Het schip van RU)LIECTROUX B2005 PLUS Robot Stofzuiger voor het Wassen Thuis voeg Water Tank Nat&Droog,Planning,Virtuele BlockerTouchScreen

Nieuw product

Op voorraad

1 Items

€138.43

Tags: Fenixx.news, Fenixx.news, online winkelen, Automotive, Telefoons & Accessoires, Computers & Elektronica, fashion, Beauty & Gezondheid, Huis & Tuin, Speelgoed & Sport, Bruiloften En Evenementen.

Naam van het Product:

LIECTROUX B2005PLUS Hoge Efficiënte Robot Stofzuiger voor Thuis

Item Nr.: B2005 PLUS

Kleur: Zwart

Kenmerken:

1. Krachtige Zuig - & Intelligente Zuig-Aanpassing

A. Krachtige zuignap

De zuigkracht van dit product bereikt 25W, zodat ook kleine stof op de vloer wordt grondig gereinigd te worden.

B. Intelligente Zuig-Aanpassing

Dit product is in staat om automatisch aanpassen van de zuigkracht bij het ontmoeten van andere verdieping omgevingen. Niet alleen kon het schoonmaken efficiënter, maar ook helpt het opslaan van meer macht dan 30%!

2. Attent Ontwerpen

A. een Eenvoudige stap-voor-stap werking

Door het indrukken van slechts ÉÉN knop, die je gemakkelijk kan direct de robot! Daarnaast werking neem je de robot zal dubbel worden bevestigd door toon.

Druk op "SCHOON" is, en volg toon demonstratie, laat je robot aan de slag voor u.

B. Dust bin wassen

Vuil kan gewassen worden met water. Gewoon wassen vuil onder water per dag om te voorkomen dat stof waait in de lucht te veroorzaken een tweede vervuilende!

C. Met touch screen, HEPA filter,twee zij-borstels, een afstandsbediening en een virtuele blokker.

D. Met UV-sterilisatie-functie.

E. Met water tank (nat en droog dweilen)

3. Verschillende Modes Reiniging

Vier modes reiniging worden verstrekt om te voldoen aan uw behoeften.

A. Automatische reinigingsfunctie

De robot zal het reinigen van een ruimte automatisch en aanpassen van de reiniging volgens de situatie.

B. Spot-cleaning mode

De robot zal spiraal intens wanneer het detecteert vuilere gebied.

C. de Rand van de reiniging-modus

Wanneer de robot detecteert obstakels (muren bijvoorbeeld), het zal beginnen met het schoonmaken van de hoek, met twee zijborstels.

D. Planning modus

Wanneer bepaalde tijd is gepland, zal de robot laat de thuisbasis en gaan werken in de geplande tijd.

4. Product delen:

No. 1 Hoofdeenheid ......1pc

No. 2 Selft Oplaadstation ......1pc

No. 3 Afstandsbediening(inbegrepen batterij) ......1pc

No. 4 Virtuele Blokker(batterij niet meegeleverd) ......1pc

No. 5 AC-Adapter ......1pc

No. 6 Reiniging Gereedschap Penseel ......1pc

No. 7. Water Tank met 2 Dweilen Pad.......1set

NEE.8 Reserve Kant Borstels......2pc

No. 9 HEPA-filter.......1pc

No. 10 Gebruikershandleiding......1pc

Opmerkingen:

1. Als u kiest voor EMS, soms maken wij de verzending door DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, op basis van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

2. Als u ervoor kiest DHL, soms maken wij een zending door EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, op basis van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

3. Als u ervoor kiest Fedex, soms maken wij een zending door EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, op basis van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

4. Als u ervoor kiest SF Express, soms maken wij een zending door EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, afhankelijk van de feitelijke situatie. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

5. Om te laten pakket pas de koper de lokale gewoonten soepel en laat de koper betaalt minder invoerrechten, zullen we verklaren dat het item USD75.00/pc en zegt: "Gave alleen, geen commerciële waarde". Als u de volledige waarde of andere waarde vermeld op de Factuur, gelieve ons te adviseren bij u kopen.

6. De koper zal verantwoordelijk zijn voor de douane-inklaring en het betalen van invoerrechten opgetreden als koper de lokale gewoonten.

7. De stekker is de EU-type, dat is een twee polige, ronde vorm, met AC 100-240V het voltage van de input, en 50/60HZ-frequentie.

Als u koper uit Australië, Nieuw-Zeeland, enz. landen die gebruik maken van Australische stekker, sturen wij een EU-Australische stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket.

Als u de koper van de Verenigde Staten, Canada, enz., landen die een Amerikaanse stekker, sturen wij een EU-Amerikaanse stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket.

