© Screenshot / Instagram

Greta Thunberg is de afgelopen twee weken geïsoleerd geweest nadat zij en haar vader ziek waren geworden. Het is “zeer waarschijnlijk” dat dit het Coronavirus is, volgens de 17-jarige klimaatactiviste.

Greta schrijft op Instagram dat ze zich twee weken geleden heeft geïsoleerd in een geleend appartement nadat ze thuiskwam van een reis in Midden-Europa.

Tien dagen geleden begonnen zowel zij als haar vader symptomen te ontwikkelen zoals vermoeidheid, rillingen, keelpijn en hoesten. De symptomen van de vader hadden echter beduidend erger moeten zijn.

Voor haar internationale publiek legt Greta uit dat je in Zweden niet getest wordt op Corona als je geen noodziekenhuiszorg nodig hebt.

“Ik ben dus niet getest op Covid-19, maar het is zeer waarschijnlijk dat ik de ziekte heb gehad,  gezien de symptomen en omstandigheden”, schrijft ze.

Voor de Corona-pandemie had Greta Thunberg een enorme publiciteit in de media, maar de laatste weken is de interesse voor haar zogenaamde klimaatprobleem aanzienlijk afgenomen.

De 17-jarige roept nu haar volgelingen op om binnenshuis te blijven en legt uit dat vooral degenen die niet tot een risicogroep behoren “een enorme verantwoordelijkheid” hebben.

“Onze acties kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood voor vele anderen”.

14 REACTIES

 1. Alle aandacht vestigt Gretchen op Corona, maar … ze is er niet op getest … en de symptomen welke ze beschrijft, lijken verdacht veel op de symptomen die bij griep horen. Ach en had ik al verteld dat de symptomen van hooikoorts zeer gelijken op die van Corona? Of griep desnoods.. Om zeep hoeven we in elk geval niet verlegen te zitten; zeepbellen genoeg.

 2. Het rationalisme van de hedendaagse ‘wetenschap’ bondig weergegeven:

  “Ik ben dus niet getest op Covid-19, maar het is zeer waarschijnlijk dat ik de ziekte heb gehad, gezien de symptomen en omstandigheden”

 3. De Heilige Greta kan echter geen corona krijgen, venijn op venijn werkt immers niet. Vaccinaties werken bij haar dan ook niet. Wat ze wel nodig heeft , is een “stevige beurt…”, bij voorkeur door een geïmporteerde!! .

 4. Onnozel wicht. Geen school afgemaakt en wil ons de maat nemen. Na Pippi Langkous is het daar bergaf gegaan.

 5. Greta is een aandacht trekkende jonge hoer, Maar die valt in het niet bij de aandacht trekkende ouwe hoer Madonna!

 6. Het schijnt dat meer beroemdheden er last van hebben! Merkel, Timmermans, de Paus, Tom Hanks,Madonna, celin Deon,de Canadese premier en zijn vrouw enz wel toevallig of niet?

 7. Do viruses even exist?

  https://www.youtube.com/watch?v=fpTUlPLVtE0 (31 min.)

  Virussen bestaan dus NIET. Dat waar de jaarlijkse voorjaarsgriep door wordt veroorzaakt, komt NIET van buiten af, maar dus van binnen uit. GRIEP IS DUS NIET EENS BESMETTELIJK!!!
  Zie de video!

  Hóe zeer worden wij in het ootje genomen? Ten koste van onze VRIJHEID!

  Do people even accept their lock down???

 8. Goh, wat sneu voor haar. De symptomen zijn alleen helemaal niet zoals bij covid-19. Ze was gewoon vermoeid door al die reizen die ze gemaakt heeft. En als ze niet op reis is bedenkt ze wel weer wat anders om aandacht te trekken. Als ze maar niet naar school hoeft. Zo langzamerhand spuugzat van de naam Thunberg alleen al. Overigens een schandelijke manier van aandacht trekken! Bah.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.