, legt het juist de controle over onze grenzen op om een einde te maken aan de sinistere zaak van de mensensmokkelaars”, aldus Bellamy.

“Alleen een democratische keuze, na een politiek debat, kan over dergelijke keuzes beslissen; en het ontnemen van de macht aan de burgers om te beslissen in naam van het idee dat iemand dan van zijn rechten geniet, is een gevaarlijke ironie”.

De oprichter van Puy du Fou, de Franse politicus Philippe de Villiers, gaf ook commentaar op de greep van het netwerk van NGO’s van Georges Soros op het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Hij loofde de moed van de klokkenluider Puppinck en stelde de macht van de OSF [N.v.d.r. Open Society Foundations, is een privaat opererende en fondsenverstrekkende stichting van Soros met als doel om overheidsbeleid te hervormen] aan de kaak, die vandaag “machtiger is dan een land als Frankrijk”.

En het voormalige Europese parlementslid weet waar hij het over heeft. In maart jongstleden onthulde zijn schokkend onderzoek naar de oprichters van de Europese Unie dat Jean Monnet [N.v.d.r. was een Frans zakenman en internationaal ambtenaar, als ijveraar van de Europese Gemeenschappen, de voorlopers van de huidige Europese Unie] een hedendaags alter ego heeft: Georges Soros.

“Als Soros Emmanuel Macron vraagt, krijgt hij het antwoord voordat hij de vraag stelt”, zegt De Villiers.

“Er is een specifiek voorbeeld. Soros vroeg om de scalp van de Franse ambassadeur. Hij kreeg het meteen.”

Hij zegt dat de Amerikaanse miljardair gevaarlijk is. “Hij is volledig geïnfiltreerd in het Europees Parlement”, aldus De Villiers, die niet verbaasd is over de informatie van de klokkenluider, die tot in detail aantoonde hoe Georges Soros via zijn netwerk van NGO’s, de Open Society Foundations, in het EHRM is geïnfiltreerd.

“De man die het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, Georges Soros, manipuleert, houdt daar niet op. Zelf heeft hij ooit vriendelijk lachend gezegd: “Ik ben een staatshoofd zonder staat”. Hij is de nummer één lobbyist in de wereld.”

Een lobbyist met een aanzienlijke macht sinds hij met gemak de Europese instanties is binnengedrongen, en dit “is te wijten aan het feit dat het geglobaliseerde particuliere belangen zijn die Europa regeren”, legt Philippe de Villiers uit.

De Open Society Foundations is dus machtiger dan een land als Frankrijk. Georges Soros is veel machtiger dan Emmanuel Macron. Bovendien spreekt de bijnaam die hem in Brussel is gegeven voor zich: “de poppenspeler”.

De voormalige minister ging verder:

“Hij wil de ‘me society’ tot stand brengen. Het totale individu dat gelooft dat hij vrijer is dan ooit door zich te onderwerpen aan marktpropaganda, een arm mannetje verbonden en geatomiseerd in de eenzame menigte. Voor Soros moet alles gedeconstrueerd worden. Hij wil een wereld die bevrijd is van gemeenschappen, van de geschiedenis en het lot, ten gunste van een vormeloze ruimte van pure rechten, bevolkt door abstracte individuen.”

“Zijn genie weet hoe hij een melkwegstelsel van invloed kan opzetten die met succes de wereld met ideeën kan wegen en zo de politieke agenda in Europa kan dicteren. Het subliminale programma achter dit alles is als volgt: het opblazen van de grenzen van de westerse beschaving; de fysieke grens en de antropologische grens. Een vervangbare, ontwortelde, ontheemde nomadische mens maken. Soros is de fabriek van de sandman.”

Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven

5
Chicago ghetto on the South Side. May 1974 © John H. White / Wikimedia (Public Domain)

Een rapport van 2016 van de stichting de Stichting New Century over ras en criminaliteitsstatistieken in de Verenigde Staten toont aan dat in het bijzonder zwarten, en ten tweede Hispanics, zeer oververtegenwoordigd zijn als daders van ernstige misdrijven. Als de Amerikaanse grote steden geheel blank zouden zijn, waren de misdaden zoals moord, verkrachting en roofoverval met ongeveer 90 procent gedaald.

