Groot-Brittannië ontwikkelt zich steeds sneller tot een multi-criminele hotspot. Vooral Londen – onder zijn moslim-burgemeester Sadiq Khan – wordt geconfronteerd met een ongekende golf van migrantengeweld. Alleen al vorig jaar werden in de Britse hoofdstad ongeveer 120 mensen gedood, velen door mesaanvallen, gepleegd door buitenlandse bendes en groeperingen, met 23 doden onder de 18 jaar. En het moorden gaat onverminderd door. Volgens de Britse media is een zevenjarig meisje op brute wijze met een mes vermoord in de stad Bolton. De wrede misdaad kan een terroristische aanslag zijn geweest.

Vrouw sneed keel van kind door

De politie werd in de middag van 22 maart naar het Queens Park in Bolton gealarmeerd omdat er na een steekpartij een noodoproep werd gedaan. Hoewel de politie en de hulpdiensten snel ter plaatse kwamen, waren ze niet in staat om het leven van het kleine meisje te redden, schrijft Unser Mitteleuropa. Ze liep zulke ernstige steekwonden op dat ze ter plaatse stierf. Een 30-jarige vrouw werd vastgehouden door een voorbijganger, zij zou naar verluidt het kind volkomen buiten zinnen hebben neergestoken en onder andere haar keel hebben doorgesneden.

Veel gezinnen namen hun kinderen die dag mee voor een wandeling of picknick in het stadspark. Het is daarom niet uitgesloten dat dit een gerichte terroristische aanval was. Steeds weer voeren moslims (waaronder vrouwen) in Groot-Brittannië terroristische aanslagen uit met messen op onschuldige voorbijgangers.

3 REACTIES

  1. Islam is het gevolg of wij het nu graag horen of niet, door dat de christenen God verlaten hebben. Wij hebben God uit de kerken ,scholen ,regeringen en uit ons leven gezet en vervangen door eigen religies van beter weten ,leugens tollerantie, van zonden ,en kinki sex. Alleen nog genot inplaats van God,wat Zijn Woord duidelijk zegt.maar de bijbel is vervangen door phsygiologie en andere kul en zelfs door de coran want veel daden en onrecht die er nu gebeuren zijn aanbevelingen uit dat boek. Islam betekend onderdukking en heersen over anderen. En is dat nu ook niet zowat wij allemaal willen doen. Onze ,buren ,vrienden en familie onderdrukken. Ik wil een man worden inplaats v vrouw of andersom.dat ik daardoor mijn kinderen verneder en paartner is niet erg .want IK ben het waard. Dat God zich van ons wegdraaid met zijn bescherming is toch zeer normaal. Hij wil niemand dwingen. Hij heeft ons een vrije wil beloofd en gegeven en daar houdt Hij zich aan. Hij laat de mens over aan hun eigen keuzes.
    ER blijft wel plaats voor genade en vergeving voor hen die dat willen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.