Volksvijand Peter Altmaier (Christen-Democraat)

Ondanks de Coronavirus-epidemie heeft de Duitse minister van Economische Zaken Peter Altmaier (CDU) zich uitgesproken tegen grenscontroles en het afgrendelen van landen. Hij geeft niets om de gevaren voor de burgerbevolking.

“Vrij verkeer is een groot goed”, zei de christen-democraat politicus dinsdag in Berlijn. Hij zei dat Duitsland alles in het werk zou stellen om beperkingen te vermijden en daarmee dus illegale migratie verder te bevorderen. De omvolking van Duitsland zal immers niet vanzelf gaan. En open grenzen verstoren dat alleen maar. Altmaier wil zelfs de kwestie van open grenzen op Europees niveau verwezenlijken, schrijft Ernst Fleischmann op Anonymousnews.

Altmaier stelt economie op de eerste plaats

De eerste helft van het jaar zal economisch gezien moeilijk zijn, zei Altmaier in antwoord op de vraag of er in Duitsland een recessie op komst is. Italië en China – twee van de zwaarst getroffen landen – zijn belangrijke handelspartners voor Duitsland, zei hij. In de automobielindustrie waren Italiaanse partners voor veel Duitse bedrijven nog belangrijker dan Chinese.

Een huidige economische raming voor 2020 zal beschikbaar zijn met de voorjaarsprognose, die langzaam dichterbij komt. Veel economen verwachten een recessie in de eerste helft van het jaar. Om de economie te stimuleren is de verdere toestroom van immigranten van verschillende soorten en culturen daarom een ​​beproefd middel. De winsten van de profiteurs van de asielindustrie stijgen immers. Migratie is een lonende onderneming, het positieve neveneffect van het uitvoeren van het Hooton-plan.

Corona-doden doen er niet toe

Altmaier is volledig onverschillig voor het gevaar van het Coronavirus voor de burgerbevolking. Wat zijn een paar overleden Duitsers als prijs voor de blijvende buitenlandse infiltratie van Duitsland? De situatie is anders bij de Duitse buren. Oostenrijk heeft een inreisverbod ingesteld voor personen uit Italië, waar het virus bijzonder wijdverbreid is. Daar zijn de mensen blijkbaar nog steeds bezorgd over de gezondheid van hun burgers. In de Duitsland is de zorg voor de eigen bevolking echter een dode letter.

5 REACTIES

 1. ALS JE DEZE STOMME BOTTE MISMAAKTE KOP ZIET DAN LIJKT HET EEN IJZEREN WET TE ZIJN DAT VELE VAN DEZE STINKEND LINKSE IDIOTEN ER AL.LEMAAL MIN OF MAAR HETZELFDE UIT ZIEN. MISSCHIEN HEEFT HET MENSDOM ZICHZELF INGEHAALD EN NU OP ZICHZELF IS TERUG GEVALLEN……. DUS INTEELT ALS RESULTAAT !!!

 2. Moest ik zo’n kop hebben, zou ik mezelf ook haten, maar dat wil niet zeggen dat je de mooie mensen moet straffen met immigratie doordat je er niet tegen kan dat je zo’n lelijke kop hebt.

 3. Wat zei Merkel ook al weer, dat ze niet op Hitler wilde lijken.
  Hitler heeft Europa willen veroveren met zijn mensen.
  Merkel en aanhang doet het met niet-Europeanen.
  Gisteren las ik een zelfde bericht van de moderne NSB (joop.nl), waar o.a. Dries van Agt van deel uitmaakt.
  Ze maken zich meer zorgen om niet Europeanen dan om ons!
  Dat is natuurlijk een groot rookgordijn, stel dat het zover komt dat ook zij de nadelige gevolgen ondervinden, van de huidige bezettingsmacht, dan zullen ze weer een ander lied zingen.

  Deze mensen zijn het ergst.
  Staan nergens voor en ondermijnen alles en iedereen!
  Bij elke aanslag, bij iedere mishandeling van een kind, staan deze hufters wel ergens stiekem te griffelen.
  Niet alleen de islam-nazi’s Europa uitzetten, maar ook deze smerige volksverraders.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.