Parlement van Noorwegen (Noors: Stortinget) Oslo © gcardinal / Wikimedia (CC BY 2.0)

Noorwegen sluit nu alle havens en luchthavens in het land en voert strenge grenscontroles in. Het Coronavirus is een “nationale crisis” die volgens de Noorse regering gestopt moet worden, rapporteert het Noorse dagblad NRK.

Weer een ander land dat nu nog hardere maatregelen neemt om het Coronavirus te stoppen.

Noorwegen deelde op zaterdagavond mee dat alle luchthavens en havens gaat sluiten.

Men voert ook strengere grenscontroles in, maar zal doorgaan met het doorlaten van voedsel en andere goederen.

De nieuwe regels gelden vanaf 8 uur maandagochtend en de Noren die naar hun vakantiehuisjes (stuga) zijn gegaan, worden gesommeerd om naar huis te gaan.

“Dit is een nationale crisis die zich uitstrekt tot alle sectoren”, zei premier Erna Solberg tijdens een persconferentie.

“De situatie is ernstig en vraagt reeds nu veel van ons. Dit is een grote beproeving, niet alleen voor Noorwegen, maar voor veel landen in de wereld. Velen van ons beleven nu hoe het leven op zijn kop wordt gezet.”

1 REACTIE

  1. WAT voor NUT heeft het om havens en luchthavens te sluiten voor publiek als men WEL goederen doorlaat ??? Het blijkbaar zo “gevaarlijke” virus , is namelijk OOK overdraagbaar via objecten en houdt zeker 9 – 14 dagen aan /hecht zich aan objecten gedurende deze tijd en kan dan alsnog mensen besmetten.
    M.i. , this is kinda FISHY …..zeker na een video release van een woon-complex in Wuhan , waarbij de bewoners in hun huizen/wooncomplex opgesloten zitten en geinspecteerd worden door vice premier van China. deze mensen openen hun ramen en roepen/schreeuwen dat het ALLEMAAL FAKE is …!!!
    WAT steekt hier dus achter ??? Is China dan toch “overstag” gegaan ivm de NWO om te beginnen met REDUCEREN van haar bevolking ???

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.