LIECTROUX Robot Stofzuiger kaart X5S Gyroscoop Navigatie wet&dry WIFI Controle waterreservoir Lionbattery externe HEPA-filter huis

Nieuw product

Op voorraad

1 Items

€187.94

Tags: Robot Stofzuiger, Robot Stofzuiger, Stofzuiger, Goedkope robot stofzuiger, Hoge Kwaliteit robot stofzuiger, China stofzuiger Leveranciers.

Naam van het Product: Multifunctionele Robot Stofzuiger met Water Tank wifi app control (Nat en Droog Dweilen)

Item Nr.: X5S

1. Geavanceerde lokalisatie reinigingssysteem ondersteund door groepen van infrarood sensoren, gyroscoop en versnelling transducers

2. Super efficiënte reiniging modus

3. Laag geluidsniveau binnen de 60DB

4. Ingebouwde watertank op vuil, perfect voor natte dweilen

5. Long life lithium batterij

6. Wifi-bediening

7. Groot vuil

8. Hoge efficiënte reiniging borstels Auto Reinigen Tijd te Plannen Wifi-bediening (Optioneel) Lokalisatie reiniging van Natte Dweilen

Kenmerken:

X5S is een high-end robot stofzuiger, die twee van elkaar gescheiden stof bakken, één met stofzuigen, de andere met een ingebouwde watertank, de grootste ingebouwde waterreservoir van 300 ml capaciteit.

Het heeft ook een hogere einde lokalisatie systeem gerealiseerd door gyroscoop, groepen van de bovenkant van infrarood sensoren en versnelling transducers.

APP control

Starten, stoppen, herinneren aan uw robot cleaner op elk moment, overal in de wereld, zolang er maar internet is.

Meerdere modes reiniging

Zoals de meeste van Lilin de vorige robot stofzuigers, kan het reinigen van verschillende soorten vloeren in de standen van zigzag, auto, rand schoonmaken, spot reinigen.

Maar X5S beter presteert bij het doen van zigzag reinigen na het gebruik van de INFRA-GYRO geïntegreerde lozalization technologie.

Water tank

Grote ingebouwde watertank op het stof doos, met een capaciteit van 300 ml, afwerkingen 150-200 sqm natte dweilen zonder water vullen.

Stof bin

Verwisselbare stof bin voor de stomerij.

Groot LED Scherm

Met LED-scherm voor weergave van tijd, werken de status van de fout codes, batterij status, en werkschema.

Dagelijkse planning systeem

U kunt het opzetten van reinigingsprogramma ' s van maandag tot en met zondag door simpelweg het configureren van de afstandsbediening. Het loopt zoals je wilt, en laadt op wanneer de batterij bijna leeg is.

Auto Opladen

Het kan automatisch laadstation snel en laden zichzelf volledig in drie uur.

Groot waterreservoir en grote mop

Het heeft de grootste waterreservoir van 330 ml is voldoende voor 2 uur nat dweilen. De super micro-stof doek is goed in het reinigen van zwaar vuil en gemakkelijk gewassen worden.

Anti-cliff sensoren voor het beschermen van uw robot goed

Met een serie van hoge nauwkeurigheid infrarood sensoren, het zal niet vallen uit werk hoger is dan 5 cm, terwijl de meeste robot stofzuigers drop off als stappen zijn minder dan 8 cm.

Meer tijd

2600mAh oplaadbare lithium-ion batterij ondersteunt X5S werken voor meer dan 2 uur na elke opladen. Soms kan het ooit het werk van meer dan 2 uur als er geen tapijt. Echter, slechts 3 uur opladen om het te herstellen.