Als u de koper van het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Singapore enz. landen die gebruik maken van het Britse type plug, sturen wij een EU aan de Britse stekker adapter voor elk stuk van de robot samen met het pakket.

gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

8. Als deze zijn verzonden uit het buitenland magazijn, is er een logo van LIECTROUX gedrukt op de robot; Als deze zijn verzonden uit China magazijn, is er geen logo van LIECTROUX gedrukt op de robot. Maar tijdens het drukke seizoen en een aantal bijzondere tijd kunnen wij de voorraad van sommige robots zonder LIECTROUX logo in het buitenland magazijn. Zo kunnen we het niet maken zorgen dat de robot naar u verzonden is met LIECTROUX logo. Wat kunnen we ervoor zorgen dat alle robots verkocht in deze winkel en naar u verzonden worden gemaakt door LIECTROUX bedrijf. Gelieve te bevestigen dat u akkoord kunt gaan met deze voordat u ze koopt.

Eenheid Type stuk
Grootte Van Het Pakket 47cm x 16cm x 42cm (18.50in x 6.30in x 16.54in)
Pakket Gewicht 5.0kg (11.02lb.)
Schip van Rusland Ja
LCD Ja
Reiniging Geplande Type
virtuele blokker Ja
Functie Moppen & Vegen & Zuig-Type
vuilnisbak capaciteit 0,3 L
Installatie Robot
Product Type Robot Stofzuigers
Merknaam LIECTROUX
Speciale Zuigpijp Schoon Cycloon Stof Collectie Mondstuk
Timing Reservering Ja
Stof Type Opslag Cycloon Stof Emmer/Stof Doos
Type Ultra Fine Luchtfilter
zijborstel Dubbel
Afstandsbediening Ja
Bag Of Zakloze Zakloze
Vermogen (W) 40W
Batterij Capaciteit 2000mAh
zelf opladen beschikbaar
nat en droog dweilen beschikbaar
Levensduur Van De Batterij 1 uur en 30 minuten
Spanning (V) 14,4 V
kleur Zwart
De Lengte van het koord (m) >10 meter
Model Aantal B2005 PLUS
uv lamp beschikbaar
Belangrijkste lichaam grootte (D)340mm*(H)90mm
Certificering CE,EMC,RoHS,GS,CB
filter HEPA
Grootte(mm) 340*340*90

Gerelateerde producten

5 Recensies

Schepen van FBA Magazijn Voor B6009, we hebben opslagplaatsen gelegen in Rusland, Duitsland, Spanje,Frankrijk, Italië, verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada. Als u de koper van de EU-27 landen , zullen wij de zending uit Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk FBA magazijnen. Als u de koper

€205.26
3 Recensies

Kenmerken: X5S is een high-end robot stofzuiger, die twee van elkaar gescheiden stof bakken, één met stofzuigen, de andere met een ingebouwde watertank, de grootste ingebouwde waterreservoir van 300 ml capaciteit. Het heeft ook een hogere einde lokalisatie systeem gerealiseerd door gyroscoop, groepen van de bovenkant van infrarood

€187.93
4 Recensies

Opmerkingen: 1. De taal van de handleiding is engels. Als u russische handleiding, neem dan contact met ons op, wij sturen u de russische gebruikershandleiding in PDF-indeling per e-mail. 2. Op de foto ' s als hierboven, er is een logo LIECTROUX gedrukt op de robot, maar het eigenlijke product wordt geleverd met geen logo. 3. De

€151.04
2 Recensies

B6009 Verschillende Taal-Gebruikershandleiding Download Link: (Kopieer de volgende link en plak deze in de adresbalk van de browser) http://www.liectroux.us/download_list/downloadcategoryid=14&isMode=false.html Schepen van FBA Magazijn Geachte klant, indien u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om contact met ons

€205.26
1 Recensies

Naam van het Product: Multifunctionele Intelligente Stofzuiger Robot met Water Tank (Nat en Droog Dweilen) Item Nr.: B3000 PLUS Opmerkingen: 1. De taal van de handleiding is engels. Als u russische handleiding, neem dan contact met ons op, wij sturen u de russische gebruikershandleiding in PDF-indeling per e-mail. 2.

€151.04
2 Recensies

Schepen van FBA Magazijn Geachte klant, indien u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om contact met ons russisch en engels sprekende manager: aliona Voor B6009, we hebben opslagplaatsen gelegen in Rusland, Duitsland, Spanje,Frankrijk, Italië, verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada. Als u de koper van de EU-27 landen

€205.26