Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

11
6506

Als journalist voor de Deense groep “Frihedens Stemme” ging de Deense politicus Rasmus Paludan met zijn cameraman en productiemedewerker naar een moskee om te kijken of de moslims het verbod op bijeenkomst respecteren. Een van de moslims dacht dat hij hem ongestraft kon aanvallen.

Backup:

Nieuwe Deense partij wordt in parlement verwacht – wil alle moslims naar huis te sturen: “Ze hebben 51 landen, Denen hebben er één”

 

11 REACTIES

 1. Tja eerlijk gesproken krijg ik tijdens het zien van het filmpje bijna tergelijkertijd een spontane binnenbroekse ejaculatie, ongelofelijk die andere gasten hadden ook keihard tegen de protesterende koranderthalers moeten optreden, opzouten met die agressieve, economische inactieve volgers van de profeet.

 2. Kijk nou toch als ze alleen zijn… Zielige mannetjes die achter een Pedo profeet aanlopen… Met 20 man sterk, dan zijn ze ineens helden… Jammer dattie niet door een rietje hoeft te eten de komende maanden…

 3. Ik sprak ooit een Turk; die vertelde me dat ‘ie bang was voor niets en niemand behalve voor één en dat is Allah. Wanneer je dan beseft dat de niet-moslim er binnen die geloofscultuur niet toe doet én men vanuit de koran wordt opgedragen één islamitisch front te vormen, krijgt je dit soort taferelen … Deze agenten hebben goed gehandeld in deze kwestie: Chapeau !!!

 4. …” deze agenten hebben goed gehandeld”…. misschien hebben die agenten door dat hun eigen toekomst en die van familie en kinderen op het spel staat en dat hun toekomstige moordenaars en verkrachters NU moeten worden gestopt, niets doen en thee drinken is overgave en fatalisme ten koste van het eigen volk.

  De aanval van die mislam is een aanslag op de persoonlijke vrijheid van de mens en op de democratie voor zover nog aanwezig…..

  …de enige manier om je recht heel te houden is door onrecht te bestrijden met alle middelen, en momenteel is er veel onrecht, dat zichzelf wetsmaker en wetshandhaver noemt.

  Een plus voor de Deense politie, die zowel snel als adequaat op traden, maar mijns inziens te zacht met de opdringerige lieden om gingen. Respect is in de moslims wereld hetzelfde als geweld boven geweld, niets anders. Helaas wil dat niet echt begrepen worden in onze contreien…

 5. Geweldig filmpje: die rotzak maakt nou zelf es mee hoe het is om onderop te liggen. Die agenten doen het super :-).Dus ze kunnen het wel,
  Nu die linkse lamlullen corpsleiding nog ff vervangen en de grote schoonmaak kan beginnen. Ik kan niet wachten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.