Opmerkingen: 1. Om te laten pakket pas de koper de lokale gewoonten soepel, we verklaren dat het item USD75.00/pc en zegt: "Gave alleen, geen commerciële waarde". Als u de volledige waarde of andere waarde vermeld op de Factuur, gelieve ons te adviseren bij u kopen. 2. In de foto van de stekker is ONS type, maar de werkelijke plug is EU-type, dat is een twee polige, ronde vorm, met AC 100-240V het voltage van de input, en 50/60HZ-frequentie. Als u koper uit Australië, Nieuw-Zeeland, enz. landen die gebruik maken van Australische stekker, sturen wij een EU-Australische stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket. Als u de koper van de Verenigde Staten, Canada, enz., landen die een Amerikaanse stekker, sturen wij een EU-Amerikaanse stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket. Als u de koper van het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Singapore enz. landen die gebruik maken van het Britse type plug, sturen wij een EU aan de Britse stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket. 3. De taal van de handleiding is engels. Als u russische handleiding, neem dan contact met ons op, wij sturen u de russische gebruikershandleiding in PDF-indeling per e-mail. 4. Het pakket wordt geleverd met geen batterijen voor de afstandsbediening,koper moet kopen twee AAA-batterijen voor de afstandsbediening op de koper van de lokale markt. 5. Als deze zijn verzonden uit het buitenland magazijn, is er een logo van LIECTROUX gedrukt op de robot; Als deze zijn verzonden uit China magazijn, is er geen logo van LIECTROUX gedrukt op de robot. Maar tijdens het drukke seizoen en een aantal bijzondere tijd kunnen wij de voorraad van sommige robots zonder LIECTROUX logo in het buitenland magazijn. Zo kunnen we het niet maken zorgen dat de robot naar u verzonden is met LIECTROUX logo. Wat kunnen we ervoor zorgen dat alle robots verkocht in deze winkel en naar u verzonden worden gemaakt door LIECTROUX bedrijf. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt. 6. Als u kiest voor IML, soms maken wij een zending door de Pony, de russische Post, op basis van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt. 7. Als u ervoor kiest PONY, soms maken wij een zending door IML, russische Post, op basis van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

Eenheid Type stuk
Pakket Gewicht 5.8kg (12.79lb.)
Grootte Van Het Pakket 59cm x 14cm x 41cm (23.23in x 5.51in x 16.14in)
Merknaam LIECTROUX
Water Tank Ja
Afstandsbediening Ja
V-shape Centrale Borstels beschikbaar
stem aan/ uit Ja
Model Aantal X5S
Stof Type Opslag Cycloon Stof Emmer/Stof Doos
Certificering CE,EMC,RoHS,UR,GS,UL,CB
Timing Reservering Ja
Reiniging Geplande Type
De Lengte van het koord (m) >10 meter
Dubbele zijborstels Ja
Bag Of Zakloze Zakloze
LCD Ja
vuilnisbak capaciteit 0,6 L
WIFI-APP Control Ja
Levensduur Van De Batterij 1 uur en 30 minuten
Gyroscoop met een lokalisatie systeem beschikbaar
Installatie Robot
Functie Nat En Droog
Speciale Zuigpijp Schoon Cycloon Stof Collectie Mondstuk
Inertial Navigation Ja
Spanning (V) 14.8
Product Type Robot Stofzuigers
Vermogen (W) 22W
zelf opladen beschikbaar
Type Ultra Fine Luchtfilter
Batterij Capaciteit 2600MAH oplaadbare Lithium-ion batterij

Gerelateerde producten

5 Recensies

Schepen van FBA Magazijn Voor B6009, we hebben opslagplaatsen gelegen in Rusland, Duitsland, Spanje,Frankrijk, Italië, verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada. Als u de koper van de EU-27 landen , zullen wij de zending uit Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk FBA magazijnen. Als u de koper

€205.26
3 Recensies

Kenmerken: X5S is een high-end robot stofzuiger, die twee van elkaar gescheiden stof bakken, één met stofzuigen, de andere met een ingebouwde watertank, de grootste ingebouwde waterreservoir van 300 ml capaciteit. Het heeft ook een hogere einde lokalisatie systeem gerealiseerd door gyroscoop, groepen van de bovenkant van infrarood

€187.93
4 Recensies

Opmerkingen: 1. De taal van de handleiding is engels. Als u russische handleiding, neem dan contact met ons op, wij sturen u de russische gebruikershandleiding in PDF-indeling per e-mail. 2. Op de foto ' s als hierboven, er is een logo LIECTROUX gedrukt op de robot, maar het eigenlijke product wordt geleverd met geen logo. 3. De

€151.04
2 Recensies

B6009 Verschillende Taal-Gebruikershandleiding Download Link: (Kopieer de volgende link en plak deze in de adresbalk van de browser) http://www.liectroux.us/download_list/downloadcategoryid=14&isMode=false.html Schepen van FBA Magazijn Geachte klant, indien u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om contact met ons

€205.26
1 Recensies

Naam van het Product: Multifunctionele Intelligente Stofzuiger Robot met Water Tank (Nat en Droog Dweilen) Item Nr.: B3000 PLUS Opmerkingen: 1. De taal van de handleiding is engels. Als u russische handleiding, neem dan contact met ons op, wij sturen u de russische gebruikershandleiding in PDF-indeling per e-mail. 2.

€151.04
2 Recensies

Schepen van FBA Magazijn Geachte klant, indien u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om contact met ons russisch en engels sprekende manager: aliona Voor B6009, we hebben opslagplaatsen gelegen in Rusland, Duitsland, Spanje,Frankrijk, Italië, verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada. Als u de koper van de EU-27 landen

€205.26