Een inwoner van het aankomstcentrum van Heidelberg is besmet met het Coronavirus. Dankzij open grenzen kon hij het virus vrijelijk naar Duitsland vervoeren en de verspreiding ervan in Duitsland verzekeren.

In Heidelberg en omgeving is er een hoge mate van alertheid. Het is nu bekend dat een zogenaamde asielzoeker met het Coronavirus is geïnfecteerd. De onlangs illegaal geïmporteerde vluchtsimulant verblijft sinds 9 maart in het aankomstcentrum in Patrick-Henry-Village, een woordvoerder van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Baden-Württemberg kondigde dit aan in het begin van de woensdagavond, schrijft Ernst Fleischmann op Anonymousnews.

Corona-geïnfecteerde pas aangekomen

Omdat de grenzen nog steeds openstaan ​​voor immigranten van over de hele wereld, was het voor de 48-jarige geen probleem om het beloofde land te bereiken. Door middel van een test werd de man besmet bevonden met het Covid-19 virus, wat nu aan het licht is gekomen. Hoeveel mensen hij al heeft besmet met het potentieel dodelijke virus, kan echter niet worden nagegaan. Daarom moeten de inwoners van Heidelberg en omgeving bijzonder voorzichtig zijn.

Het Merkel-regime wil de grenzen openhouden

Het Merkel-regime ziet geen reden om de grenzen eindelijk te sluiten, ondanks het feit dat het Coronavirus zich steeds verder verspreid. Onlangs nog sprak bijvoorbeeld de Duitse minister van Economische Zaken Peter Altmaier (CDU) zich uit tegen grenscontroles en het afgrendelen van het land, ondanks de Coronavirus-epidemie. Hij en andere vooraanstaande politici in Duitsland zijn volkomen onverschillig voor de gevaren voor de burgerbevolking.

De absoluut noodlijdende toestand van het Duitse gezondheidssysteem is daar ook een indicatie van. Merkel en Co. geven liever 50 miljard euro per jaar uit aan een gepaste verzorging van illegale indringers en het bevorderen van de omvolking van Duitsland dan investeren in de gezondheid van autochtone Duitsers. Het zou er dus somber uit kunnen zien als Merkel’s gasten nu ook nog het Coronavirus in grote aantallen gaan verspreiden. Maar het is bekend dat het Merkel-regime zich niet bekommert om een paar Duitsers die als nevenschade over de kling worden gejaagd. Zolang de genocide op het Duitse volk in volle gang is, zijn ze tevreden.

11 REACTIES

 1. Ja en de grenzen maar wijd openzetten! Die Merrkel moet na een onwenteling, geexecuteerd worden, dan ga ik in mooiste pakje kijken, wat een feest voor de mensheid! Ze is een volks en landverraadster en een masamoordenaar van eigen volk! Meestal wordt op AH gescholden, maar dievkwam wel voor zijn volk op!

 2. @Heinrich Bartuleit
  Het is tegenwoordig verboden om voor eigen volk op te komen.
  Het is trouwens niet alleen maar Merkel aanpakken. Maar ook het asielbeleid, graag met terugwerkende kracht van zo’n 50 a 60 jaar terug, herzien.

 3. Wat de afrekening met Merkel betreft, lijkt mij eerst een Rode Leger therapie nuttig , gevolgd door een Nacktmarsch nach Vorkuta mit Peitschenbegleitung (vrij naar W.E. van Hartgeld.com).

 4. En ondertussen maar afgeven op Trump, dat reizen vanuit Europa naar Amerika heeft verboden.
  Ze zijn op hun teentjes getrapt, omdat Trump de noodzaak van het sluiten van grenzen aan de wereld demonstreert.
  EU suckt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.