Onthuld: Erdogan geeft toe dat zijn motief achter de migranten-invasie een islamitische heilige oorlog is

7
4371

Erdogan noemt de migratiegolf de “Turkse horde” – “… dit is het laatste leger van de islam”. Kunnen nu eindelijk eens de, vaak vrouwelijke, Europese leiders deze islamitische maffioso echt gaan aanpakken? Er zijn tien miljoen Turken in Europa. Hoe zit het met het beginnen van deporteren totdat Erdogan uiteindelijk een betrouwbare tegenhanger wordt zonder veroveringsintentie?

Back-up:

“This storm that is breaking out is the Turkish horde, my Lord! The horde that will die for your sake, O Lord! Until the glory of your name rises with the call to prayer. Win the victory because this is Islam’s last army. …Yes, this storm that breaks is our army. Allah stands behind it along with the prayers of millions of our friends.This storm is the heart of our nation. Everyone sees or will see what it is capable of.”

“Deze storm die uitbreekt is de Turkse horde, mijn Heer! De horde die zal sterven om uwentwil, o Heer! Tot de glorie van uw naam stijgt met de oproep tot gebed. Win de overwinning, want dit is het laatste leger van de islam. …Ja, deze storm die uitbreekt is ons leger. Allah staat er achter, samen met de gebeden van miljoenen van onze vrienden. Deze storm is het hart van onze natie. Iedereen ziet of zal zien waartoe het in staat is”, aldus Erdogan.

EXPOSED: Erdoğan framed Turkish military cross-border offensive in Greece as an Islamic War!

7 REACTIES

 1. Als Europa hier niet op reageerd dan moet het eenvoudigweg opgedoekt worden. Zij zijn dan geen vertegenwoordigers of verraders van het volk meer. MAAR GEWOONWEG EEN GEVAARLIJKE BONDGENOOT VAN DIE TURKSE GEK. Dat de normale Turken hier in Europa nu maar hun kamp kiezen en dit laten horen. Zodat zij en niet dit vrouwelijke europa een duidelijke boodschap naar deze gek sturen. Wij zijn het moe. De corona angstige Turkije bezoekter kan voor mijn part terug naar haar moeder Merkel gaan die dit migranten gedrocht gebaard heeft. Nogal wiedes dat mensen haar regering willen laten vallen.met een soort staatgreep. STOP MET DIT, volgens Erdogan, “VROUWELIJKE” en KOSTELIJKE en CHAOS BURGER GEVAARLIJKE EUROPA. Het brengt alleen maar wetten, belastingen, verkwisting, cultuur verachting, dictator vetsterking en nu waarschijnlijk ook nog een (burger)oorlog. Een oorlog waar zij het geld hebben geleverd aan Erdogan en zijn migranten en de soldaten hebben voor binnen gesmokkeld. Of je start nu de deportatie van de eurovijandige Turken en migranten of je schrijft de doodvonissen van onze JONGE toekomstige STRIJDERS. Die nadien vervangen worden door barbaarse jonge Islam barbaren die onze vrouwen en KI DEREN in een huwelijk dwingen. Jullie hebben nu bijna 5 decenia aangemodderd, je bevolking onder nieuwe wetten en belastingen bedolven, je als arrogante keizerkinderen gedragen. Het is genoeg. Wij mogen blij zijn dat wij enkele robinhoods hebben in de balkan staten en dat Oostenrijk en Griekenland zich verzetten. Wij willen jullie val en hopen dat de echte leiders. Ofwel Amerika of Putin ons komen steunen en bevrijden van jullie, je bondgenoot Erdogan en het Merkel gedrocht. Zoals ik nu al bijna een jaar schrijf het bloed zal aan jullie laffe, arrogante, kinderlijk naïve, handen kleven en ook aan de handen van jullie konigin Merkel en Koning Macron. Jullie media manipulatie heeft lang genoeg geduurd. Journalisten moeten zich echt diep schamen. Dat de kranteneigenaars nu ook maar ophouden hun hoofdredacteurs en journalisten te dwingen tot hun manipulatie en stoppen ons te desinformeren IK WIL MIJN KINDEREN EN KLEINKINDEREN DOOR JULLIE ONKUNDIGE TOEDOEN NIET VERLIEZEN. ALLES WAT JULLIE GEDAAN HEBBEN IS TER EIGEN GLORIE EN RIJKDOM. Jullie zijn de creators van een derde wereldoorlog.
  Nu 2000€ voor de migranten die terugkeren, terwijl niets ondernomen wordt om de grenzen te sluiten, geen halt van de NGO mensrnsmokkelaar schepen en op op hun subsidies, geen fysieke versterking van europese grenzen. Alleen nog een nieuwe magneet (2000€) voor meer Erdogan migranten. Daarvoor maak ik ook nog eens de rit. Europa is een tussenstop voor geldophaling voor bezettings wapens geworden. Tot tenondergang van al onze zekerheden. Nog meer geld voor de bezetende soldaten. Erdogan lacht in zijn vuist voor jullie onkunde of juist schrijft jullie een bedankbrief voor jullie steun. Denk je nu echt dat hij hen niet wapens gaat leveren. Droom verder klein naïf eurokind.
  Een onkundige burgervreemde elite zijn jullie. Met totaal geen empatie voor de Grieken of uw burgers. Muschien is het de beste benoeming voor jullie psychopaten parlement.