Wat verklaart het hoge niveau van de gewelddadige criminaliteit in de Verenigde Staten? In de eerste plaats is het vooral het toenemende aantal mensen met een achtergrond uit de derde wereld, Afrika, volgens het rapport.

Uit het rapport, gebaseerd op de officiële statistieken van de overheid, blijkt dat er dramatische verschillen zijn in criminaliteit tussen de verschillende raciale groepen in de Verenigde Staten. Aziaten zijn degenen die zich het best gedragen, gevolgd door blanken en vervolgens Hispanics. Zwarten hebben een bijzonder hoge criminaliteit. Dit patroon geldt voor vrijwel alle categorieën van criminaliteit en voor alle leeftijdsgroepen.

In 2013 was een zwart persoon zes keer meer geneigd om een moord te plegen dan een niet-zwart persoon en 12 keer meer bereid iemand van een ander ras te doden, dan hijzelf door een ander ras wordt vermoord.

Van de circa 660 000 geweldsdelicten in dat jaar waar zwarten en blanken bij betrokken waren, waren de daders in 85 procent van de gevallen zwart. Dit betekent dat een zwart persoon 27 keer meer kans maakt om een blank persoon aan te vallen dan vice versa, aldus het rapport. Een Hispanic maakt acht keer meer kans om een blank persoon aan te vallen dan andersom.

New York wordt vaak enthousiast beschreven als een spannende culturele smeltkroes. Maar de diversiteit heeft echter ook een donkere kant.

In 2014 zijn zwarte mensen in de metropool 31 vaker gearresteerd voor moord als blanke mensen, en Latijns-Amerikanen 12,4 keer meer. Voor de misdaad “shooting” – gedefinieerd als het afvuren van een vuurwapen wat iemand met een kogel treft – zijn er 98,4 keer zoveel zwarten dan blanken gearresteerd, en een Hispanic 23,6 keer.

Als alle bewoners van New York blank zouden zijn, zou het aantal moorden met 91 procent dalen, diefstal met 81 procent, en schietpartijen, “shooting”, met 97 procent, volgens de studie.

In een compleet blank Chicago zouden de moorden met 90 procent verminderen, verkrachtingen met 81 procent, en berovingen met 90 procent.

In 2015 had een zwart persoon 2,45 keer meer hoger risico dan een blanke om te worden doodgeschoten door de politie. Een Latijns-Amerikaan 1,21 keer meer.

Dat de verschillen berusten op het “discrimineren” van minderheidsgroepen door justitiële autoriteiten wordt in het rapport volledig verworpen. Uit slachtoffer en getuigenverhoren blijkt dat de politie gewelddadige criminelen uit verschillende lagen van rassen arresteert, in nauwe proportie tot het percentage niveau van de rasgroepen die de misdaden plegen.

Wie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen 

1

De beeldvorming over klimaatverandering is momenteel snel aan het veranderen. Een blik op de massamedia is voldoende. Wat natuurlijk onvermeld blijft, is dat vaderlandslievende politici zoals de Duitser Herbert Gruhl (†1993) al in de jaren zeventig het naoorlogse liberale establishment heeft gewaarschuwd met de treffende verklaring dat er niet zoiets bestaat als oneindige groei, schrijft Christoph Hofer op InfoDirekt.

Maar het is precies dit oneindige groeibeeld dat volledig kritiekloos wordt overgenomen in het huidige klimaatdebat. We moeten gewoon een beetje minder vliegen, minder vlees eten, niet alles in plastic verpakken en vooral meer belastingen betalen (op CO2 of groene stroom of vliegen of wat er ook maar in de moderne verwennerijhandel wordt uitgevonden) – en alles komt goed. De aarde zal dan wel blijven opwarmen, maar in een draaglijke mate. De wereldbevolking kan dan ongecontroleerd blijven groeien en een brede middenklasse over de hele wereld zal een dankbare en gehoorzame kudde voor de elites uit het bedrijfsleven en de politiek worden. Liefde, vrede, allerlei goede dingen. Flower Power in de 21e eeuw. ‘Fridays for Future’ dank u.

