Foto ter illustratie

Terwijl in veel Europese landen in de periode van de Coronavirus-crisis een avondklok en andere verboden zijn opgelegd aan autochtone burgers, vaak onder bedreiging van draconische straffen, zullen veel autoriteiten waarschijnlijk uitzonderingen maken voor de moslim- en migrantengemeenschappen.

Zo wordt in landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk gemeld dat bijna niemand in de migrantenwijken van de grote steden zich houdt aan het verbod op bijeenkomst of winkelsluiting. De autoriteiten zijn op hun beurt van mening dat ze “machteloos” zijn.

Frankfurt, Berlijn enz.: Migranten negeren verbodsbepalingen

Een video uit Frankfurt laat bijvoorbeeld zien hoe tientallen buitenlandse jongeren in gesloten parken blijven rondhangen of daar hun spieren trainen. Sommige geïnterviewden geven openlijk toe dat ze zich niets aantrekken van de verboden en contactbeperkingen:

In Berlijn houden Turkse en Arabische restaurants en snackbars in migrantengebieden (Schöneberg en Tiergarten) zich niet aan de officieel voorgeschreven sluitingstijden van 18.00 uur. Tot laat in de nacht kun je migranten bij elkaar zien zitten in kebabzaken of in watercafés-bars.

Frankrijk: Banlieues met eigen wetten

In Frankrijk komen soortgelijke scènes voor. In de wijken en buurten die door migranten worden gecontroleerd, vooral in Parijs, kan de politie geen avondklok of andere maatregelen afdwingen. Aan de ene kant is er een tekort aan personeel en aan de andere is men bang voor gewelddadige rellen door de grotendeels moslimmigranten. Vooral omdat de islamitische vastenmaand Ramadan voor de deur staat.

Spanje: Muezzin oproep in Granada

In Spanje luidde voor het eerst in 500 jaar (het einde van de moslim-Moorse bezetting) de publieke oproep van de muezzin tot gebed in de stad Granada. Ook daar trekt men zich niet veel aan van uitgaansverboden en maatregelen.

Moslims oververtegenwoordigd in Corona-gevallen?

Als men kijkt naar de bevolkings-, ziekte- en sterftecijfers van een aantal Europese landen, ziet men dat immigrantengroepen overweldigend worden getroffen door het Coronavirus. In Spanje zijn onlangs drie Marokkanen aan het virus gestorven. In het geval van de provincie La Rioja, die momenteel het hoogste besmettingspercentage heeft, ziet het er als volgt uit:

Totale bevolking 2019: 316.798
Moslims 2019 totaal: 19.462
In het geval van Asturië, een regio waar het besmettingspercentage momenteel nog relatief laag is:
Totale bevolking in 2019: 1.022.800
Moslims 2019 totaal: 8.623

In de Zweedse hoofdstad Stockholm zijn 6 van de 15 sterfgevallen door het virus opnieuw moslims uit Somalië (vanaf 24 maart), maar zij vertegenwoordigen slechts 0,84 procent van de bevolking. De consequente weigering van veiligheidsmaatregelen door buitenlanders vormt dus een extra risico voor de lijdende Europeanen.

29 REACTIES

 1. Legitimatie scannen en bij ziek zijn niet behandelen. Vandaag wateringseveld denhaag ook stuk of 20 negers in zo’n voetbalkooi stuk verder op de weg was een stoplicht op rood politie stond daar .
  Wij dachten dat ze zouden keren maar nee hoor ze waren te laf en reden dood leuk door wat een schande
  Liever gaan ze een ondernemer treiteren met onzin bekeuringen .

 2. Deze beesten hebben toch altijd overal schijt aan? Ze komen er nog mee weg ook. Probeer dat maar eens in moslimstan…

 3. Het gaat hier echter over “niet kunnen” , maar om “niet willen “optreden, tegen het geïmporteerde kiesvee en het schuim van de straat , door de verraders die in de betrokken landen aan de macht zijn. Moest het gaan om “extreem rechts – nazi’s en fascisten” (sic), dan zou je iets gezien hebben. Bekijk het politieoptreden in Frankrijk tegen de “gele vesten”. Dan zijn de “autoriteiten” niet machteloos.
  De dag dat ze op het vliegtuig gezet worden naar een zoutmijn (in de Gulag) in Siberië, dan zal plots alles kunnen, en zullen ze zelf de benen van onder hun gat lopen om te vertrekken naar de streek van waar ze gekomen zijn. In een Gulag zoutmijn spreken ze immers een taal die dit schuim van de straat wel begrijpt. In feite is dit geïmporteerde soort niet het probleem, maar wel de verraders die ze hier binnenhalen en beschermen en gebruiken als wapen tegen de autochtonen.

