maandag, maart 30, 2020

Analyse: Massale isolatie of massale doden in Nederland – de laatste kans om te kiezen is nu

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Nederlandse machthebbers moeten zich gedragen als China en elk huishouden in door Corona getroffen gebieden direct isoleren. Anders wacht er een massaal aantal doden die nog geen levend persoon tot nu toe heeft gezien. Dat is de conclusie van een data-analyse die auteur Tomas Pueyo heeft samengesteld en gepubliceerd op het blogportaal Medium.

We zien nu in Nederland een stijging van 30 procent ten opzichte van gisteren. De teller van geregistreerde besmette personen staat nu op 503 met 5 doden. De anonieme gevallen van Coronavirus-infectie zijn nu zo talrijk dat de autoriteiten niet meer kunnen proberen al de individuele gevallen proberen te testen. Maar wanneer het opsporen van de infectie als methode faalt, wordt algemeen aanvaard dat een pandemie op een andere manier moet worden bestreden – namelijk door een algemene isolatie van de individuele huishoudens in het getroffen gebied – anders zal de infectie zich exponentieel verspreiden totdat de hele bevolking besmet is.

En het is dringend noodzakelijk om te handelen, zo blijkt uit de analyse van Tomas Pueyo. Toen de quarantainevoorschriften in Wuhan werden ingevoerd, waren slechts 400 gevallen van besmetting ontdekt – minder dan wat nu in Nederland is. Toch stierven duizenden mensen voordat de autoriteiten erin slaagden de verspreiding te stoppen.

Pueyo publiceert eerst twee grafieken waaruit blijkt dat het virus in China exponentieel is gegroeid voordat de autoriteiten de hardst mogelijke maatregel invoerden, waardoor elk huishouden in de getroffen gebieden onder huisarrest kwam te staan. De verspreiding van de infectie is toen snel afgenomen.

Maar het virus lekte buiten de grenzen van China en belandde in Italië. Daar hebben de autoriteiten harde, maar niet toereikend genoeg harde maatregelen genomen. Het aantal besmette mensen vermeerderd niet elke dag met 30% – zoals nu in Nederland – maar het groeit nog steeds onbeheersbaar.

Uit de analyse van Pueyo blijkt dat de landen waar het aantal besmettingen tussen 5 en 6 maart met minstens 50 procent is toegenomen, het aantal besmettingen in de komende tijd elke dag zullen verdubbelen. Voor Nederland betekent dit, laat het diagram zien, dat er maandag om en nabij 3.000 mensen besmet zijn, dinsdag 6.000, woensdag 12.000, enzovoort.

In Nederland zijn 1.150 intensivecarebedden, met 11.500 geïnfecteerden zijn de Nederlandse intensive care-units al uitgeput, aangezien 10 procent van de geïnfecteerden intensieve zorg nodig heeft in Italië. Mensen zullen in hun huizen, buiten de ingang van de gesloten ziekenhuizen en in de gangen sterven. Een snelle verspreiding van de infectie verklaart dus waarom het sterftecijfer in Italië zo hoog is, maar lager in Aziatische landen die eerder ervaring hadden met het soortgelijke virus Sars.

De statistieken laten zien dat er in principe maar één oplossing is, en dat is het isoleren van de hele bevolking van elkaar – onmiddellijk. Het Chinese uitgaansverbod in Wuhan, die de Chinezen op 23 januari hebben ingesteld, ondanks het feit dat er destijds slechts 400 gevallen van besmetting bekend waren, had onmiddellijk effect. Op papier bleef de verspreiding van de infectie nog 12 dagen lang toenemen, vanwege de incubatietijd, maar in werkelijkheid is deze al twee dagen na het van kracht worden van de uitgaansverbod sterk afgenomen.

Naar aanleiding van deze conclusies toont Pueyo de meest interessante grafiek, waarin hij de toename in de regio’s buiten Wuhan heeft vergeleken met de toename in Iran, Italië en Zuid-Korea. Geen van de Chinese regio’s is blootgesteld aan exponentiële spreiding, aangezien het uitgaansverbod als standaardmaatregel direct is ingevoerd, terwijl landen van dezelfde grootte als een gemiddelde Chinese provincie te lijden hebben gehad van een exponentiële spreiding.