Eco-beweging groeit in de steden

Een van de redenen waarom dit beeld niet in twijfel wordt getrokken door de toonaangevende media of door de meeste mensen die zich zorgen maken over de toekomst van de aarde, is het milieu waarin deze gedachten worden gevormd en tot globaal activisme uitgroeien. Paradoxaal genoeg is de ecologische beweging bijzonder sterk in stedelijke gebieden. Dat blijkt uit de verkiezingsuitslag van de betrokken partijen, maar ook uit de winkels en restaurants, het aanbod in de eco-supermarkt en zelfs de boekwinkels, als die er nog zijn.

De stadsbewoner stelt zichzelf niet de vraag van wel of geen auto. Tenminste niet in enige existentiële vorm. Werk, eten, vrije tijd en het sociale leven zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein of de metro in de steden. De plattelandsbevolking daarentegen heeft de auto minstens nodig om naar het werk te gaan.

Ook de vraag naar de ethisch correcte winkel voor voedsel, kleding, en avonddrank kan gemakkelijk worden opgelost voor stadsmensen. Een sociaal milieu waarin het anders zijn – kritisch zijn in de niet-linkse zin – niet wordt gewaardeerd en niet wordt getolereerd. En zo sterft dus elke vorm van debat en zelfreflectie uit. Men is ecologisch verantwoord, kosmopolitisch, sociaal betrokken, cultureel geïnteresseerd. Tenminste in hun eigen beleving.

Kosmopolitisch wereldbeeld

Maar dit goed geënsceneerde en gecultiveerde zelfbeeld kan maar al te gemakkelijk aan het wankelen worden gebracht. Al deze attributen zijn gebaseerd op een kosmopolitische kijk op de wereld – Marx zou het hebben beschreven als een wereldrevolutionaire benadering – en ook als het linkse motto “Alles voor iedereen en gratis”.

Dit beeld is zo ongelooflijk vals dat het zelfs voor rechtse conservatieve politici en activisten belangrijk is om zich niet te verliezen in de kleine details van argumenten en individuele standpunten. Degenen die de onbegrijpelijke door de mens veroorzaakte vernietiging van de natuur niet willen zien, degenen die nog steeds geloven dat kernenergie een “groen” alternatief is zonder al te veel risico’s, en degenen die nog steeds optreden als economische lobbyisten in plaats van milieu- en natuurbeschermers, hebben niet alleen de tekenen van de tijd niet gezien, ze hebben ook niet echt iets herkend. Er zijn veel punten waarop men het eens kan en moet zijn met het stedelijke wereldbeeld.

Taboe-onderwerp: Overbevolking

Maar er is ook precies dat ene punt dat ons zo opvallend onderscheidt van de huidige klimaatactivisten dat elk diepergaand debat vanaf het begin gedoemd maakt te mislukken: de overbevolking van de aarde.

Niemand in het publieke debat, of het nu gaat om de wetenschap, de politiek, de media of de ‘Fridays for Future’-gemeenschap, zou dit onderwerp zelfs aan de orde durven stellen. Voor de meeste mensen klinkt het beteugelen van de wereldbevolking als een moderne vorm van eugenetica, of in ieder geval als het kleineren van Afrikanen, Latijns-Amerikanen en Aziaten.

Eenvoudige hoofdrekenen toont aan: Klimaatdoelen zijn onbereikbaar

Als je eenmaal de ideologische oogkleppen van je ogen hebt gehaald, is de berekening vrij eenvoudig. Vandaag de dag leven er ongeveer 7,71 miljard mensen op aarde, in 2050 zullen dat er negen miljard zijn, in 2100 elf miljard of meer. De CO2-uitstoot per hoofd van de bevolking bedroeg in 2016 8,88 ton in Duitsland, 7,19 ton in Oostenrijk en bijna 15 ton in de VS. Met simpel hoofdrekenen, laten we zeggen negen ton CO2-uitstoot per hoofd van de bevolking per jaar, krijgen we 63 miljard ton CO2-uitstoot voor zeven miljard mensen. Met elf miljard mensen hebben we het over 99 miljard ton. Een stijging van 57 procent binnen iets meer dan 80 jaar.

Hierbij wordt geen rekening gehouden met zaken als grondverbruik voor de vele nieuwe huizen, scholen, ziekenhuizen, wegen en het verbruik van middelen voor het doel om de armoede in de wereld terug te dringen. Ter herinnering: de Verenigde Naties hebben tijdens de Algemene Vergadering van 2015 besloten dat er vanaf 2030 geen sprake meer mag zijn van extreme armoede. Volgens de algemene opvatting omvat de middenklasse alleen degenen die ten minste één smartphone bezitten. Ook de verdere vermindering van de soortenrijkdom in de planten- en dierenwereld ten gunste van de mensheid is in deze populatietoename geen onderwerp van discussie.

