donderdag, april 2, 2020

Joodse ADL eist geld van het Congres vanwege de Corona-crisis

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Quarantaine-chaos in Italië: migranten plunderen, negeren avondklok en vallen de politie aan

In heel Europa negeren migranten, asielzoekers en 'vluchtelingen' consequent de op Corona gegronde beschermingsmaatregelen en restricties. Vooral in het...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Een van ’s werelds grootste joodse lobbyorganisaties wil het Coronavirus ten gelde maken en gaat haar claim aan het Amerikaanse Congres voorleggen.

De Joodse lobby- en vervolgingsorganisatie ADL, met hoofdkantoor in New York, VS, pleit onder andere voor internetcensuur onder het voorwendsel dat men “antisemitisme moet bestrijden” en “outreach-activiteiten” moet uitvoeren om het antisemitisme te stoppen.

Nu probeert ADL het Amerikaanse Congres zover te krijgen om grote sommen belastinggeld aan hen te geven vanwege de huidige situatie met het Coronavirus.

“In tijden van crisis staan NGO-hulporganisatie op de barricades, klaar om gemeenschappen in het hele land te ontmoeten en te dienen – maar er zijn financiële middelen nodig om dit voort te zetten. Help ons te eisen dat het Congres [ons steunvoorstel] in alle Covid-19 financiële steunwetgeving opneemt.”

De petitie werd zondag gepubliceerd om meer steun van het publiek te krijgen om het Congres onder druk te zetten, om 60 miljard dollar aan stimuleringsfinanciering als gevolg van de crisis” te verkrijgen. Het geld gaat zelf naar hen zelf en naar meer dan 200 andere organisaties die ADL heeft opgenomen in de ontvangerslijst voor het ondersteuningspakket.

Op de lijst van organisaties die financiële steun eisen, staan een aantal Joodse lobbygroepen en sociale groepen zoals Agudath Israel of America, Haddassah, de Women’s Zionist Organization of America, en de Union of Orthodox Jewish Congregations of America.

In haar laatste verslag over haar openbare financiële verrichtingen voor 2018 verklaarde ADL dat zij meer dan 92 miljoen dollar aan eigen netto-activa hadden.

Als bevolkingsgroep zijn de Joden sterk oververtegenwoordigd in het Amerikaanse Congres.

22 REACTIES

 1. Het lukt ze al 75 jaar om de wereld af te persen met hun fake slachtofferschap, dus ze hebben geen enkele reden om daar mee te stoppen. WIJ moeten ze die reden geven, maar de jonge en middelbare mensen die nu aan de touwtjes trekken in de wereld zijn volledig gebrainwashed door het systeem, dat de joohoo’s succesvol heeft gemarket als de slachoffers van de enige echte genocide die er OOIT in de wereld geschiedenis is gepleegd: de Holly-f@ck met het magische getal van de zg 6 miljoen slachtoffers. Onze jonge en middelbare mensen weten helemaal NIETS over de oceanen aan bloed die de joohoos hebben aangericht in de USSR (70 miljoen doden) en genocide waar ze Mao bij geholpen hebben in China (100 miljoen doden). En nu gaat de hele wereld van al deze jongere mensen opnieuw de joohoo-boot in, maar het deel van hun hersenen dat de joohoos zou kunnen herkennen voor de monsters die het zijn is gewoon weggelaserd door 75 jaar propaganda en fout onderwijs.

 2. Hoezo zouden Joden meer geld moeten krijgen dan andere volken?
  Dat… idee en die vraag….is meer dan racistisch,,..die vraag van Joden riekt naar uitroeing van anderen.
  Een holocaust op andere volken georganiseerd door joden ?
  Are you sure?
  Het zou zomaar kunnen of niet.
  Just asking who is responsable for this..,,,!,!

