Het Coronavirus verspreidt zich nu sneller dan ooit tevoren in de wereld. In slechts vier dagen tijd is het aantal gevallen met 50 procent toegenomen, schrijft de WHO op Twitter.

Meer dan 300.000 gevallen van Covid-19 zijn nu aan de WHO gemeld, uit bijna elk land ter wereld.

“De pandemie versnelt”, merkt de Wereldgezondheidsorganisatie op in de sociale media.

Het duurde 67 dagen vanaf het eerste gemelde geval tot een totaal van 100.000 gevallen in de wereld. Daarna duurde het 11 dagen om 200.000 gevallen te bereiken, maar slechts 4 dagen om het aantal van 300.000 te bereiken.

“Maar we zijn niet de gevangenen van de cijfers. We zijn geen hulpeloze toeschouwers. We kunnen de curve voor deze pandemie veranderen”, verklaart WHO-hoofd Tedros Adhanom Ghebreyesus.

“Om te winnen, moeten we het Coronavirus aanvallen met agressieve en gerichte tactieken. Test alle verdachte gevallen, isoleer en zorg voor elk bevestigd geval, en spoor iedereen op die in contact is geweest met de persoon in quarantaine”, vervolgt hij.

20 REACTIES

 1. Waar is het fenixx nieuws van weleer?
  De achtergronden van de politiek?
  De geschiedenis van wie er invloed op de wereldpolitiek uitoefent..
  Nu is het enkel corona en angst praat
  Wat is er gebeurt?

 2. Met alle respect fenixx…..maar als jij de WHO als informatie bron als waarheid neemt, dan ga ik zwaar twijfelen aan de rest van de artikelen die jij op de website plaats.

  Kom op de WHO????? smerige leugenachtige moordenaars kliek. Die smerige WHO staat letterlijk te geilen om de wereldbevolking te vaccineren en van een chip te willen voorzien.

  Ik had jou hoger ingeschat.

 3. Ik denk dat onze Rommel ons gewoon ook wil laten weten wat het WHO ons op de mouw wil spelden.
  En wij, trouwe lezers van Fenixx, doen dan ons zegje.

  Hulde aan Rommel.
  😉

 4. Er is geen Corona. Wel een plan. Maar dat plan kennen wij helaas nog niet.

  De enige vraag die we ons niet kunnen voorstellen is “ waarom geloven zoveel mensen er erin, waarom handelen er miljoenen naar, zelfs dokters en apothekers” hahah dan gaat vast een lichtje branden.

  Corona bestaat niet. Griep wel. En er zijn geen meer dooien dan andere jaren.

 5. In bovenstaande korte videoserie tevens de stamboom van Bill Gates. Errug informatief, kan niet anders zeggen. ZIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Enneh, niet met deel drie beginnen … aangezien de ietwat zwakke afsluiting. Ik heb gezegd.

 6. @Feniks, het is Rommel zijn site dus hij mag plaatsen wat hij wilt, maar ik denk dat het iemand in die dichtbij of vol in de risicogroep zit en die bang is om ziek te worden en of dood te gaan.
  Waar ik hem wel de credits voor moet geven is dat hij alle meningen laat staan en hoeveel andere sites ken je die dat doen?

  De vraag aan een ieder: Hoeveel mensen met het Corona virus kennen jullie nou eigenlijk en de mensen die jullie spreken, hoeveel kennen die er?

  Het begint op de hoofdprijs van de Staatsloterij te lijken. Niemand kent echt iemand die een groot bedrag heeft gewonnen,

  Ik heb vandaag een rondje familie gebeld en wat collega’s van het werk, Zij kennen niemand die het virus heeft, laat staan dat ze iemand kennen die er aan dood is gegaan.

  Verder heb ik 2 weken geleden mijn wagen geschorst tot nader order. Kostte wel 73,10 maar over 2 weken ga ik er al de vruchten van plukken. Hebben een andere paar collega’s gedaan. Dus de staat loopt ook zo inkomsten mis, net zoals veel Nederlanders hun sportzenders abonnementen hebben opgezegd en moeten ons 90% via de UWV gaan betalen.
  Nou je kunt al op je klompen aan voelen wat er aan de hand is al dit zo doorgaat tot 1 Juni.

