Foto van de dieven. Foto: politie NSW

Twee mannen worden nu door de politie in Sydney gezocht nadat ze in een aantal Woolworths-winkels hadden ingebroken op jacht naar toiletpapier. De twee zouden op zondag 500 rollen toiletpapier hebben gestolen tussen 19:00 en 20.30 uur plaatselijke tijd.

Er wordt ook gemeld dat een van de mannen een werknemer bedreigde met een mes bij een van de winkels, meldt de Daily Mail.

De politie vraagt nu om hulp en heeft foto’s van bewakingscamera’s gepubliceerd in de hoop dat iemand de overvallers zal herkennen. Een van de mannen wordt beschreven als een Mediterrane of Midden-Oosterse verschijning, 185-190 cm, in de leeftijd van 30 jaar. De andere wordt beschreven als iets korter en smaller.

“Ik steun alle maatregelen die de politie neemt om onze samenleving te beschermen tegen dit soort beschamende criminele activiteiten”, zegt de hoofdcommissaris van de deelstaatspolitie, David Elliott.

6 REACTIES

  1. Waar is de tijd, dat we nog echte overvallers & inbrekers hadden, die gingen voor het grote geld en andere zeer waardevolle voorwerpen. En hierbij dan geen enkele hindernis uit de weg gingen, onversaagd en blijk gevende van een bovenmenselijke lef.
    Nu een overval voor W.C papier (=in de volksmond: schijtpapier). !! Die daders zijn echte stiel bedervers en onteren het beroep en de erecode van de echte overvallers en inbrekers. Het bevestigt dus dat in alle domeinen de aftakeling in volle gang is. Waar gaan we naar toe. Neem daarbij dan nog een “avondklok” waardoor de nachtelijke dieven in hun werk worden gehinderd. Binnenkort dan nog een “bail – out” van de misdaad sector, te beginnen met het “oudste beroep” ter wereld.. die nu moeten zwarte sneeuw zien. En waar geen enkele overheid tot hiertoe in geslaagd is, om dit oude beroep volledig te verbannen, gebeurt het nu zonder problemen met “corona” !! Na “corona” zal de wereld nooit meer zijn zoals het vroeger was.

  2. Is” shit happens” nu ouderwets…?

    De nieuwe norm: IQ meting via de popla of page test…..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.