Toegewijde klimaatbeschermers willen de CO2-uitstoot tot 2100 met 80 procent verminderen. Afgezien van de vraag of men het argument dat CO2 schadelijk is voor het milieu wil ondersteunen of niet. Mijn dochter in de vierde klas heeft dit voor mij aan de hand van een voorbeeld een keer nagerekend. Als 100 mensen vandaag 90 ton CO2 uitstoten en 157 mensen (wereldbevolking vandaag + 57%) slechts 18 ton nodig hebben in 2100, dan zal de CO2-uitstoot per hoofd van de bevolking dalen van negen ton naar slechts 0,11 ton. Zoals bekend heeft de opgroeiende generatie zwakke punten in de zogeheten bèta-vakken, maar deze berekening zal waarschijnlijk ook daar voor hoofdschudden zorgen.

Meer mensen verbruiken meer middelen

Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd. Het is absoluut juist om het verbruik van hulpbronnen te beteugelen – en wel op een drastische manier. Het is noodzakelijk de aantasting van het land een halt toe te roepen en over te schakelen van fossiele brandstoffen op hernieuwbare energieën. En eindelijk eens afrekenen met deze kernenergie, die de potentie heeft om de beschaafde mensheid volledig uit te roeien. Maar dit alles is zinloos tenzij er een globale erkenning is dat het meest urgente probleem de bestrijding van de bevolkingsexplosie is. Dit is waar het Afrikaanse continent een prominente rol speelt voor ons Europeanen, maar ook globaal.

In plaats van zeven dagen per week kunt u slechts drie dagen vlees eten of volledig overschakelen op een veganistisch dieet, en de nieuwkomers zullen het verschil opeten.U kunt uw auto tien jaar lang rijden in plaats van vijf jaar, de nieuwe middenklasse in Afrika, Latijns-Amerika en Azië zal zorgen voor de nieuwe nodige vraag in de automobielindustrie. In de toekomst kunt u twee keer zoveel betalen voor een vlucht. In andere delen van de wereld is er een groeiende bevolkingslaag die zich voor het eerst vliegreizen, cruises, auto’s en nog veel meer kan en wil veroorloven.

Fridays for Future: Speelbal van de elite

Tot slot wil ik graag terugkomen op Herbert Gruhl, die aan het begin van dit artikel werd genoemd. Hij beschouwde de resource-intensieve levensstijl van de geïndustrialiseerde landen en de “overbevolking” van de aarde, die hij beschreef met termen als “vloed van mensen”, als het meest urgente probleem op aarde. In 2020 is dit probleem niet veranderd, en het valt te vrezen dat al het activisme van de jongere generatie verkeerd zal worden gericht op een doel dat uiteindelijk alleen de bekende elites ten goede zal komen en ons niet dichter bij de redding van onze planeet zal brengen.

Beste “Fridays for Future”-activisten. Degenen die de straat opgaan om zich te focussen op het overwinnen van de klimaatcrisis kunnen dat niet doen zonder ook serieus te eisen dat de massale migratie naar Europa wordt gestopt en dat effectieve ontwikkelingshulp in de perifere en opkomende landen wordt gekoppeld aan de kwestie van het bevolkingsbeleid. Als je dit niet doet, blijf je wat je bent: een pion van macht en geld in de wereld – meer niet, helaas.

Het wordt tijd voor een nieuwe evolutie

Afghaan verkrachtte 11-jarig meisje – Zweeds Hooggerechtshof: “men kan alleen om bijzondere redenen uitwijzen”

8

Het Zweedse Hooggerechtshof heeft er onlangs voor gezorgd dat de criminele Afghaanse pedofiel Ahmad Motmain, die onder andere een 11-jarig meisje heeft verkracht, niet wordt uitgewezen. Motmain wordt in het land gehouden op grond van het argument dat “men alleen om bijzondere redenen kan uitwijzen”.

Foto: Links: Angered zwembad. Rechts: Ahmad Motmain © Politie / Facebook

Het Hooggerechtshof heeft onlangs de uitspraak van de districtsrechtbank tegen een Afghaanse pedofiel bekrachtigd die onder andere een 11-jarig meisje heeft verkracht.

