Kijk hoe de bewoners van Wuhan tijdens een officieel bezoek vanuit hun appartement ramen schreeuwen “Het is allemaal fake!”

2
1183

Een Chinese topambtenaar werd door de bewoners gehekeld toen ze het werk van een buurtcomité inspecteerde dat zich moet ontfermen over de bewoners die in quarantaine zijn geplaatst vanwege het Coronavirus.

Vice-premier Sun Chunlan toerde donderdag door een woongemeenschap in de wijk Qingshan in Wuhan, terwijl de bewoners ‘fake, fake’ en ‘het is allemaal fake’ en ‘we protesteren’ vanuit hun appartement-ramen schreeuwden.

Sinds 12 februari zijn alle woningen in Wuhan afgesloten, waardoor de meeste bewoners hun huis niet meer kunnen verlaten.

2 REACTIES

  1. Ja de waarheid zal wel ergens in het midden liggen denk ik weet wel zeker dat Rutte hier meer van weet als ons wil doen geloven, want van de ene dag op de andere dag moet hij toch toegeven dat Wilders wederom gelijk had.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.