 4. De jongeren zijn aan het trainen om na de ineenstorting van de economie de macht over te nemen. De regeringen zijn te laf om in te grijpen.

 5. Bewuste keuze. En omwil bij de bestuurders Ze hebben mogelijkheden en de middelen ervoor om keihard tegen dit tuig op te treden.
  Een automatisch geweer erop als afschrikmiddel en de straat is zo schoongeveegd.

 6. WAT is er zo moeilijk aan voor politie-agenten of militairen , om je vuurwapen te gebruiken ??? Je hoeft ze niet dood te schieten , (al zou dat verder wel een hoop shit besparen) , knal ze een kogel in hun poot , om ze immobiel te maken . Makkelijk om ze te arresteren en via snelrecht te deporteren naar land van herkomst …(Laten wij nou ook eens zien aan die landen in Afrika en Midden Oosten , dat WIJ ook schijt hebben aan hun. Je neemt je mensen terug …zo niet zullen er sancties volgen tegen het betreffende land , alsook tegen de mensen die TOCH weer naar onze landen worden gestuurd.

 7. Het toont wederom weer eens aan dat allochtonen/asielparasieten/gelukszoekers zich niet willen aanpassen en/of de regels willen volgen (beter bekend als “integreren”) in het land waar zijn (blijkbaar onterecht) wonen! En de politie is gewoon te bang voor dit TUIG (sorry, heb er geen ander woord voor wat de lading denk), want: schieten mag niet!

  Je kan de politie beter pistooltjes van de Intertoys geven, maakt net zoveel indruk… Zoals @oudmarinier (alles goed vriend?) hierboven al (terecht) stelt, je hoeft ze niet dood te schieten, een 9mm in het been doet ook wonderen hoor 😉

  Of je zet ze op het vliegtuig terug naar hun EIGEN land, want hier horen ze dus écht niet thuis, dat is dus wel weer duidelijk…

 8. Helemaal niet op hun poten schieten maar op die gore rotkoppen.
  Met de woorden van LJ.Brinkhorst ruimen die zooi.

 9. Het klinkt vreemd, vooral uit mijn mond, maar misschien kan die weigerigachterige houding van allochtonen, hetzij door stupiditeit of “wij tegen hen”houding, ons helpen.
  Bij vele “maatregelen”kun je een vraagteken zetten, te beginnen bij gegevens over de “corona doden”.
  Het “corona doden” aantal schijnt een opeenstapeling van doden te zijn van verschillende ziekten en ouderen die overlijden..Ook verbaast mij de welhaast “gretigheid” waarmee mensen zelf met beperkingen komen en vertellen over hun bijdragen.
  Het wordt nog net niet zo erg gevonden, zoals je voor de virus uitbraak verkondigde dat er een klimaathysterie heerste.Waarna je van alles werd verweten.
  Op z`n vriendelijkst een “klimaatontkenner”
  Nu is een virus realiteit en wordt dit in mijn ogen uitgebuit en geen mens durft dan ook een opmerking te plaatsen, om alles in een juist daglicht te plaatsen
  Ook nu heerst er een hysterie.Alleen mis ik nog de”wetenschappers”, die het einde van de mensheid aankondigen.Maar misschien komt iemand uit Zweden ons wel even inwrijven wat we moeten doen.
  Dat allochtonen een probleem vormen, ook zonder virus, is een open deur intrappen.
  Een deur die door politici wagenwijd is open gezet.

 10. Tja, dat kon je verwachten. Alweer iets wat duidelijk laat zien hoe het gesteld is in Europa. En natuurlijk wordt er uit angst voor rebellie niet ingegrepen. Wat wordt de autochtone bevolking toch voortdurend gediscrimineerd.

