Stammenstrijd tussen migrantengroepen in Bosnië en Herzegovina

3
587

Maandag brak er een groot gevecht uit tussen verschillende groepen migranten in Bosnië en Herzegovina. Een video die circuleert op social media laat zien hoe migranten met elkaar bekvechten en slag leveren. Volgens getuigen moeten sommigen ook gewapend zijn geweest.

Backup:

Het slagveld deed zich voor in het Miral-migrantenkamp in de stad Velika Kladusa, waar zich al eerder verstoringen hebben voorgedaan.

Op de zondag ervoor was er ook een vechtpartij in een pension in de stad Tuzla, waar de migranten een kamer huurden. Daar zou het dispuut ernstige verwonden hebben achtergelaten. Toen de politie ter plaatse aankwam, weigerden de migranten enige vorm van identiteitsdocumenten te tonen.

Men moest wachten op een Arabische tolk om te kunnen informeren naar wat er was gebeurd.

De laatste jaren zijn gevechten tussen illegale migranten in Bosnië-Herzegovina min of meer aan de orde van de dag. Velen houden zich ook bezig met criminaliteit.

Vorige maand waarschuwde de Bosnische veiligheidsminister Fahrudin Radoncic dat tot 100.000 illegale migranten via de Balkan naar het noordwesten van Europa kunnen reizen en dat ze slecht zijn toegerust om dit tegen te houden.

3 REACTIES

  1. En (wederom) tonen de asielparasieten/gelukszoekers hun ware gezicht… Stelletje barbaarse mafkezen….

  2. Een nieuwe soort maffia word geboren, wanneer z hier zijn kun je het rondtrekkende leger groepen noemen, met nul respect voor ander leven en totaal geen rem op geweld. Tel daar een islam ideologie bij op en de enige logische stap voor onze zelfbescherming is standrechtelijke executie als ze hier beginnen. En dat is het enige middel om totale instorting van onze beschaving te stoppen….

    Vanuit de politiek zal het niet komen, die vluchten naar andere oorden met een sloot kasgeld van onze staat….om het verzet vanuit elders te leiden….

    ……een verhaal dat u al eerder heeft gehoord…?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.