 3. Het is een uitersts kleine maar zeer rijke en machtige satanische sekte binnen het jodendom, die de overgrote wijze/normale, humane en tolerante meerderheid van de Joden zo’n slechte naam heeft bezorgd. Dat is een nuance die er vaak niet is in commentaren als bijvoorbeeld dat van themis. Aan die domheid schijnt een Nederlandse domme bilderbergheks weer het recht te kunnen ontlenen, om dit anti-semitisme te noemen, dat het zwijgen op te leggen en de website te verbieden, die hem de gelegenheid gaf, zijn mening te uiten. Waarschijnlijk willen zij monddood maken, omdat zij, de Bilderbergers, de niet-Joodse Rothschild zionisten (satanisten) vertegenwoordigen. Daarenboven, de meeste zionisten zijn niet eens Joods, maar politici en anderen die streven naar een wereldregering. Zij misbruiken het Joodse volk en de Joodse Staat. Die zijn gegijzeld door hun verraderlijke broeder en diens vrijmetselaarsvrienden van de nieuwe wereld orde, waartoe de Bilderbergers behoren.
  De niet-Joden in dit geval het Amerikaanse Congres zijn van deze kleine sekte de gijzelaar en/of gechanteerde geworden, althans dat poogt de Anti Defamation League. Veel goede Joden gaan mee in de eisen van de satanische Joden, omdat ze ook al slecht geïnformeerd zijn, veel leed ondergingen en ondergaan en de bedriegelijke broeders niet als satanisten herkennen.
  Het satanisme kan zich vermommen als islam, christendom, (nationaal)-socialisme, communisme, fascisme, waardoor de goedwillende meerderheid van genoemde groepen ook weer besmet worden als door een virus en als een paria door de andersdenkenden worden behandeld. Het ligt er maar net aan onder welke vermomming de satanist zich veilig waant binnen een andersoortige meerderheid van intolerante, zichzelf tolerant wanende ezels. Met ezels bedoel ik de anti-semitisme schreeuwende ezels, die hiermee hun eigen vrije meningsuiting afbreken, net zoals de heulers met Hitler ook deden.
  Ik denk dus dat themis hierboven tot op zekere hoogte wel gelijk heeft, maar er niet al te genuanceerd over is. Misschien wil hij niet zo’n uitgebreid verhaal als van mij ophangen en vindt mijn gezeur maar geleuter.
  Bilderbergers en dat soort gutmenschen, 80% van de Nederlanders, zullen hem echter maar al te graag het zwijgen opleggen. Misschien is hij hun trol. Dat is ook nog een mogelijkheid, waar ik niet aan dacht.

 4. 60 miljard dollar… Wat is dat toch steeds met het getal 6 😂 Ik dacht eerst dat het onzin was, maar zie het steeds maar weer terugkomen

 5. @Klaas Vaak,

  Hoe het dan ook zij … één ding durf ik wel te stellen en dat is dat themis geen trol is.

 6. China is degene die mot betalen, ook al zou het daar niet gefabriceerd zijn , die cummunisten hebbeb 2 maanden hun mond gehouden, net als deWHO

 7. De meeste joden zijn geen semieten! Semieten zijn de van origine in Palestina wonende joden die de Jeruzalemse, gatigde talmoet aanhangen, de veel hier wonende en de bezetters van Palestina zijn afstammelingen de Khazars! Een zeer agressief volk tussen Rusland en Turkije, die zich ca1200 na chr. bekeerd hebben tot het jodendom, dus in feite nepjoden, die wel de zeer aggressieve Babylonische talmit aanhingen, een sekte binnen het jodendom ahw.
  Ook hangen ze de kaballa aan het joods occulte boek, waarin de 6 centraal staat en de satan aanbeden wordt! De vrijmetselarij is daarop ook gebaseerd! Daarom is in die groepen pedofielie een normale zaak ! Ook de NWO is een onderdeel ervan!