Waarom heeft een dergelijke verspreiding dan wel plaatsgevonden in deze landen, maar niet in Japan, Taiwan, Singapore, Thailand en Hongkong, waar ook veel gevallen van besmetting plaatsvonden? Wel, omdat de laatsten, in tegenstelling tot de eersten, in 2003 door Sars werden getroffen. Ze wisten dus dat zinvol was om beperkingen op te leggen en mensen rechtstreeks te isoleren, in tegenstelling tot wat bijvoorbeeld Nederland nu doet.

Een snelle verspreiding van de infectie leidt tot een hoge mortaliteit, omdat de gezondheidszorg direct overbelast is. Dit is duidelijk te zien in Italië, waar het sterftecijfer onder Corona-gevallen bijna 7 procent bedraagt, terwijl Zuid-Korea een sterftecijfer van 0,5 procent kent en China buiten Wuhan een sterftecijfer van 0,9 procent.

Door de bevolking snel te isoleren is het mogelijk om overbelasting van het zorgstelsel te voorkomen en zo het sterftecijfer met 90 procent te verminderen, zo blijkt uit de vergelijking tussen Italië en Wuhan.

19 REACTIES

 1. Enige tijd geleden stond er op deze site nog een bericht dat vooral Aziaten en ouderen zich zorgen moesten maken.
  Er was namelijk nog geen enkele blanke aan Corona gestorven. Graag een update hierover.

 2. @Henk178

  Je krijgt hier op Fenixx nieuws en informatie uit talrijke bronnen voorgeschoteld.
  Wat je als waarheid wil oppikken, is aan je zelf, en niet aan mij.

 3. Net zoals er in 1918 / 1919 en 1920 niks aan de hand was, is er nu ook niks aan de hand. 5 doden waarvan ze zeggen dat het door Corona komt, maar niemand kan het controleren.
  Genoeg beelden van 1918, 1919 en 1920 dat de bevolking nooit in paniek was met tussen de 17 miljoen en 50 miljoen doden wereldwijd. Nu met nog geen 5000 doden is heel de wereld in paniek.
  Na het horen over het vaccinatie paspoort invoeren ben ik eens die sites gaan lezen.

  Er staan veel dingen bij die Fenixx ook heeft opgeschreven, oa. over Bill Gates.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/coronavirus-pandemie-en-vaccinatie/

  In 1919 in Arnhem tijdens die gevaarlijke Influenza epidemie (Spaanse Griep) waren er gewoon markten open en leek niemand zich druk om een virus te maken. Wat er nu gebeurt met dit Corona Virus begint massa hysterie te lijken.
  De gewone man wordt geknipt er geschoren op de beurs. De pensioenfonssen zullen eindelijk kunnen verlagen, wat ze al langer van plan waren. De scholen kunnen gaan eisen dat je kind verplicht ingeend moet zijn en ik kan nog 1001 maatregelen verzinnen die ze met deze achterlijke circus show kunnen bewerkstelligen.

  De markt in Arnhem tijdens het Influenza jaar 1919.

  https://youtu.be/FfKVvefjT9k?t=189

 4. @Krots

  “In 1919 in Arnhem tijdens die gevaarlijke Influenza epidemie (Spaanse Griep) waren er gewoon markten open en leek niemand zich druk om een virus te maken.”

  Misschien was dat een van de redenen dat het aantal dodelijke slachtoffers met longziektes als gevolg van het virus in Nederland toen in bijna 60.000 beliep.

 5. Wat komt komt, isolatie is uitrekken van tijd, niet van slachtoffers. Wat gaat gebeuren is dat de staat met geweld quarantaine zal proberen op te leggen, en dat cultuurverschillen nu heel duidelijk zullen worden. Thuis blijven is voor overheid iets eenvoudiger qua controle, maar velen zullen niets hebben en niemand komt eten brengen. Dus die groep zal het bij de buren halen. Net als de kans anderen alles te ontnemen. De banken, de pensioenfondsen en onze allachtone medeburgers, hun rem daarin is vrijwel non existent.

  Na Corona zal macht verschuiven, wat een bloederige aangelegenheid zal worden. Wat er aan onze grenzen gebeurt zal ons onbekend zijn, dit is de tijd dat vijanden toeslaan, als alles in zwakte is….

