dinsdag, maart 31, 2020

Het Zweedse links-liberale regime wil tot 7% van zijn bevolking uitroeien om “kudde-immuniteit” te bereiken 

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

De Zweedse staats-epidemioloog Anders Tegnell wil een langzame verspreiding van Corona zien en hoopt dat ongeveer 60 procent van de bevolking besmet zal raken.

De voormalig staats-epidemioloog Annika Linde wordt gesteund door de huidige staats-epidemioloog Anders Tegnell. Linde heeft op Facebook verklaard dat de strategie van Zweden is om een zogenaamde kudde-immuniteit op te bouwen.

In de post schrijft Linde onder andere dat “langzame verspreiding onder schoolkinderen en hun ouders om geleidelijk aan een kudde-immuniteit op te bouwen niet zo dom zou zijn!”

Kudde-immuniteit betekent dat als een voldoende groot deel van de bevolking, ongeveer zes op de tien, immuniteit voor het virus ontwikkelt, de verspreiding van de infectie spontaan zal afnemen. Om immuniteit te ontwikkelen, is het ofwel nodig om geïnfecteerd en ziek te zijn, waarbij het lichaam antilichamen ontwikkelt die het virus bestrijden totdat de persoon gezond wordt, ofwel dat ze gevaccineerd worden, schrijft Samhällsnytt.

Er is nog geen vaccin tegen Corona en velen lopen daarbij het risico dood te gaan. Bovendien, zoals in de media vermeld, is gebleken dat niet iedereen die overleeft altijd immuniteit ontwikkelt, maar opnieuw kan worden geïnfecteerd.

Zoveel mogelijk mensen moeten worden geïnfecteerd

“Ik ben van mening dat de strategie van de volksgezondheidsautoriteit moet zijn dat we kudde-immuniteit moeten bereiken, dat zoveel mogelijk mensen besmet moeten worden en dus immuun moeten worden, zonder dat ze ernstig ziek worden. Het is echter belangrijk om het verloop van de infectie te verlengen en tegelijkertijd de piek van het aantal mensen dat tegelijkertijd ziek wordt te verminderen, om het werk van de zorg te vergemakkelijken”, zegt Annika Linde tegen de Expressen.

Anders Tegnell zegt in een commentaar aan Expressen dat het argument over kudde-immuniteit “gedeeltelijk” juist is. Op een directe vraag van de Expressen of de strategie is dat mensen geïnfecteerd moeten worden, antwoordt Tegnell “niet direct” en beweert dat de strategie is om te proberen de infectie zo langzaam mogelijk op gang te krijgen.

“Tenminste niet dat het zo snel mogelijk moet gebeuren. Aan de andere kant beginnen we te begrijpen dat het virus zich niet stopt met verspreiden totdat we de kudde-immuniteit hebben bereikt. Maar het moet rustig, langzaam en gecontroleerd gebeuren, zodat het gezondheidssysteem het kan beheersen, we moeten het niet overhaasten.”

11 REACTIES

 1. Meanwhile komen de welvaart zoekende primitieve mislims nog steeds geluk zoeken en ziekte verspreiden…..

 2. Die Anders Tegnell zou standrechtelijk geëxecuteerd moeten worden… 7% van je bevolking willen vermoorden… O wacht ff: Zweden heeft zeker geen ruimte meer voor asielparasieten/gelukszoekers…

  Hoezo “de grote vervanging” bestaat niet…

 3. Dat die figuren zelf, samen met hun familie, eerst maar eens het goede voorbeeld geven……besmet ze met corona en stop ze dan in lockdown.

 4. Toch knap dat vanuit Wuhan de hele wereld besmet is, maar in heel China er praktisch niks qua doden is bijgekomen.

  In Heilonjang 13 doden, In Beiing 8 doden, In Guangdong 8 doden, In Shandong 7 doden. En dan in nog wat steden 6 doden en nog meer steden met minder.

  Zelfs de beste gezondheidszorg in Nederland kan daar niet aan tippen, met zijn 20 doden.
  Die ‘viesvretende’ Chinezen lijken bijna immuun te zijn als het om ziekteverspreiding gaat. Terwijl het in de ‘schone’ Westerse wereld zich als paddestoelen verspreid als je de media moet geloven.

  En dat is nou net het probleem. Zelfs de meest fanatieke complotdenkers, die al jaren blerren dat de media over alles en iedereen liegt om een bepaalde agenda uit te voeren, zelfs die denken dat de media dit keer niet liegt. Wtf!

  20 doden, die niemand heeft kunnen zien, niemand heeft kunnen onderzoeken op welk virus dan ook. Nemand weet wat die ingespoten hebben gekregen, maar zitten aan de buis gekluisterd als een ‘expert’ met een (kromme) haakneus, ze vertelt dat het allemaal zo verschrikkelijk is. Als je de laatste tijd het gewone nieuws hebt gevolgd, dan heb je wel gezien hoeveel mensen er met een grotere neus dan gemiddeld aan het woord zijn geweest.
  Het zijn virologen, bacterieologen, medisch specialisten, labaratorium experten en weet ik veel wat voor wetenschappers het zijn die de regering advies geven waarbij ze bijna hun lachen niet meer kunnen inhouden.

