De sociaal-democratische premier Stefan Löfven presenteerde vandaag tijdens een persconferentie samen met de directeur-generaal van de Nationale Gezondheidsraad, Olovia Wigzell, de nieuwe richtlijnen (© Regeringen.se)

De beslissing van de Zweedse regering om het Coronavirus snel te verspreiden via scholen en kleuterscholen kan de gevolgen voor de economie en de woningmarkt verzachten – maar houdt tegelijkertijd een catastrofaal aantal doden in. De regering stelt nu richtlijnen op voor triage – in duidelijke woorden, het beoordelen van patiënten die voorrang moeten worden gegeven en die moet worden overgelaten aan de dood wanneer de middelen van de gezondheidszorg binnenkort worden overbelast.

Italië: opzettelijke Coronavirus-verspreiders worden geconfronteerd met 21 jaar gevangenisstraf voor moord

De taak om de richtlijnen op te stellen ligt bij de Nationale Gezondheidsraad, die het een “nationale oplossing” noemt voor het probleem van het gebrek aan planning en de aankoop van noodzakelijke medische apparatuur die de gezondheidszorg naar verwachting zal verlammen.

“De provincies hebben geen uithoudingsvermogen als het gaat om medische benodigdheden, en dit is wat we nu proberen te bereiken door middel van een nationale oplossing. We krijgen veel signalen dat de situatie dringend is”, zegt directeur-generaal van de Nationale Gezondheidsraad, Olovia Wigzell, tijdens de persconferentie van de regering vandaag, schrijft Fria Tyder.

“Er zullen ook medische prioriteiten nodig zijn en er is een nationale beslissingsondersteuning nodig voor de beroepsbeoefenaren en managers in de provincies. Als het gaat om aanbevelingen over prioriteiten, heeft een medische expertgroep dit weekend gewerkt om te voldoen aan de behoefte die vorige week naar voren kwam uit de hoofdartsen van de provincies”, zegt Wigzell en gaat verder:

“Deze omvatten steun voor acute beoordelingen en prioriteiten voor triage en intensieve zorg, om twee van de onderwerpen te benadrukken”.

Het Zweedse links-liberale regime wil tot 7% van zijn bevolking uitroeien om “kudde-immuniteit” te bereiken 

De directeur-generaal herinnert eraan dat de situatie ernstig is en dat ondanks duidelijke richtlijnen voor triage, de gezondheidszorg moeilijke beslissingen zal moeten nemen als de situatie verslechtert.

“Het bevat absoluut prioriteiten met een ethische dimensie. Het moet de beroepsgroep ondersteunen bij de prioriteiten die heel moeilijk zullen zijn”, zegt ze.

6 REACTIES

 1. Zoals ik al in een andere post had genoemd dat er een virus genaamd WUHAN-400, met gerichte respiratoire bronculaire aanvallen in een boek van Deen Kuntz uit 1989 was voorspeld rond 2020. Het virus zou verdwijnen net zo snel als het gekomen is en 10 jaar later weer terug komen en laat dat nou net een veelverspreide complot theorie: Agenda 30 van de UN zijn.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/The_eyes_of_darkness

  De ENIGE reden die ik zie, waarom het geen 100% sterftecijfer heeft, zoals in het boek geschreven staat is omdat ze het niet konden maken, dus lanceerden ze wat ze hadden.

  Ondertussen hebben de Simpsons en Hollywood films ons weer de ‘waarheid’ gezegd en laten zien. En de Hollywood ‘sterren’ spelen uiteraard het spelletje mee.

  Waarom hebben wij in Nederland niet zo’n vrouw rondlopen:

 2. “De provincies hebben geen uithoudingsvermogen als het gaat om medische benodigdheden”

  Nee! Vind je het gek als er steeds meer asielparasieten/gelukszoekers gebruik van maken, autochtone Zweden staan al tijden achteraan in de rij: die asielparasieten/gelukszoekers krijgen alles eerder…

  Het zou eens goed zijn als in het parlement al die idioten die dit mogelijk hebben gemaakt eens zouden sterven, dan kunnen mensen die WEL goed bij hun hoofd zijn de boel eens reorganiseren…

 3. Overal in de EU opstand tegen onze beulen en toekomtige linkse moordenaars! En ze laten eindigen als de linkse tiran Chaucescu!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.