Foto ter illustratie

“Ook een jonge patiënt is niet immuun voor een ernstig ziekteverloop”, waarschuwen artsen.

Op de intensive care afdelingen in Duitsland worden in toenemende mate jonge patiënten behandeld die met het Coronavirus geïnfecteerd zijn. Dit is in Italië aangetoond – en “dit is een beeld dat ook in Duitsland ontstaat”, aldus hoofdarts Clemens Wendtner van de afdeling Infectiegeneeskunde van het ziekenhuis Schwabing in München.

“De jongste symptomatische Covid-19 patiënten waren begin 20. Over het geheel genomen zien we het hele demografische leeftijdsspectrum, ongeacht of ze zich op de normale afdeling of de intensive care bevinden.”

“Ook een jonge patiënt is niet immuun voor een ernstig ziekteverloop. Dit zou ze wakker moeten schudden om zich te houden aan de hygiënische regels en voorschriften”, waarschuwt de arts.

2 REACTIES

 1. De Media liegt en bedriegt en het maakt ze ook niet meer uit of ze gepakt worden met Fake News.
  De grote horde 95%+ krijgt dit soort videos toch niet te zien en aan de 5% complot denkers die alles aan het uitzoeken zijn, hebben ze volledig schijt.

  Ook ABC. ABC News zendt “Syrië” -beelden uit die uit een Kentucky-schietbaan lijken te komen.

  Het maakt ze (de elite) niet meer uit, of ze gepakt worden met Fake News.
  Deze beelden komen toch niet in de gewone journaals terecht over de gehele wereld en 95% van de schaapachtige meute trekken hun schouders op als je hen die video zou laten zien.

  En als ze gepakt worden met Fake News, bieden ze hun excuus aan, halen de Fake News video eraf en gaan door naar de volgende.

 2. Ze moeten wel de jongeren betrekken in hun nieuws. Anders rechtvaardigt het niet de middelen die ze tegen de bevolking nemen. Jongeren die massaal met elkaar feesten en niet ziek worden, die beelden kunnen ze natuurlijk niet gebruiken en ook hier wordt een totale lock down gepushed.
  Maar eerst wordt het onverantwoordelijke gedrag van de jongeren verFOEIt, want overal wordt opgeroepen tot EENHEID en ZORG VOOR ELKAAR.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.