 8. P.S. 100 miljoen Chinezen 70 miljoen USSR. En what about the transatlantic SLAVERY. Oh sorry die is nog steeds gaande. Sorry mij fout. 😂🤣😂🤣

 9. CO2 GENOCIDE DRIVING 5G LED VACCINATION KILL GRID DO NOT CONSENT BE THE RESISTANCE
  Wireless Dangers Australia – 25/03/2020 – 10 minuten

 10. Er hangt een zweem van occultisme aan, serpenten die eruitzien als mensen.
  Maar dat moet een ieder maar voor zichzelf uitzoeken.

 11. Ze geven zelfs toe dat de laster van Dr. Mengele een pak leugens was – de laatste dagen van de ‘Holocaust’-mythe

  Het revisionisme van de holocaust is misschien wel het meest institutionele beschimpte, strafrechtelijke en sociaal vervolgde onderzoeksgebied in de moderne westerse geschiedenis.

  Maar op de veel gepubliceerde 75ste verjaardag van de Sovjetbevrijding van Auschwitz blijven de poortwachters van de Holocaust op de weg blijven schoppen en schreeuwen.

  Het nieuwste voorbeeld is een nieuw boek van voormalig directeur van het Museum van Joods Erfgoed David G. Marwell, “Unmasking the ‘Angel of Death”, dat vele revisionistische uitdagingen biedt aan de legende van Joseph Mengele.

  Marwell’s werk wordt tot op heden beschouwd als de meest goed onderzochte mainstream biografie van Mengele. Daarin kruist hij verwijzingen naar getuigenverklaringen van ‘overlevenden’ met harde bewijzen en primaire bronnen, alleen om te concluderen dat hun ‘herinneringen’ ‘onbetrouwbaar’ waren. Met andere woorden, ze liegen.

  Mensen aan elkaar hechten om siamese tweelingen te maken, baby’s tegen treinwagons slaan, pogingen jongens in meisjes te veranderen – alle barbarij die in een populaire jas over een Duitser in een labjas is geëtst, concludeert Marwell, is niets anders dan een pak gruwelijke hoaxes.

  Marwell benadrukt wel dat Mengele een echt gelovige nationaalsocialist was, die volgens hem op zichzelf een daad van kwaad is. Volgens het boek overschreed hij soms ook ethische grenzen, bijvoorbeeld bij het bestuderen van de effecten van voedselgebrek op het menselijk lichaam, maar de zogenaamde “Engel des Doods” maakte dit goed door de proefpersonen superieure aanpassingen en een bevoorrechte behandeling te geven wanneer de experimenten waren voorbij.

  De tweelingen en dwergen die hij bestudeerde, werden vriendelijk behandeld, zelfs als het bekijken van levende mensen als laboratoriumspecimens in welke context dan ook onmenselijk is. Over het algemeen geeft het boek toe dat wat algemeen bekend is over Mengele fictie is geconstrueerd door geruchten, romans en Hollywood die als waar worden beschouwd dankzij Joodse “ooggetuigen” die de hoaxes post-hoc onderbouwen.

  De belangrijkste prestatie van Mengele in het kamp, ​​waarvoor Marwell hem noemt, was het onder controle houden en voorkomen van een massale uitbraak van tyfus in Auschwitz in moeilijke omstandigheden. Dit redde duizenden levens, zowel joden als heidenen. Mengele was niet gemotiveerd door haat en sadisme. Zijn meest intieme brieven en bekentenissen tonen alleen een passie voor het bevorderen van de medische wetenschap.

  Majdanek: Niet langer een dodenkamp?

  Een andere relatief recente overwinning behaald door revisionisten is een stille aanpassing door het Holocaust Memorial Museum in de Verenigde Staten aan hun pagina over de ‘moordcentra’ van de nazi’s. Ze werden gedwongen toe te geven dat het Majdanek-kamp in Polen niet werd gebruikt om joden uit te roeien.

  De USHMM vermeldt ‘recent onderzoek’ voor het terugtrekken van wat traditioneel als het zesde vernietigingskamp wordt beschouwd. Dit is waar dissidente historici aan hebben bijgedragen terwijl ze hun vrijheden, werkvooruitzichten en levens riskeerden.

