Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

9
14145

Tommy Robinson heeft een groep aso’s geconfronteerd die doelbewust hoesten en spuugden op een bejaard echtpaar in het Verenigd Koninkrijk.

Robinson en zijn familie zaten in hun auto toen hij zag dat de drie jongeren de oudere man en vrouw mishandelden die op weg waren om boodschappen te doen.

Volgens het oudere mannelijke slachtoffer liep het echtpaar op straat in de richting van de winkel toen de jongeren “doelbewust hoestten” op hen. De man zei dat hij naar de drie mannen riep: “Dat kun je niet doen. Dat kan je gewoon niet doen”.

Een vrouwelijke getuige bij de gebeurtenis zei dat de aanvallers in het gezicht van de oudere vrouw spuugden en hoesten toen Robinson stopte en zei: “Jongens, niet doen! Dat is walgelijk gedrag!”

De getuige zegt verder dat de drie jonge mannen de auto van Robinson naderden en aan zijn deurklink begonnen te rukken. Toen Robinson uit zijn auto stapte, sloeg het tuig de deur tegen hem aan en schopten tegen de achterkant van zijn auto.

Robinson’s kinderen zaten achterin de auto en slaagden erin om een groot deel van de aanval op video vast te leggen.

“Er was een zekere mate van geweld daarna. Toen [Tommy] uit de auto stapte om hen te confronteren, hebben ze hun agressie verhoogd en werden toen echt gemeen… toen je begon te rijden, begonnen ze tegen de achterkant van de auto te schoppen”, zegt het mannelijke slachtoffer.

Kort nadat de politie op de plaats delict aankwam, beschuldigde ze Robinson van het “overschrijden van de lijn”.

“Rekening houdend met het risico voor oude mensen met deze ziekte [Coronavirus], de dood, met deze ziekte; wat zijn het in hemelsnaam voor soort jongeren die denken dat het aanvaardbaar is om doelbewust en agressief in hun gezicht te hoesten.

Ik rijd niet voorbij een oud persoon die wordt mishandeld door een paar klootzakken”, aldus Tommy Robinson.

TOMMY ROBINSON STOPS CORONAVIRUS ATTACK IN THE UK!

9 REACTIES

 1. Dit zou nooit gebeurd zijn als de regering niet zo oerstom was geweest om dat tuig van de richel binnen te laten…

 2. Snapt iemand het nog momenteel?? Nou ik niet. Momenteel krioelt het van het tuig om ons heen en de politie neemt het nogal vaak op voor ze. Onbegrijpelijk.

 3. @Republikein,

  Eén troost: Tommy ook. Gelukkig zijn er meerdere ‘Tommy’s’ en dan heb ik het niet over de ‘Tommies’, de Engelse petten die in opdracht van de Queen en aanhang voor de weg van de minste weerstand kiezen.

 4. ”Ik rijd niet voorbij een oud persoon die wordt mishandeld door een paar klootzakken”, aldus Tommy Robinson.”

  Die oudjes (bejaarden) hebben heel erg waarschijnlijk hun hele leven Voor dit import tuig gestemd en het import tuig jarenlang tot op het bot verdedigd.
  Types zoals ik compleet belachelijk gemaakt en uitgesloten en of ontslagen.
  Altijd de (s)linkse ideologie uitgedragen.

  De lezers op Fenixx mogen het van mij een heldenactie vinden. Ik vind het een sukkel actie.

  Als je bewust het leven van je eigen gezin op het spel gaat zetten (je weet nooit wat die gasten bij zich hebben tegenwoordig) ben je een grote sukkel in mijn ogen.

  Persoonlijk zou Ik oudjes (bejaarden) op straat zien die bespuugd werden die 0,00% emotionele waarde voor mij hebben.
  Als ik een ‘helden’ actie zou maken en ik zou gewond, zwaar gewond raken, invalide of dood gaan zouden die oudjes (bejaarden) geen moment meer naar mijn gezin omkijken laatst staan ze financieel te onder steunen. Sommige linkse figuren gaan zelf zover dat ze medelijden met hun daders hebben.

  En het gevaar waar hij zijn kinderen aan bloot heeft gesteld, snap ik al helemaal niet.
  Die oproepkraaier had ook gewoon de politie kunnen bellen.

  Maar ik geloof in Karma en je krijgt wat je verdient in dit leven. En misschien was dit de karma voor die oudjes. Geen idee. Maar Tommy heeft er weer een leuke video bij voor zijn kanaal.

  Ik denk nog wel eens aan onze helden: Daniel van Cotthem, Joes Kloppenburg en Meindert Tjoelker. Net zulke helden als Tommy. Het enige verschil is dat ze al jaren dood zijn.

 5. iedereen heeft de mond vol over schandalig gedrag van tuig, blablabla. waarom staan we dan niet op om op te treden als we dit zien gebeuren 🤬

 6. Heb jij weleens het gevoel gehad er alleen voor te staan bij een confrontatie tegen drie “man”in de tram?
  En het gevoel dat je tekort zou kunnen schieten bij een gevecht op een metrostation om je eigen vrouw te beschermen?
  Ik wel.
  Ben nu, vele jaren later , gescheiden om andere redenen dan lastig gevallen te worden door tuig, dat door de politie wordt bescherrnd., maar het idee om In staat te zijn je te KUNNEN beschermen, laat mij niet los.
  Als ik dan ook zou moeten kiezen tussen andere mensen of mijn eigen kinderen , gaan mijn kinderen natuurlijk voor.
  Eerlijkhedshalve moet ik zeggen, dat toen ik lastig gevallen werd op straat, omdat ik toevallig blank ben er twee mensen waren die mij hielpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.