VS: “Nu heb je het, het verdomde virus” – Neger steekt zijn vinger in mond van vrouw 

7
1465

Op 20 maart meldde ze het incident op haar Facebook-pagina. Zoals ze daar beschrijft, nadat de man haar haar had aangeraakt, vroeg ze hem om een veilige afstand van haar te bewaren vanwege de mogelijke verspreiding van het Corona Virus SARS-Cov-2. Terwijl hij zich in eerste instantie terugtrok, kwam hij terug toen ze bij de kassa stond en wilde betalen, pakte haar gezicht van achteren met beide handen vast en stak een vinger in haar mond.

Backup:

Ze heeft het incident openbaar gemaakt met de verklaring dat ze andere vrouwen wil waarschuwen voor het geval ze deze man zouden tegenkomen.

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

7 REACTIES

  1. Wel eraf bijten, je mond spoelen met mondwater of een goeie neut, 1e slokje uitspugen, de rest doorslikken.

  2. Het gemiddelde IQ is tussen de 100 tot 120! Daarboven ben je meer en vanaf 130 ben je je hoogbegaafd ten minste in Duitsland rekenen ze zo! Somaliers, dat is aangetoond, hebben meestal nog geen 70! Een aap chimpansee of gorilla halen de 70 nog makkelijk is getest! Somaliers zitten gemiddeld nog lager als apen of behoorlijk geestelijk gehandicapte! Dat zijn al die zg proffessoren die hier de boel komen verrijken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.