Screenshot YouTube

Het gebruik van arbeidsmigranten, waarvan sommige illegaal, zowel in Iran als in Italië, speelde een grote rol in de verspreiding van het Coronavirus, waardoor nogmaals wordt onderstreept hoe open grenzen een voedingsbodem waren voor deze ziekte.

De Wall Street Journal bericht hoe Iraanse ambtenaren “de oorsprong van de Coronavirus-epidemie in het land” in de stad Qom hebben getraceerd tot “een aantal door China gesteunde infrastructuurprojecten die door tientallen arbeiders en technici uit China worden gebouwd”.

Volgens het artikel hielp de migrantenarbeid “de Iraanse economie in leven te houden in het licht van de Amerikaanse sancties”, maar fungeerde het ook als de bron voor de verspreiding van een virus dat meer dan 18.000 mensen in Iran heeft besmet en bijna 1300 mensen heeft gedood.

Illegale immigranten in Italië zouden ook een belangrijke rol hebben gespeeld in de verspreiding van Covid-19.

Zoals Ann Coulter in haar laatste artikel vermeldt, verduisterde de New York Times het feit dat het Coronavirus naar Italië werd gebracht door “twee Chinese toeristen die Rome bezochten”.

Maar Milaan werd nog harder getroffen dan Rome in termen van Covid-19 infecties, waardoor velen met de vinger wijzen naar de Chinese immigranten die in het noorden van het land werken.

“Veel Italianen in Noord-Italië hebben hun lederwaren- en textielbedrijven aan China verkocht”, schrijft David Vance. “Italië liet vervolgens 100.000 Chinese arbeiders uit Wuhan en Wenzhou naar Italië verhuizen om in deze fabrieken te werken, met rechtstreekse vluchten tussen Wuhan en Noord-Italië. Is het toeval dat Noord-Italië nu de hotspot van Europa is voor het Corona Virus?”, aldus David Vance.

Zoals het videoverslag hieronder laat zien, zijn veel van deze Chinese migranten die in kledingfabrieken werken, illegaal het land binnengekomen.

Reuters rapporteerde in 2016 over Chinese migranten die een oproer in de buurt van Firenze organiseerden waarvoor een politie-interventie nodig was.

Het artikel beschrijft de stad Prato als “de textielhoofdstad van Italië, die sinds het midden van de jaren negentig Chinese immigranten heeft aangetrokken. Zo’n 50.000 Chinezen werken in het gebied en maken kleding en handtassen met het gewaardeerde “Made in Italy” label.

Ondertussen is de media nog steeds boos op president Trump omdat hij het het ‘China-virus’ noemt, ondanks het feit dat het in China is begonnen, de schuld van China was en door Chinese migranten en toeristen over de rest van de wereld is verspreid, schrijft Paul Watson.

Immigranten achter bijna de helft van de verkrachtingen in Italië

7 REACTIES

 1. De oplossing mag niet erger zijn,
  dan het probleem zelf.

  Donald J Trump

  Ik weet niet of Trump het ooit een China virus heeft genoemd of niet. Kan best.
  Maar in zijn laatste toespraak zegt hij dat de Chinese burgers niets te verwijten valt dat ze het virus verspreid hebben. Verder noemt hij het Corona virus een medisch probleem en wil van het medisch probleem geen langdurend financieel probleem maken.

  Dat zijn wel heel andere woorden en een heel andere benadering die de Europese leiders hebben.

  De media zal elke dode in Trump zijn schoenen schuiven, als hij doet wat hij zegt: De Amerikaanse arbeidsmarkt veel eerder open laten gaan dan de 3 a 4 maanden die men denkt.
  En daar heeeft de mainstream media in Amerika dan nog 8 maanden de tijd voor!
  De Europese regeringsleiders zullen precies het tegenovergestelde van Trump gaan doen om hun gelijk te bewijzen / halen.

  Die bijna 7000 doden in Italie, hoeveel % van de Italiaanse bevolking is dat.
  Nou ik kan met zekerheid de eerste drie nullen neerzetten 0,00xxxxx

 2. Gelukkig hebben wij weinig arbeidsmigranten,. De meesten komen niet om te werken maar voor onze (voor de autochtone bevolking deels uitgeholde) sociale voorzieningen.

 3. “ “Veel Italianen in Noord-Italië hebben hun lederwaren- en textielbedrijven aan China verkocht”, schrijft David Vance. “Italië liet vervolgens 100.000 Chinese arbeiders uit Wuhan en Wenzhou naar Italië verhuizen om in deze fabrieken te werken, met rechtstreekse vluchten tussen Wuhan en Noord-Italië.“

  In een land waar jeugdwerkloosheid een groot probleem is? Volgens mij is revolutie dan het antwoord van de bevolking….industrie kwijt, huizen kwijt, en leefruimte op termijn ook, wie laat dat nu toe?

  O ja, Duitsers !

  Bij ons zou dat nooit mogelijk zijn, toch?

 4. De Italiaanse premier heeft gezegd dat die 6000 doden niet zijn gescheiden geteld, ook de aan andere ziekten, zoals, hart, longen enz Corona vormt 1% daarvan, dus 60 doden door het virus komt dan heel wat lager uit De linkse media kunnen heel creatief rekenen!

 5. Aangezien er ook in de hogere Iraanse geleden corona is vastgesteld, denk ik ook dat hogere Chinese functionarissen het embargo hebben omzeild en zo corona hebben verspreid.
  Dus als je dat ook arbeidsmigranten wil noemen, dan ja.

 6. Hans even wat rechtzetten : Alle zgn. immigranten komen hier ALLEEN om te HALEN en dat zeggen ze ook zelf, omdat ze te lui zijn om te werken MAAR ALLEEN HUN HAND OP TE HOUDEN en verder zijn de meeste CRIMINEEL en het was ook al een paar jaar geleden al bekend dat ze ziektes zouden meenemen die wij hier niet konden of genezen !!! Nou je ziet het en we zijn hier niet klaar mee. Ze vernielen heel de wereld en wij blijven ze maar binnenhalen dat TUIG. Kijk ook maar in de bajes, voor 90% allochtoon. Verzin ik niet. Is mij verteld door een cipier, dus onze regering liegt alweer met maar 55%. Maar ze liegen ALTIJD !! Dus ook TUIG. Laten we maar lekker doorgaan met het binnenhalen van dit GETEISEM en het wordt alleen maar erger en erger. Alles gratis en lekker niks uitvoeren. Groeten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.