De aanklager die tegen het vonnis in beroep ging, werd door het Hooggerechtshof afgewezen met het argument dat “men alleen om bijzondere redenen kan uitwijzen”.

De 51-jarige Ahmad Motmain uit Afghanistan werd op 11 december in de rechtbank van Gotenburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en vijf maanden voor kinderverkrachting, seksueel misbruik van kinderen en twee gevallen van seksueel geweld. De misdaden zijn enkele jaren geleden gepleegd tegen verschillende kinderen die tussen de vijf en elf jaar oud waren.

Motmain, die in 2003 naar Zweden is geëmigreerd, heeft na 17 jaar in het land nog steeds niet goed Zweeds leren spreken. Tijdens zijn verblijf in Zweden heeft hij zich als voorzitter van een Afghaanse vereniging – die wordt gefinancierd met belastinggeld – ingezet om de uitwijzingen van vreemdelingen zonder asielreden te stoppen.

In een van de zaken waarvoor Motmain is veroordeeld, zou hij in 2016 een 11-jarig meisje helpen zwemmen in het zwembad van Angered. Het meisje was daar met haar vrienden en de Afghaanse pedofiel bood aan om samen met haar zwemmen te oefenen, afgezonderd van de anderen in het zwembad.

Terwijl het meisje de rand van het zwembad vasthield en met haar benen zwemoefeningen deed, viel de 51-jarige buitenlander haar aan door met zijn handen de borst van het meisje vast te pakken en met zijn vingers in haar vagina te penetreren. De Afghaan vroeg de 11-jarige ook of ze “seks kon hebben”.

Na de uitspraak van de districtsrechtbank gingen zowel de aanklager als Motmain in beroep bij het Hooggerechtshof van Zweden. De aanklager wilde dat de straf werd aangescherpt en dat de Afghaan werd uitgewezen en 15 jaar werd verboden om terug te keren naar Zweden.

In plaats daarvan koos het Hooggerechtshof ervoor Motmain vrij te spreken van twee gevallen van aanranding en tegelijkertijd de duur van de gevangenisstraf van twee jaar en vijf maanden te bekrachtigen. Men verwierp ook de uitwijzingsclaim en rechtvaardigde dit met de motivatie dat de Afghaan een gezin in Zweden heeft en dat hij sinds 2013 een permanente verblijfsvergunning heeft.

Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht

Volgens paragraaf 8a § 3 van de Zweedse Vreemdelingenwet mag iedereen die ten minste vier jaar in Zweden is geweest en die een permanente verblijfsvergunning heeft, alleen worden uitgezet als er “bijzondere redenen” zijn.

Kinderverkrachting en seksueel misbruik van kinderen worden dus niet beschouwd als “bijzondere redenen”, dientengevolge blijft de Afghaanse kinderverkrachter in het land.

Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

Testament vermaakt 7 miljoen euro aan immigratiecritici

8

Een Duitse ingenieur heeft zijn hele fortuin – ter waarde van 7 miljoen euro – per testament aan de immigratie-kritische partij Alternatief voor Duitsland vermaakt.

De man, een ingenieur die in 2018 stierf, heeft zijn hele bezit aan goud, onroerend goed en patenten nagelaten aan de AFD-partij.

Het is een van de grootste donaties aan een politieke partij in Duitsland ooit, schrijft Deutsche Welle.

De AFD heeft bevestigd dat zij de schenking hebben ontvangen, die een waarde heeft van 7 miljoen euro. De waarde van het goud is sinds het overlijden van de ingenieur twee jaar geleden met 20 procent gestegen ten opzichte van de euro.

In het testament, dat in het huis van de dode man in Bückeburg in Nedersaksen werd gevonden, werden geen erfgenamen vermeld, maar de gehele erfenis kwam ten goede aan de AFD.

Orbán: “Dit is een goed georganiseerde invasie”

3

95 procent op de Balkanroute zijn mannen van militaire leeftijd.