  Deze Viro Loog’, die zomaar de moeder van Anne Frank had kunnen spelen in een Anne Frank musical. die zei op
  26 februari nog dat het Corona virus helemaal niet zo besmettelijk was, zie je nu ook heel veel in diverse andere programma’s het tegendeel beweren.

 5. Belgische ziekenhuizen zitten al zonder mondmaskers en vragen Publiek deze te brengen. de in Turkije bestelde mondmaskers ter waarde van 3.8 miljoen euro zijn niet geleverd maar wel betaald. De Belgische regering zegt dat ze in Italië zijn afgeleverd, maar dit is al ontmaskerd als leugen….
  Desinfecterende handzeep word in sommige ziekenhuizen al zelf gemaakt omdat het niet meer leverbaar is. De grondstoffen worden al zeldzaam nu….De zegeningen van moderne tijd waarin alles word vanuit een centraal depot, iets dat prima werkt behalve in tijden van crisis. Geen eigen buffer voorraad is dus funest. Tot zover het nut van modernisering en politici die fortuinen uitgeven aan rampen plannen maar feitelijk niet veel verder komen dan hun eigen onkosten rekening lekker opdrijven…..

  Turkije gebruikt nu zaken als mondmaskers en andere spullen als pressie middel tegen Europa.

  Mag er een nuke op fuckin Ankara of Istanboel of waar doe geilneef ook woont?

  En beste Belgen, als je eigen regering je openlijk voorliegt in tijden van crisis, is een rol touw en een stadpark met bomen en laag hangende takken en gaan wandelen met politici dan niet het perfecte weekeinde tijdverdrijf?

  Technische vraag: is de koninklijke Boeing al startklaar en volgetankt? O shit, die zijn elders en gaan daarna naar Hun stulpje aan het meer….

  Visie, het is iets wat politici gruwelijk vinden en nooit zullen begrijpen. Waarom hebben we dat ongedierte eigenlijk?

 6. @Duchesne,

  Het Nederlandse kabinet alsook het Nederlands koningshuis kan je als volgt samenvatten:
  – De visie van een struisvogel,
  – De ruggengraat van een mossel,
  – De betrouwbaarheid van Pinokkio!

 7. Zweden en vrouwen. Kijk eens naar wat voor ellende dat al heeft opgeleverd. En dan nu weer dit soort onzin. Zorg voor een goed immuunsysteem, daar gaat het om.

 8. Typisch: nauwelijks nog overvallen, steekpartijen of ander migranten geweld…..het is ook stil aan de grenzen, alle nood is ineens verdwenen….Corona is een rookgordijn en als dit is opgetrokken is de macht van de EU veel groter, het contante geld weer verder weggedrukt en totale dictatuur in de vierde versnelling.

  Enkel nog wachten tot Sharia word ingevoerd..

  Informatie word ons onthouden of in afgeslankte vorm gegeven, en daar moet je dan je beeld van vormen voor in het stemhokje….hersenspoeling is tot kunst verheven en propaganda de norm.

  DDR 2.0 is wat we krijgen, so much for evolution.

  En ondertussen geen woord over de grootste epidemie die de mensheid heeft getroffen, Islam. Als er iets een gevaar is voor gezondheid en menselijk leven dan is het de sekte des doods. Tel die op bij de EU en de grootste moordmachine uit de geschiedenis is opgestart.

  Vuile verraders !

 9. Tja de Rotterdamse virologe voelt haar erg belangrijk, maar maakt naar mijn mening een paar foutjes, zo noemde de viro- wenkbrauw het virus dat uit Wuhan ‘overgewaaid’ was naar bijv. Italië “vonken” voorts is zij bijna in elk actualiteits programma te vinden, zeg maar een soort van Peter R. Viroloog die zei dat het in het gewone leven het virus niet zó super besmettelijk is.

  Nou mevrouw Prof. DR. Marion Koopmans u lult toch een beetje uit dat gat in uw nek 40 – 50 procent van de slachtoffers zijn relatief jong, dus het virus maakt geen eenduidig onderscheid in leeftijd hiermee bedoel ik, dat oudere mensen van boven de 65 bijna geheel de doelgroep vormen voor wie het Convid-19 virus wel erg dodelijk is, dat kan ik uit uw verhaal opmaken.

  https://youtu.be/sEr_Xls9A3A

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Van 12 gevallen tot 44.000: Hoe een christelijke bijeenkomst leidde tot een Coronavirus-explosie in Frankrijk

In een tijd waarin het Coronavirus zich als een wildvuur verspreidt in verschillende delen van de wereld, komen religieuze...

Het dodental in Italië stijgt opnieuw: 837 doden vandaag

Het dodental in Italië stijgt nu voor de tweede dag op rij. Maar er zijn ook lichtpuntjes in het land. Sinds vorige week is het...

De Griep versus Coronavirus

Er zijn verschillende websites in onze internetomgeving die nepnieuws en samenzweringstheorieën over het Coronavirus verspreiden om de conservatieven en nationalisten naar de mond te...
video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen voor de niet-joden (gojim). Backup: https://fenixx.news/2020/01/31/assad-israel-was-de-jihadistische-luchtmacht/  

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Lees ook

Gerelateerd