© Twitter

Een Twitter-account dat beweert de linkse extremistische klimaatorganisatie Extinction Rebellion, XR, te vertegenwoordigen, verspreidt foto’s van posters met de boodschap dat het Coronavirus de “genezing” is en de mensheid de “ziekte”, meldt de Daily Mail.

“De aarde geneest. De lucht en het water worden gezuiverd. Corona is het geneesmiddel. Mensen zijn de ziekte!”

Dit is hoe het Britse Twitter-account ‘XREastMidlands’ zijn boodschap verspreidt en ook foto’s uploadt die laten zien hoe posters met soortgelijke berichten zijn aangebracht.

De post heeft een storm veroorzaakt onder andere gebruikers, die onder andere het bericht beschuldigen van “ecofascistisch”.

Het Twitter-account, dat al sinds september vorig jaar bestaat, beweert deel uit te maken van de Extinction Rebellion – een linkse klimaatorganisatie die illegale acties pleegt en waarvoor Greta Thunberg geld heeft opgehaald.

Het Extinction Rebellion-hoofdkwartier neemt echter afstand van de mensheid-vijandige  boodschap en benadrukt dat men het account niet “beheert”, schrijft de Daily Mail. De organisatie stelt dat het bericht niet overeenkomt met de “principes en waarden” van Extinction Rebellion.

Het bekritiseerde Twitter-account geeft echter een ander antwoord:

“Wij * zijn * de officiële XR East Midlands groep en we zijn al enkele jaren betrokken bij milieuactivisme. Het feit dat onze acties zoveel aandacht hebben gekregen, bewijst alleen maar dat we er goed in zijn. Je vindt het misschien niet leuk dat de aarde geneest dankzij Corona, maar het is wel waar.”

NASA en NOAA’s laatste klimaatwaarschuwing een resultaat van opzettelijk foutieve gegevens

 

7 REACTIES

 1. Ik hoop dat ze allemaal brandende longen krijgen, kijken of ze dan nog steeds Corona toejuigen… Wat een stelletje complete randdebielen zeg…

 2. Wordt het niet eens hoog tijd dat er ontieglijk hard wordt opgetreden tegen dit soort waanzin figuren? Deze linkse mafkezen horen niet in een normale samenleving thuis!

 3. Ze hebben nog gelijk ook, de lucht is nog nooit zo schoon geweest, dus die verkeersborden met 100 kunnen weer bij rob jettten in de schuur. Geen files meer, een heleboel pensioenen hoeven straks niet meer te worden betaald, de benzine wordt weer lekker goedkoop zodat we weer allemaal in onze P.C. Hoofdstraat sloep kunnen rijden. Er komen ook nog heel wat woningen en plaatsen in bejaardentehuizen vrij. Hoeft die D-66 euthanasie wet ook niet meer door de kamer
  Dat linkse schorem zit dus allemaal met een stramme plasser aan de buis gekluisterd.

 4. Een hoop debielen begeven zich onder ons.
  Vroeger in de jaren zeventig, hadden we een geestelijk gehandicapte op de slaapzaal.
  Echt geestelijk gestoord.
  Ik heb respect voor deze mensen.
  Het zal de laatste jaren er niet beter op geworden zijn met al de bezuinigingen.

  Echter andere geestelijk gestoorde krijgen meer vrijheden.
  Of Rob Jetten geestelijk gestoord is, het is het enigste excuus zijn voor zijn optreden.
  Het zou D66 des te meer te verwijten zijn dat ze decennia de bezuinigingen in de zorg te hebben gesteund.
  Randdebielen die opeens bezorgd zijn om het milieu.
  Maar daar weer even afstand van doen, om Wilders aan te vallen.
  Er even afstand van doen, als ze de sier moeten maken met de tollerantheid voor anderen.
  Voor andere volkeren wel te verstaan en uitsluiten volkeren waarvan ze kunnen profiteren.
  Deserteurs 66, en ze zijn helaas niet als enigste groepering schuldig aan volksverraad.

  Dat bewijzen de idioten van Extinction Rebellion, nu weer!

 5. Wat een smeerlappen zijn dat toch! Een grote mond hebben, maar nu wel te laf zijn om er voor uit te komen dat je dat bericht getwitterd hebt!

 6. Achter de “klimaatactivisten”(sic) en de coronavirus “false flag” gaan dezelfde samenzweerders schuil, die oorlog voeren tegen het Westen. Naast de massale invasies via het Coudenhove Kalergi plan, is agenda 21 -30 er op gericht alle industriële activiteit te vernietigen, samen met de voedsel – en energie voorzieningen. In het NWO plan is er voor Europa enkel een dienstensector voorzien, met een negroïde bastaardsoort met een IQ van max. 90, maar minder is beter. Dit alles dan onder leiding van het “Uitverkoren volk”. Het voormelde gaat dan ook nog verder dan het Hooten en Morganthau plan voor Duitsland na WO II. Deze “klimaatactivisten” zijn echter geen idioten, maar regelrechte terroristen en saboteurs, beschermd door de loge maffia’s. De commentaren van deze “klimaatactivisten” zijn gewoon een psychologische oorlogvoering .. recht uit de USSR stal met de “agitprop”. Het komt er dan ook steeds op aan de occulte aspecten van dergelijke acties te ontmaskeren en binnen de juiste context te plaatsen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.