  Majdanek was het eerste kamp bevrijd door de Sovjet-Unie in 1944. Daar vonden ze Zyklon-B-bussen, ovens en douches, die Sovjet-propagandisten gebruikten om te verklaren dat meer dan een miljoen Joden systematisch door gas werden vermoord. Het door de USSR geleverde bewijs waren Duitse documenten die volgens hen gecodeerde verwijzingen bevatten naar systematische moordaanslagen. Het patroon lijkt op wat ze later ruzie maakten met Auschwitz, ook bevrijd door de Sovjets. Meerdere kampbewakers en commandanten werden beschuldigd van oorlogsmisdaden en kregen de doodstraf op basis van fictieve claims met betrekking tot Majdanek.

  Dit sprookje werd gepromoot door verschillende joodse en enkele niet-joodse geleerden. In de afgelopen jaren is het dodental zelf drastisch teruggebracht van 1,3 miljoen slachtoffers volgens de academische Lucy Dawidowicz tot 78.000 volgens de hoofdhistoricus in het museum van het kamp vandaag. Revisionisten zijn van mening dat het aantal mensen dat stierf, grotendeels aan tyfus, dysentaris, enz., De helft zou kunnen zijn van zelfs dat officiële cijfer.

  De onbeweeglijke kracht van Auschwitz

  Als je hebt gemerkt dat het Holocaust-verhaal meer gecentreerd lijkt rond Auschwitz dan normaal, is het omdat dit de laatste druppel is waar Holocaustians zich aan vast moeten houden.

  Er is een interessante nieuwe bevlieging ontstaan, vooral met “ex-” revisionisten, die toegeven dat alle beweringen van de Holocaust leugens zijn, behalve die specifiek over Auschwitz zijn gemaakt. Enkele prominente figuren op dit gebied zijn tegenwoordig grote namen zoals David Irving en David Cole, twee mannen die het zat werden om gevangen te worden gezet en fysiek in elkaar geslagen te worden vanwege hun mening over de geschiedenis. Dit is een bewijs van Auschwitz als de koning van alle derde rails.

  Maar ook hier beginnen we officiële omissies te zien van eerder beweerde moorddadige gaskamers, bijvoorbeeld in Auschwitz I (Stammlager), het belangrijkste kamp dat toeristen bezoeken. De USHMM onderscheidt nu specifiek alleen Auschwitz II (Birkenau) als de plaats van moordaanslagen.

  Revisionisten zoals Robert Faurisson hebben altijd beweerd dat de aan bezoekers getoonde gaskamer nep is. Hoewel de Franse krant L’Express het Auschwitz Museum kon laten toegeven dat de gaskamers die ze aan mensen tonen nep zijn, presenteren officiële gidsen de tentoonstelling nog steeds als een authentieke moordkamers door gasmoord. Op de beruchte website van Deborah Lipstadt staat dat de gaskamer geen nep is, bedoeld om bezoekers voor de gek te houden, het is een “recreatie” bedoeld als “symbolisch”!

  Auschwitz lijkt het fort te zijn waar investeerders in de Holocaust-mythologie hun laatste standpunt over innamen. Het is onmogelijk voor hen om meer grond te geven zonder dat het hele verhaal instort.

  Maar niets is in steen gegrift. De agressieve poging tot een zionistische shakedown van Polen, evenals het tegenwerken van de mensen, zou de mythe in gevaar kunnen brengen. De Poolse regering kan ze morgen opsluiten door zowel revisionisten als de ja zeggers uit te nodigen voor een onbeperkte forensische analyse van alle faciliteiten en gronden in Auschwitz. Ik betwijfel of de Israëliërs de resultaten leuk zullen vinden.

  De heiligheid van het Holocaust-verhaal wordt nog meer in gevaar dankzij het genocidale chauvinisme van Netanyahu en de ongefundeerde politieke klasse die het Israëlische schip stuurt. Het internationale jodendom heeft de afgelopen 75 jaar de Holocaust gebruikt als de heilige mythe die de neoliberale globalistische orde leidde.

