Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is het wekelijkse voedingsprogramma dat beschikbaar is voor de migranten van Moria (7 dagen maaltijden voor 13.060 personen). En kost… 499.234,50 euro per week.

 • Ontbijt: Croissants met chocolade en melk of thee.
 • Lunch: 3 vleesgerechten (kalfsvleesworst, hamburger of kip met rijst). 3 maaltijden met peulvruchten (linzen met rijst- of bonensoep, en olijven erbij)
 • Avondmenu: Gekookt ei met brood, olijven en komkommer. (De maaltijden en het diner worden geserveerd met Arabisch brood en 2,5 liter mineraalwater per persoon om de dagelijkse behoeften te dekken).
 • Er is een speciaal menu voor zuigelingen en kinderen (0-6 maanden en 6-12) en diabetici.

Migranten die twijfelen of het voedsel dat Griekenland je geeft niet voldoet aan de normen van de koran en halal, of niet voldoet aan de smaak, moeten naar huis gaan, aldus het Duitse nieuwsportaal Politikstube.

“Open de grenzen!”: Asielzoekers in Griekenland gebruiken kind als stormram om de politiebarrières te doorbreken

30 REACTIES

 1. Dit vind ik ronduit schandalig…de Grieken hebben zelf niet eens genoeg…ik zou die ondankbare hufters voor straf geen eten meer geven…een echte vluchteling is dankbaar voor alles wat hij krijgt…zo’n luxe eten heb ik zelf niet eens…dat ze het maar uitdelen aan de arme mensen van Griekenland zelf, dat zijn er helaas genoeg… 🙁

 2. Dit is niets nieuws, toen ik op het AZC in Krimpen werkte heb ik ook krankzinnige verspilling van voedsel en kleding gezien. Dat is de aard van het beessie.

 3. In Nederland smaakt de Shoarma van de Shoarmaboeren ineens ook heel anders.
  Hoe dat komt?
  Er zit een andere smaak aan het vlees omdat de medewerkers nu hun handen wassen en in hun elleboog hoesten / niezen!

 4. Gewoon niks halal of koosjer aanbieden… Niks. Ook nog tegemoetkomen zeg, moet niet nog gekker worden. Eten of niet. Geen eisen. Dan maar rechtsomkeer maken.

 5. “Migranten die twijfelen of het voedsel dat Griekenland je geeft niet voldoet aan de normen van de koran en halal, of niet voldoet aan de smaak, moeten naar huis gaan!”

  Kan ik me helemaal in vinden! Je eet wat de pot schaft! En als het je niet bevalt… OPROTTEN!

 6. amai al die negatie facischtische reacties….Wel beste meningschrijvers hopelijk geraken jullie daar om jullie smiekel te zien hoe je reageren zal…Ik was er met enkele verenigingen en ja ik heb gezien dat die mensen echte mensen zijn en geen beesten…en het eten van eergisteren was vis met puree met een houdbaarheidsdatum van 13/07/2017….bij het openen zag je echt hier en daar een beetje weggestoken schimmel maar door het koel te bewaren bleef het uitzicht niet helemaal verkeerd maar toen bij het proeven was een ezelbehoefte veel smakelijker ….dus da’s de realiteit en jullie die veel noten om jullie zang hebben met jullie idiote meningen verdienen zo een kost….eten met jullie naasten bende hypocrieten!!!!@

 7. Paul de clerque hoe oud ben jij?Ik meen te weten dat je een sukkel 1ste klas bent!!!!aan uw mening te horen viespeuk…

 8. Retour met dat ondankbare en agressieve tuig. En lh.bemiddeling@outlook.be volgens mij ben jij een kind van 15. Het eigen volk leeft in armoede en dan wordt er goed eten weggegooid? EEN GROTE SCHANDE!
  En weet je, de wraak van het volk is al gaande, dus houdt aub je hele grote waffel.

 9. Hallo kanker varkens van het land, jullie krijgen de kanker idiote. Wapens verkopen aan die landen om oorlog te voeren en vervolgens uitkotsen vieze vuile kanker honden hoop dat jullie allemaal aan corona kapot gaan.

 10. Paul De Clercq maart 15, 2020 at 20:17

  Niet vergeten van varkensdrol in de soep te mengen

  Man man man de tranen biggelen over mijn wangen van het lachen, dat momenteel erg nodig is. Doet mij aan het verhaal terug denken dat in Arnhem zo’n gore Shoarmazaak die rotzooi verkocht met een ondefineerbaar sausje van geloof ik 5 verschillende spermasporen, na het nuttigen van zo’n etnisch spermatozoïde verziekt broodje werd een man en vrouw hardstikke misselijk en beroerd.

  “Vervolgens waren ze naar het ziekenhuis gebracht, waar hun maag werd uitgepompt. De arts vroeg daarna verontrust wat zij gedaan hadden. “Hoezo?” was het commentaar. Waarop hij vertelde dat er vijf soorten sperma in beider maaginhoud waren aangetroffen. Men ging dus meteen naar de shoarmazaak, waar door de keuringsdienst het vlees in orde werd bevonden. In de knoflooksaus werden echter zeven (!) soorten sperma aangetroffen”.

