Zweedse politieagenten en hun gezinnen worden bedreigd door de massaal geïmporteerde migranten-clancultuur

8
2202

De enorme import van een clancultuur door Europese en Zweedse politici vernietigt elk deel van de samenleving. Het Zweden met eens een groot zelfvertrouwen doet nu denken aan het maffia-zuiden van Italië, waar aanslagen en moorden op rechters en politieagenten en hun gezinnen geen uitzondering zijn. De echte misdadigers zijn natuurlijk vooral de links-liberale politici die het land opzettelijk hebben verwoest.

8 REACTIES

 1. Met dank aan de feministische regering en hun import van lowlifes uit een voor middeleeuwse patriarchale samenleving, de islam, die jullie, door de mens gemaakte, wetten niet erkent en die in, voor hen, dar el harb, leven, het huis van oorlog. Net zolang totdat er een islamitische regering is. Lees hun koran, dan begrijp je hun houding, maar dat is teveel gevraagd voor socialisten en feministen, zij kijken liever de andere kant op, het gevaar komt toch van rechts.

 2. @Willem, Ja, en al die ellendige politici zijn op hun plekken gestemd door die verdomde imbeciele zweedse linkse kiezers. Net als mensen hier met open ogen op oplichters zoals Yasser Klaver, Aboutaleb, Marcouch, Femke Halsema stemmen 🙄😑. We’re f@cked, door onze eigen landgenoten.

 3. Het Zweedse multicultie paradijs valt uit elkaar Zweden is verloren vernietigd van binnen uit door politieke misdadigers is hun volk voor liegen via media .

 4. @Willem, ze kijken niet alleen de andere kant op. Hun benen gaan ook nog eens in de V vorm voor die gasten, smachtend naar hun besneden lullen!

 5. Verneuk de massa en grijp de kassa.
  Dat kan door al die eeuwenlange hersenspoelingen zoals religie en politieke stromingen.
  Alles wat probeert de massa te binden.
  Heb je dat dan heb je macht en dus geld.

 6. Er zijn natuurlijk verschillende verklaringen voor de in de voormelde tekst beschreven gebeurtenissen. Een belangrijke is de zeer uitgebreide sociale welvaart staat. Op het eerste zicht is dit positief, maar er zijn ook perverse effecten, zoals het kopen van stemmen via deze sociaal welvaart staat. (al of niet onder bedreiging in de zin van : stem voor ons of het is gedaan met al de voordelen ).
  Dit kan geïllustreerd worden met de volgende uitspraak :
  It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.”
  – Upton Sinclair, 1935
  En zolang er geldt zal zijn om deze sociale welvaart staat in leven te houden, zal er dan ook weinig veranderen, hoe ernstig de misdaad ook moge worden. Dus naast de politieke verraders, dragen hun kiezers dan ook een mede verantwoordelijkheid.

 7. Dat is het probleem van de pamper politiek, de verantwoordelijken hiervoor levenslang van elke openbare functie uitsluiten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.