 11. Machteloos laat mij lachen, willoos ja. Ze hebben wel tijd om kut-overtredingen vast te stellen en boetes uit te schrijven voor futiliteiten. Hier twee voorbeelden; vuilnis te vroeg buiten zetten gasboete, met een Te Koop vignet uw wagen ruit rondrijden gasboete.
  Zelfs mijn spellingchecker kent niet eens het woord gasboete, moet ik dringen bijwerken.

 12. @Frank …Jawel vriend…alles kits hier aan de andere kant van de wereld…. Gezond en wel… alleen ietwat last van dat Corona-virus hysterie… Weinig tot geen toeristen en tijdelijke , vrijwillige lockdown van hotels / resorts en aanverwante businesses tot ongeveer 1e week van April. …. Maar goed…ook daar komen we wel weer overheen…. Daarna ga ik verder met de plannen die ik had en je al over had geinformeerd. Verder …zei ik al …Een kogel in hun poot , omdat ze NIET willen integreren en aanpassen aan de wet-/regelgeving , zodat het makkelijker is ivm arrestatie , Na arrestatie en geboeide verpleging aan en in ziekenhuisbed , op tarnsport retour land van herkomst. (Om zeker te weten waar ze vandaan komen , …kun je allerlei technieken , strategie-en / tactieken gebruiken……..(mag je zelf invullen welke…) ha ha ha …
  Daarna confirmatie via hun ambassades …en HUP op transport met die shit …

  @vangie1206j ….Heb geen zin om die lui een 3e oog te bezorgen en ze dan ook nog moeten begraven/cremeren ….Laat die kosten maar voor het land van herkomst of familie in land van herkomst zijn.

  @Paula Hansen …Ik begrijp hoe u zich voelt…Maar de autochtone NLer /Europeaan…LAAT zich discrimineren….Men durft NIET meer op te komen voor zichzelf cq stampij te maken , wanneer men bijv een uitkering moet aanvragen bij het UWV etc etc etc… Diebureaucratische desk-medewerkers kun je niets kwalijk nemen…zij voeren enkel wetgeving uit . ( Al lijken het soms wel een stel hufters) …Maar ZIJ hebben de WET aan hun kant. Net zoals die volgers van ‘Mo” en die Zwarte Piet haters uit Afrika en Suriname…het is helaas zo…EN DAT SYSTEEM moet dus veranderen…. De oude wetgeving was meer dan voldoende , waarbij NIEMAND mocht worden gediscrimineerd op grond van wat dan ook. Dat was dus voldoende…. Echter …zijn er aanvullende wetten gekomen cq wetten compleet veranderd die DEZE mensen eigenlijk BOVEN de normale wetgeving plaatsen , waardoor deze lui dus zich van alles en nog wat permiteren…en dat in combinatie met slinkse advocatuur en pro MO /pro Zwarte Piet hater RECHTERS …tja , dan heb je geen vijanden meer nodig.
  Daar bovenop komt dan ooknog , dat de hedendaagse autochtone vrouw , graag een echtgenoot heeft die er IS en niet in de bak zit vanwege het feit dat hij zijn gezin + hebben en houden probeerde te beschermen. Daarnaast het is toch een schande , wanneer je “vent ” in de bak zit…. Ik vind het een schande wanneer een vrouw haar man , verloochend OMDAT hij haar en gezin probeerde te beschermen… Maar het is OF het EEN , of het ANDER… !!!

 13. En straks eisen ze ook nog voorrang op de IC. Het zou logisch zijn vast gewapende mariniers te plaatsen bij de ziekenhuizen, maar in de realiteit zullen ze wel gewoon voorrang gaan krijgen.

 14. Een volledige migranten stop voor 10 jaar en elke migrant die twee maal de wet overtreed terug naar het land van herkomst inclusief familie. Alle moskeen dicht en sluier/ burka verboden .

 15. Wie de regels aan zijn laars lapt, moet geweigerd worden in de ziekenhuizen…dan lost het probleem zich vanzelf op…

 16. Overheid is doodsbang voor moslims en afrikanen. Andersom denken dat gajes dat wij ook bang voor hun zijn.
  Slapjanussen die hun eigen land niet voorbij de 13e eeuw krijgen.,

 17. Santa Maria nog aan toe,wat een intelligente lui bijelkar hier,de een nog “deskundiger”dan de ander.Matriaal om een land te besturen.
  Petje af !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.