Schokkende beelden uit Italiaanse ziekenhuizen

8
696

Italië heeft sinds vrijdag met meer dan 4000 doden, meer Coronavirus-sterfgevallen dan China. Ziekenhuizen zinken in chaos. Het Italiaanse gezondheidssysteem is volledig overbelast. Ondanks de spertijd neemt het aantal dodelijke Corona slachtoffers niet af. Op dit moment van schrijven, op zaterdagochtend (02:09), is het aantal sterfgevallen tot 4.032 gestegen, 777 meer dan in China. Legervoertuigen moesten de doden vervoeren. Een triest beeld.

De massale crematie is vanavond in Lombardije begonnen

Overvolle gangen en intensive care-units

Het nieuwsportaal Sky News bericht over schokkende omstandigheden in Italiaanse ziekenhuizen.

In het epicentrum in Bergamo, in Lombardije, wordt het verplegend personeel van Papa Giovanni XXII Ospedale overweldigd. Een video toont overvolle wachtkamers en gangen, en patiënten die wanhopig naar lucht happen. Zelfs op de spoedeisende hulp zijn patiënten aangesloten op slangen en ademhalingshulpmiddelen als op een intensive care-afdeling. Omdat deze al overbevolkt is. Elke dag arriveren er 50 tot 60 nieuwe patiënten die met het Coronavirus geïnfecteerd zijn

Het is een kwestie van leven en dood

Een dokter zegt: “Ik ben nog nooit zo gestrest geweest in mijn leven”. Dokters moeten beslissen wie ze als eerste behandelen, over leven en dood.

In het kielzog van de Corona-pandemie hebben ongeveer 300 kinderen in Italië ook positief getest op de ziekteverwekker. “Maar tot nu toe zijn er geen sterfgevallen en geen ernstige gevolgen voor kinderen geweest”, zegt Alberto Villani, voorzitter van de Italiaanse vereniging van kinderartsen.

In Veneto worden sinds vrijdag in de hele regio Coronatesten uitgevoerd. Dit werd vrijdag door de Italiaanse viroloog Andrea Grisanti van de Universiteit van Padua verklaard. Hij zei dat degenen die besmet zijn zonder symptomen onbewust de belangrijkste verspreiders van het virus waren, dus “we testen niet alleen degenen met symptomen, maar ook hun hele sociale en geografische omgeving”.

8 REACTIES

 1. Nou ik zal eens wat cijfers van diezelfde NWO ertegen over zetten.

  In 2018 gingen volgens de NWO, 770000 mensen dood aan een Aids gerelateerde ziekte!

  770000 mensen! https://www.who.int/gho/hiv/en/

  Niemand is bang en als je naar het aantal geinfecteerden kijkt, draagt praktisch niemand een condoom. Landen worden niet lamgelegd in een Lockdown en hele economien worden niet gesloopt. 770 duizend mensen en geen haan die er naar kraait.
  Italie tot vandaag, meer dan 4000 doden en een heel land is in paniek? En dat ook nog op een bevolking van 60+ Miljoen. Het bang maken kan alleen maar als de mainstream media vol op de orgel gaat.

  Over de video:
  De eerste dokter met bril heeft zo’n grote neus dat zijn mondkapje nevernooit goed kan sluiten en de 2de dokter met bril lacht als hij zegt dat hij nog nooit zoveel stress in zijn leven heeft gehad.
  Hij kan nog net zijn lachen inhouden verder in het interview. En de dokter pleit uiteraard voor een Shut down.
  Wie ooit het Soros interview heeft gezien, zo’n geniepig lachje heeft hij ook.

  En dat lachen doet me denken aan de vader van een van de slachtoffers van Sandy Hook. De Hoax videos zijn uiteraard van Youtube afgegooid,

  De Amerikanen kennen al een tijdje het begrip Crisis Actors.
  Europa is er nu kennis mee aan het maken.

  Lees de commentaren maar eens onder deze video.
  Er zijn nog genoeg mensen die weten wat er voor deze video is gebeurd:

 2. Sinds de Corona-manipulatie, waar Fenixx duidelijk niet tegen bestand was, denk ik mij uit te schrijven. Zeer naïeve berichtgeving!! Op dezelfde manier werd de zogeheten holocaust aan de bevolking verkocht. Er is nog geen dode meer gevallen dan vorig jaar op hetzelfde moment.

 3. Tijdens deze nep crisis kun je heel mooi de shills en de wakkeren onderscheiden, teleurstellend dat een uitstekende site als Fenixx nu mee lijkt te gaan doen met de MSM paniek/hysterie. Kom op zeg. Er is nog steeds niets aan de hand.

  Here’s the basic situation: the Italian health agencies are reporting escalating COV deaths—big fear-story out front…

  But in the background, other Italian government researchers are combing through patient records, to take a much closer look…to see whether people are dying from the virus or other more obvious causes.

  Are people dying coincidentally WITH the virus, or BECAUSE OF the virus? Is the virus a mere harmless passenger in the body, or is it the driving force?

  The Italian results are astonishing, to understate it by a mile.

  Bloomberg News has the story: 3/18, “99 percent of those whose died from virus had other illness, Italy says”:

  “More than 99% [!] of Italy’s coronavirus fatalities were people who suffered from previous medical conditions, according to a study by the country’s national health authority.”

  “The Rome-based institute has examined medical records of about 18% of the country’s coronavirus fatalities [so far, because it’s slow work], finding that just three victims [!!], or 0.8% of the total, had no previous pathology [disease]. Almost half of the victims suffered from at least three prior illnesses and about a fourth had either one or two previous conditions.”

  “More than 75% had high blood pressure, about 35% had diabetes and a third suffered from heart disease.”

  “The average age of those who’ve died from the virus in Italy is 79.5 [!!!]. As of March 17, 17 people under 50 had died from the disease. All of Italy’s victims under 40 have been males with serious existing medical conditions.”
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/19/italy-coronavirus-new-explosive-information/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.