 2. Turkse medeburgers zijn ook massaal aan het inslaan, nog nooit zoveel Turken gezien om 14.00 in de middag….sommigen zelfs al met camouflage broek…..

  Denk dat ze een oproep verwachten van de grote leider….

 3. Ergodan, een Dönmez (=crypto jood !!) voert dus de Islamitische heilige oorlog !! Hij is eerder bezig het Coudenhove Kalergi plan uit te voeren, in dienst van de duivel in Tel Aviv :
  https://www.veteranstoday.com/2020/03/12/eu-refugee-crisis-middle-east/
  met tekst :
  Israeli influenced NATO carries blame for EU/Middle East Refugee Crisis :
  The professors Walt and Mearsheimer have among others carefully documented that what is obvious for most – namely the Israeli Zionist Lobby has a powerful influence in the USA; especially in the area of foreign policy.
  The result, in this case, is that Washington is remotely controlled from Jerusalem. NATO’s operational functions are in Brussels but the center for defining its goals and controlling its policies is somewhere in Washington, the town in which Israel with free hands exercise its military-political influence.
  Israel is the state that never had to be quiet about its intentions. This because it knows that it is the USA’s nursling, at the same time as it exploits and profits from the USA’s lack of self-reliance and self-confidence.
  Already in 1982, Israel made clear in a manifest, the so-called Yinon Plan, that all Arab states should be scrunched and then it would be suitable to start with Iraq. The demolition of states, however, led to enormous refugee streams, something that the Israeli side definitely did not concern itself with. In fact, such chaos and division facilitated the goal of a Greater Israel.
  The path that Israel entered in 1982 was cemented in 1996 in the document New Strategy for Securing the Realm that was produced by a working group under the former and current Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu.
  The implication of this document was a further step on the path to destruction by removing Saddam Hussein from power as the prelude to demolishing a number of states. One also stated that the “way to Damascus goes over Bagdad”. The capital of Syria, Damascus, was not able to escape. Israel and NATO states trained and equipped terrorists to do the dirty work, then to be later executed……”(=einde tekst)
  Over de betrokkenheid van Turkije bij het Oded Yinon plan :
  https://www.globalresearch.ca/us-israel-predictably-behind-turkish-aggression-syria/5706063
  Ik trek wel de aandacht m.b.t. de voormelde link , op het feit dat het Israël is dat de USA gebruikt en niet omgekeerd.
  De sporen voor de oorzaken van de invasies naar de EUSSR lopen dus naar Tel Aviv, maar de belangrijkste verantwoordelijkheid ligt binnen de EUSSR bij al de verraders en saboteurs.
  En vrij naar Sun Tzu : ken de vijand(en).

 4. Als in een kroeg een buitenstaander willekeurig vrouwen begint te meppen omdat hij vrouwen minderwaardig vindt kun je er gif op nemen dat de aanwezige barbezoekers zullen ingrijpen. Dit gebeurt nu aan de Griekse grens. Het islamtuig wil hier alles verzieken en de Grieken hopen op medestanders….maar het laffe EUBrusseluitschot laat verstek gaan. Triest.

 5. Erdolf moet duidelijk gemaakt worden dat een heilige oorlog van twee kanten gevochten kan worden. De miljoenen Turken verblijvend in de EU kunnen als represaille op transport gestuurd richting hun heimat Turkije. Niet goedschiks! Dan kwaadschiks! Schone opruiming!

 6. Alle Turken en ons vijandige slamieten, opsluiten in werkkampen, zoals in de oorlog en ze laten werken en na een tijd terugsturen als ze hun eigen ticket betalen kunnen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.