  Netanyahu gebruikt het vandaag als een goedkope kunstgreep om de geopolitieke korte termijn doelen van Israël na te streven. De Israëliërs hebben actief geprobeerd om Vladimir Poetin de ster van de Holocaust-show van dit jaar te maken, hoewel de meeste Joden Rusland beschouwen als een belediging van de liberale wereldorde. Netanyahu is wanhopig om te doen wat nodig is om de Russen weg te trekken van hun allianties in Syrië en Iran, zodat de Israëlische oorlogsmachine kan blijven vorderen.

  Op dit punt is het geen kwestie van historische nauwkeurigheid, maar van macht. En alleen stroom kan de stroom controleren. We leven in de laatste dagen van de Holohoax.

  https://nationalvanguard.org/2020/01/theyre-even-admitting-that-the-slander-of-dr-mengele-was-a-pack-of-lies-the-last-days-of-the-holocaust-myth/

 12. Waarom zijn zo bang voor die andere mening, de waarheid, mag je toch gewoon onderzoeken? Ik zeg altijd: De waarheid vreest geen onderzoek, de leugen is er als de dood voor!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Australië stopt de Chinese staat met het opkopen van door de crisis getroffen bedrijven

In Australië wordt opgemerkt hoe staatsbedrijven in China proberen bedrijven in Australië op te kopen die hard zijn getroffen...
video

Informatie: Het virus kwam waarschijnlijk uit een Chinees laboratorium

In een artikel op Fox News vertelt Tucker Carlson over een tot nu toe (bij de mainstream) onbekend Chinees rapport in februari waarin staat...

EU finito? Tal van steden en gemeenten verwijderen de Europese vlag

De Europese Unie maakt misschien wel haar donkerste uren mee. Want in het kielzog van de Coronavirus-pandemie heeft de centralistische bureaucratische organisatie bewezen wat...

Sociale distantiëring mislukt in Afrika: Afrikanen weigeren thuis te blijven en kunnen geen meter van elkaar in de wachtrij houden

In Zuid-Afrika hebben de autoriteiten moeite om Afrikanen ertoe te brengen de nieuwe richtlijnen voor avondklok en sociale afstand in acht te nemen wanneer...

Waanzinnig: EU geeft 450 miljoen euro aan Marokko voor de strijd tegen Corona

Terwijl verschillende EU-landen zwaar getroffen zijn door de voortdurende pandemie en moesten ondervinden dat de vermeende EU-solidariteit slechts loze woorden zijn, kondigt de Unie...

Britten verontwaardigd over de opkomende politiestaat in kielzog van Coronavirus

Veel Britten reageren verontrust op het optreden van de politie in het kader van het Coronavirus. Het Verenigd Koninkrijk koos er iets meer dan een...

Sportsector heeft er genoeg van – deelstaat verbiedt transvrouwen

Idaho verbiedt transvrouwen, d.w.z. mannen die hun geslachtsdelen hebben verwijderd, om te concurreren tegen vrouwen in de sport. Mannen die hun uitwendige geslachtsdelen hebben verwijderd...

Chinees voorstel voor een nieuw internetprotocol doet vrezen

Samen met Huawei hebben de Chinese autoriteiten een voorstel ingediend om het huidige internetprotocol, TCP/IP, te vervangen door wat men noemt New IP. Het...

VS: Twee miljoen zouden sterven zonder interventie

Zonder overheidsmaatregelen zou het dodental in de Corona-epidemie ongeveer tien keer zo hoog zijn. Zo luidt de voorspelling van de Corona-groep van het Witte...

Spaanse regering wordt aangeklaagd wegens het aanmoedigen van massale bijeenkomsten tijdens de Coronavirus-uitbraak

De Spaanse regering wordt aangeklaagd wegens grove nalatigheid omdat zij haar burgers had aangemoedigd om op 8 maart in het hele land reusachtige feministische...

Lees ook

Gerelateerd