  Ik ga lekker op het fietsje nu. Wordt toch mooier weer. Maar het ziet ernaar uit dat ze, niet alleen je lente, maar ook heel je hele zomer gaan vergallen. Of ze komen met veel bombarie met een vaccin net voor de zomer. De tijd zal het leren. Wel vraag ik me af welk land zijn inwoners al 1ste in massale opstand komt tegen deze draconische maatregelen?

  @Greengo, ik vond het einde van die docu ook zeer zwak. Het einde is het Evangelische gospel, met haar 1000 vrede op aarde.

 7. @krots

  Ik hoop meer op een Corona-loutering van de mensheid die hen in een hoger bewustzijn brengt en eindelijk doet afrekenen met het EU-regime. Verder wil ik er niet zoveel over kwijt.

 8. Leg even de corona besmettingsgrafiek naast die van influenza: 25k op 4miljoen in één dag. Krankjorum. Zo “onschuldig” is het Corona Covid-19.
  Dodelijke slachtoffers: corona 1.000? Influenza 2.500.
  Dat een echte CC-19 infectie moeilijk is te overleven, dat is zeker. Maar dat is het ook bij een echte influenza infectie.

 9. Een kenmerk van een dergelijke crisis (=covid 19), is dat het de zwakke schakels blootlegt van elk systeem. (=overheid + privé) en dit op alle niveaus (=micro – mezzo en macro).. Een deze zwakke schakels is de bevoorrading.. Er zijn immers geen tot zeer weinig voorraden, en deze zijn door het systeem “just in time” dan ook steeds onderweg. Als er dan in de ganse keten , schakels wegvallen.. heeft men zeer vlug grote problemen, door de “strakke koppeling” tussen al de onderdelen van de organisatie. Bovendien is er in tal van organisaties het idee dat er toch nooit iets zal verkeerd lopen, en bijgevolg is er dan ook geen plan B — plan C…!!! Vandaar ook de paniek reacties bij de bevolking m.b.t het hamsteren.. men weet immers dat er geen voorraden zijn, en het is dus een kwestie van bij de eersten te zijn. Het gaat dus niet alleen om zwakke schakels, maar ook om een totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin en en vooruitziendheid bij de overheid. Als men bij een dergelijke “covid 19 crisis” (sic) nog bv. mondmaskers moet bestellen in het buitenland… dan geeft dit blijk in het beste geval van onkunde, en in het ergste van een misdadige dan wel opzettelijke nalatigheid en/of sabotage. Rekening gehouden met de “epidemies” in het verleden (=lees echter : gevallen van biologische oorlogsvoering), en met de beschikbare info (zeker met internet kan dit geen probleem meer stellen), dienen de verantwoordelijken aan de top van het politieke systeem , dan ook op de hoogte te zijn van het potentiële gevaar, en dienen dan ook de nodige voorzorgen te nemen. Als ze er niet veel van begrijpen, dienen ze maar beroep te doen op deskundige hulp, en dus geen nep deskundigen die hun weliswaar vertellen wat ze graag horen omwille van politieke belangen. Nu blijkt dat er inderdaad geen voorzorgen werden genomen, maar erger : de laatste jaren, werd de ganse sector van de hulpverlening , in alle domeinen, schromelijk verwaarloosd, om niet te zeggen : gesaboteerd. Er is dus geen enkel plan B, en nog minder een plan C. Toeval ??? Dit verklaart ook de houding van de EUSSR in Brussel. Als men weet dat deze EUSSR een onderdeel is van NWO of beter gezegd van de JWO, die er op gericht is onze westerse beschaving , te vernietigen, dan kan en mag er dan ook geen plan B zijn… Op de koop toe maakt men dan van de crisis nog gebruik om de landen volledig plat te leggen en de bevolking te plunderen… met daarbij dan nog het Coudenhove Kalergi plan.
  Alles verloopt dan ook volgens het “plan..” , zijnde het plan van de Protocollen !!

 10. @Lbery maart 23, 2020 at 20:29

  Je schreef:

  ‘Kom op de WHO????? smerige leugenachtige moordenaars kliek. Die smerige WHO staat letterlijk te geilen om de wereldbevolking te vaccineren en van een chip te willen voorzien.’

