Minstens 25000 islam-aanbidders voeren in Bangladesh een gebed uit dat Khatme Shifa heet om de besmetting van CoVid-19 te bestrijden.

Minstens 25.000 moslims kwamen bijeen om een gebedsbijeenkomst te houden, genaamd Khatme Shifa. Dit om de besmetting van het Covid-19 virus te bestrijden. De massale bijeenkomst voor het ‘besmettingsbestrijding’-gebed vond plaats bij de Andarkilla Shahi Jame moskee in de stad Chittagong in Bangladesh.

De “heilige man” Maolana Syed Md Anwar Hossain leidde het gebed, van de vroege ochtend op woensdag tot 19:00 uur ’s avonds.

Het hele gebied werd overspoeld met duizenden moslims en het gezang van hun gebeden kon de hele dag door en van mijlenver worden gehoord, volgens de plaatselijke bevolking.

Een lokale politie-inspecteur Belayate Hossain zei dat ze niets wisten van het virusgebed. Syed Taher Zaberi, de secretaris-generaal van de moskee, kon niet worden bereikt voor commentaar, schrijft de Dhakatribun.

17 REACTIES

 1. Dit moeten de moslims wereldwijd doen ,allemaal samen in een moskee ,en maar flink bidden naar Allah , daar heb ik wel vertrouwen in.

 2. Jezus Klaver en de rest van het GL globalistische tuig zullenl zich vast wel hard maken om een deel van deze toekomstige “virusvluchtelingen” naar Nederland te halen.

 3. Goede dagbesteding voor ze. Maar was er laatst niet een imam die beweerde dat het virus onze straf was?? En vervolgens was hij zelf ziek! Ra ra, hoe zit dat. Straft Allah hen nu toch ook? Erg sneu. Al dat bidden voor niets!

 4. ALLAH zal ze allemaal tot zich roepen,die vromen. ALLAH neemt de gelovigen die hij liefheeft vroeg tot zich!

 5. @Alfredo Sanchez,
  En geen 70 maagden, want ze gaan daar te vroeg voor.
  Helaas voor hen ook geen 70 schoonmoeders dan.

 6. Na dit gelezen te hebben krijg ik het lied van Mannenkoor Karrenspoor,Mooi man niet meer uit mijn hoofd,heel toepasselijk.

 7. jullie die dit be antwoorden denken jullie zijn beter door niks te doen stelletjes mongolen hier onder me

 8. @Fucking racisten hier onder me, ge bent zeker gefrustreerd dat uw OCMW steun nog niet is uitbetaald met de Corona crisis?

 9. @Fucking racisten hier onder me, waar zitten we nou precies?, onder je of boven je?, ik wet het effe niet meer.

 10. Linkse mensen worden idioot geboren, boven en onder, hoog of laag, het is allemaal om het even bij die malle marxisten als ze maar de boel kunnen uitvreten of vernielen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.