“Er zijn veel financiën, logistiek en organisatie mee gemoeid. Maar dat mag men niet zeggen in Europa. 95 procent van de 100.000 wachtenden hier op de Balkanroute zijn mannen van militaire leeftijd. Vrouwen en kinderen zijn hier alleen voor de perscamera’s. Onze conflicten zijn niet met migranten, maar met georganiseerde groepen die zich op deze grens richten”, Viktor Orbán in Röszke in Hongarije aan de Servische grens op 17 februari, vanaf minuut 4:53.

Autoriteiten: Massale migrantenmars naar Hongarije grens in werkelijkheid NGO Stunt

 

Mad Mike wilde bewijzen dat de aarde plat is, Mike is nu zelf plat

6

Mad Mike, die een ‘conspiracytheorist” van hoge klasse was, zou waarschijnlijk als hij in Nederland had gewoond een klimaatactivist zijn geweest.

Hij was er absoluut van overtuigd dat de aarde plat is, en zou per raket de ruimte in gaan om zelf te gaan kijken, omdat hij niet geloofde in de beelden die de NASA en anderen publiceerden waaruit blijkt dat de aarde een wereldbol is.

De raket waarmee hij gisteren in een Californische woestijn zou ‘stijgen’, was een door stoom aangedreven prototype dat hem ‘maar’ naar zo’n 300 meter zou brengen. De parachute die bij de landing zou worden gebruikt, werd echter kort na de start geactiveerd, dus er was niets dat de snelheid vertraagde toen de raket met Mike op de grond neerstortte.

Mike werd 64 jaar oud.

Na de Hanau-daad: Duitse socialisten eisen toezicht op oppositiepartij 

5

Na de aanval van deze week op islamitische waterpijpcafés in het Duitse Hanau eisen de Duitse sociaal-democraten dat de immigratie-kritische AfD wordt gemonitord. De reden hiervoor is dat men gelooft dat de daad ‘extreemrechts’ was.

Op woensdagavond werd de 43-jarige bankier Tobias Rathjen geïdentificeerd als de dader van het neerschieten van tien mensen in twee waterpijpcafés in Hanau, Duitsland. De meeste slachtoffers zijn islamitische buitenlanders en eerder op de dag zou Rathjen een manifest hebben gepubliceerd dat zowel de globalistische media als de Duitse politie ertoe heeft gebracht de verdachte schutter als een ‘extreem rechtse terrorist’ te labelen.

Maar zoals Fenixx al eerder heeft gerapporteerd, staat het manifest dat door de media aan Rathjen werd toegeschreven vol met paranoïde waanideeën, waaronder dat een geheime overheidsorganisatie hem vanuit een ondergrondse basis in de gaten hield en dat hij door zijn gedachten de wereldgeschiedenis en handelingen in Hollywoodfilms had beïnvloed.

Dit heeft de Duitse sociaal-democratische partij (SPD) er echter niet van weerhouden de schuld van de daad bij de immigratie-kritische partij Alternatief voor Duitsland (AfD) te leggen. De Duitse sociaal-democraten eisen nu dat de staat toezicht houdt op de AfD, ondanks het feit dat Rathjen geen enkele binding heeft met de partij.

Maar het zijn niet alleen sociaal-democraten die de schuld van de schietpartij in Hanau bij de oppositiepartij AfD proberen te leggen. De moslim Cem Ozdemir, een prominent politicus in de Groenen, heeft de AfD na de schietpartij omschreven als “de politieke tak van de haat”. Ook de christen-democratische vertegenwoordigers hebben de AfD na de schietpartij veroordeeld, waarbij ze beweerden dat de immigratie-kritische retoriek van de partij “aanzet tot haat”.

De AfD heeft alle beschuldigingen van banden met de daad van tafel geveegd en heeft tevergeefs geprobeerd erop te wijzen dat de vermoedelijke dader duidelijk geestesziek is en lijdt aan paranoïde waanideeën. Volgens de Britse BBC is een groot deel van de reden waarom de AfD door de andere partijen wordt aangevallen, dat de partij “weigert te accepteren dat het een rechtse daad was”.

Of de Duitse veiligheidsdienst de AfD zal gaan monitoren is nog maar de vraag. Het is echter al bekend dat zij delen van de partij daadwerkelijk in de gaten houden, met name de meer radicale falanx onder leiding van Björn Höcke. Volgens een onthulling van ‘Duitse’ media is er ook een intern beleid in de partij om “de retoriek af te zwakken” om te voorkomen dat ze door de autoriteiten worden lastiggevallen.