  Daarna:

  Lbery maart 24, 2020 at 00:49

  ‘Voor de dromers zie link hieronder.’

  Waarmee je de persoon welke onderzoek heeft gedaan naar de verbanden tussen WHO / Bill Gates / Vaccins / Betrokken partijen en bedrijven / etc. de nek omdraait met haar hele onderzoek erbij (?) want …..

  Dat noem ik nu ‘een gemiste kans’. Niet iets op inhoud checken, maar de persoon checken en dan vol vertrouwen er vanuit gaan dat zij noch haar onderzoek iets te betekenen kán hebben, want…. Jammer !!!
  Aangezien haar onderzoek bol staat met vele feiten. Feiten zelfs die jou, vanwege je eerste commentaar, zouden moeten aanspreken. Zelfs herkenbaar zouden kunnen zijn wanneer je elders inherente info zou hebben verkregen.

  Een zelfde onderzoek zou je kunnen doen naar de auteur van ‘Hemel onder vuur’ en daarna het kind met het badwater weggooien, terwijl het boekwerk bol staat van harde feiten.

  Zoals gezegd: een gemiste kans.
  Het kaf van het koren te scheiden, is goed. Maar dan graag wel op inhoudelijkheid en niet slechts op zicht waar de mistlampen het licht zijn.

  Kaf en koren staan te samen op één veld. Beter eruit halen wat niet bruikbaar is en behouden wat wel bruikbaar is.

  Ik blijf erbij: vind het een prima en zeer informatieve serie en dan ook nog in het Nederlands. Want er zijn nogal wat Nederlanders die geen Engels verstaan noch kunnen lezen. Veel info gaat dan ook aan hen voorbij.

  Deze opmerking wilde ik toch even aan je kwijt, mocht het er van komen dat ‘ie nog onder je aandacht komt.

 11. CO2 GENOCIDE DRIVING 5G LED VACCINATION KILL GRID DO NOT CONSENT BE THE RESISTANCE
  Wireless Dangers Australia – 25/03/2020

 12. Een analyse over de achtergronden van covid 19 :
  https://www.henrymakow.com/2020/03/Common-Flu-is-Rebranded-to-Create-Havoc.html
  met korte tekst :
  “7. The coronavirus must be seen in the context of an ongoing communist attack on the West by the communist central bankers. Think migration, pornography, promiscuity, gender dysphoria and false flag terror (9-11, Sandy Hook, Paris, Nice etc.) Even after this virus panic fades into memory, this attack will continue. “(= einde tekst).
  Over de verborgen agenda van de USA democraten bij het “stimilus pact” , van de website van Jim Stone , een citaat van heden 25.03.2020:
  “OPPORTUNISTIC NANCY ATTEMPTS TO MILK A CRISIS:
  Here’s the agenda attached to her coronavirus bill (which proves it’s not about coronavirus AT ALL)
  1. Increased fuel emission standards for airlines receiving funds and carbon offsets.
  My comment: WTF, OVER??!!??
  2. Payment for up to $10, 000 in student loans:
  3. Same-day voter registration, early voting, voting by mail, ballot harvesting
  My comment: WHAT??!!??
  4. Preserving collective bargaining powers for unions.
  5. The expansion of wind and solar tax credits.
  6.Requirements for federal and corporate gender and racial diversity data.
  7. Post Office Bailout.
  8. Automatic extension of nonimmigrant visas.
  9. Restricting colleges from providing information about citizenship status.
  10. Money for Planned Parenthood
  My blanket comment because it was all too ridiculous to line item: NANCY SHOULD BE ARRESTED. TO DO THIS DURING A NATIONAL EMERGENCY IS OPPORTUNISM THAT IS DEFINITELY AN IMPRISONABLE CRIME, CLEARLY, SHE DOES NOT GIVE A DAMN ABOUT THE AMERICAN PEOPLE.
  I hate to say it, but someone needs to snipe that bitch, that’s a crime against the American people.
  (=einde tekst gedeelte)
  Stilaan komt de verborgen agenda naar buiten die schuil gaat achter “corona”. Het gaat hier inderdaad om een communistische “false flag ” en “psyops” met het oog op een NWO of beter gezegd JWO.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.