  Natuurlijk werd dit verhaal geclassifiseerd als een broodjeaapverhaal. De smeerlappen.

 11. Direct terug sturen, van nu af aan ook geen maaltijden meer verstrekken. Als ze ook het voedsel niet meer kunnen waarderen dan meteen oprotten.

 12. Foto is van een omgeslagen vrachtauto maar die zie je dan weer net niet op de foto. Fake news!

 13. @Karel

  “Foto is van een omgeslagen vrachtauto maar die zie je dan weer net niet op de foto. Fake news!”

  En Allah heeft ervoor gezorgd dat het halalvreten in de bakjes bleef en allemaal netjes met de bodem op de grond viel, gereed voor consumptie. Een waarlijk godswonder.

 14. @Karel maart 16, 2020 at 15:37

  Oei, daar valt een boterham. En ja hoor, met de besmeerde kant op het tapijt! Het is een klassiek voorbeeld van de Wet van Murphy. Maar is de kans inderdaad groter dat een boterham met de besmeerde kant naar beneden valt?

  Natuurkundige Robert Matthews van de University of Aston in het Engelse Birmingham besloot het uit te zoeken. In het artikel dat hij er in 1995 over schreef in het European Journal of Physics haalt hij een aantal gangbare theorieën onderuit:

  Door de boter is de toast aan de besmeerde kant zwaarder, waardoor de zware kant vanzelf onderaan landt. Klopt niet, berekende Matthews: de boter is niet zwaar genoeg om de draaiing van de toast in die mate te beïnvloeden.

  De luchtweerstand van de toast wordt anders wanneer je er boter op smeert. Dat zou de rotatie kunnen beïnvloeden. Ook onwaarschijnlijk, rekende de onderzoeker voor.
  De kans dat de toast met de besmeerde kant naar beneden valt is fifty-fifty. Maar… we hebben een selectief geheugen en herinneren ons alleen de keren dat de besmeerde kant beneden lag. De BBC heeft in een tv-programma 300 keer een stuk toast de lucht in gegooid alsof het een muntjes waren. Het viel even vaak met de besmeerde als met de onbesmeerde kant naar beneden. Toch was Matthews niet overtuigd. Want wanneer vliegt toast nu door de lucht als een muntje? Het was veel waarschijnlijker dat het van een tafel of een bord schoof.

  Wat was er wel aan de hand? Om dat te achterhalen, berekende Matthews de draaisnelheid die een stuk toast meekrijgt als hij over de rand van de tafel schuift. Wat bleek? Die draaisnelheid is niet voldoende om de toast tijdens een val van hooguit een meter een volledige omwenteling te laten maken. Een halve omwenteling, waarbij de boter op het tapijt eindigt, was veel waarschijnlijker. Voor dit bewijs dat toast meestal met de besmeerde kant op de grond eindigt, ontving Matthews in 1996 een Ig Nobelprijs voor grappig onderzoek.

  https://as-s.nl/wist-je-dat/waarom-een-boterham-altijd-met-de-besmeerde-kant-naar-beneden-valt/

 15. @lh.bemiddeling@outlook.be

  “Ik was er met enkele verenigingen en ja ik heb gezien dat die mensen echte mensen zijn en geen beesten…en het eten van eergisteren was vis met puree met een houdbaarheidsdatum van 13/07/2017”

  Je IP-nummer verwijst naar het feit dat je in Engeland bent.

 16. Gewoon de volgende dag niets meer te eten geven.
  Die lapzwansen kunnen gewoon terug naar Turkije, is een fantastisch land volgens de opperbaas van de turken.
  Kunnen ze lekker bij Antalya, Marmaris en Belek op het strand liggen en de Ramadan dansen.

 17. Toch van de pot gerukt om die criminelen eten te geven?
  Stop daarmee, en ze vertrekken vanzelf.

 18. @JM Garritsen maart 17, 2020 at 18:42

  Garritsen waarom heb je eigen een account aangemaakt op het meest dissidente blog van Europa? Om je idiote linkse terreur te kunnen verspreiden, kom met argumenten en niet met ongefundeerde, uit de lucht gegrepen crypto-communistische Pavlov reacties.

 19. Griekenland heeft het al moeilijk na de vorige crisis en nu dit nog. Indien het eten hun aangepaste eten niet aanstaat dan gewoon alle dagen eten wat de Griekse pot dag dagelijks kookt, varkensvlees incluis.
  Als het aan mij lag geen eten zolang zij het weggegooide niet eerst opeten.

 20. @lh.bemiddeling@outlook.be , ik herinner mij nog heel goed de beelden uit de zuiderse Balkan waar migranten alle brood en flessen drinkwater gewoon weggooiden, waren die volgens jou dan ook over datum? De treinen en bussen die precies een veldslag hadden meegemaakt, vernield infrastructuur in opvangcentra ook over datum zeker?

 21. Adriaan w en Paul Declerck ik hoorde ook al eens zulk verhaal v d kebab zaak
  Waarom katten en honden tegare stekn zie Bosnië Syrië India Turkije enz
  Op de lange duur alleen problemen tot zelfs oorlog
  In feite kunnen beide partijen niet overeenkomen en haten ze mekaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.