 6. @Rommel, dat zijn de cijfers die ze ons hebben gegeven ja, maar ook de elite leek zich in een van de gevaarlijkste maanden op de 3de dinsdag in september 1918 zich nergens druk om te maken. (Oktober 1918 was de dodelijkste maand, volgen wiki) Vind ik bijzonder. Ik denk dat er van deze eliten er 0 zijn gestorven van die 60000.
  Ook het getal weer 60000. 6 Miljoien doden Holocaust. Maar goed, ik kan niks bewijzen uiteraard.

 7. BELANGRIJKE AANKONDIGING – CORONAVIRUS

  Gisteravond uit eten gaan met vrienden, een van hun ooms, die is afgestudeerd met een masterdiploma en die in het Shenzhen Hospital (provincie Guangdong, China) heeft gewerkt, stuurde hem de volgende aantekeningen over Coronavirus voor advies:

  1. Als u een loopneus en sputum heeft, bent u verkouden

  2. Coronavirus-pneumonie is een droge hoest zonder loopneus.

  3. Dit nieuwe virus is niet hittebestendig en wordt gedood door een temperatuur van slechts 26/27 graden. Het haat de zon.

  4. Als iemand ermee niest, duurt het ongeveer 10 voet voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.

  5. Als het op een metalen oppervlak valt, zal het minstens 12 uur leven – dus als u in contact komt met een metalen oppervlak – was uw handen zo snel mogelijk met een bacteriële zeep.

  6. Op stof kan het 6-12 uur overleven. normaal wasmiddel zal het doden.

  7. Het drinken van warm water is effectief voor alle virussen. Probeer geen vloeistoffen met ijs te drinken.

  8. Was uw handen regelmatig omdat het virus slechts 5-10 minuten op uw handen kan leven, maar – er kan veel gebeuren gedurende die tijd – u kunt uw ogen wrijven, uw neus ongewild peuteren enzovoort.

  9. Je moet ook gorgelen als een preventie. Een eenvoudige oplossing van zout in warm water is voldoende.

  10. Kan niet genoeg benadrukken – drink veel water!

  DE SYMPTOMEN

  1. Het zal eerst de keel infecteren, dus je hebt een keelpijn die 3/4 dagen aanhoudt

  2. Het virus mengt zich vervolgens in een neusvloeistof die de luchtpijp en vervolgens de longen binnendringt en longontsteking veroorzaakt. Dit duurt ongeveer 5/6 dagen verder.

  3. Met de longontsteking komt hoge koorts en ademhalingsmoeilijkheden.

  4. De verstopte neus is niet zoals de normale soort. Je voelt je alsof je verdrinkt. Het is noodzakelijk dat u dan onmiddellijk aandacht zoekt.

  VERSPREID HET WOORD – GELIEVE TE DELEN.
  (Kopiëren, plakken.)
  Dit kwam ik op fb tegen van iemand die een kennis in China had, die daar in het zienhuis werkte en dit advies en uitleg gaf!

 8. @Heinrich Bartuleit

  Bedankt voor de info. Weet je kennis misschien ook als de virus gedood zou worden bij een temperatuur van 26/27 Cº, waarom in de lichaamtemperatuur van 36 en meer (in geval van hoge koorts) niet alleen overleeft maar zelfs gestaag doorgroeit?
  Ik heb via een zeer leerzame youtube video begrepen, dat bepaalde virusen zelfs in de zomerperiode in leven blijven . Zij houden zich koest tot het weer afkoelt en dan worden ze aweer actief. Van deze virus schijnt nog niemand precies te weten hoe het aan de warmte zal reageren.

 9. Pfff, ik heb het een beetje gehad met dat corona gedoe. Ik onderschat het zeker niet, gezien de vele besmettingen en overleden mensen. Zoals zoveel dingen hoop ik dat dit straks ook weer overgewaaid is, net zoals Sars, Ebola, Zika, en weet ik veel wat we de afgelopen 10 tot 20 jaar allemaal gehad hebben; BSE, besmette komkommers, MKZ, vogelgriep, varkensgriep, wat is na corona het volgende?

  Lekkere wereld leven we zin.

 10. We hebben hier weer een 6. Merkel die zegt dat 60% van de Duitsers het Coronavirus gaat krijgen.

  https://www.businessinsider.com/angela-merkel-estimates-coronavirus-will-hit-large-majority-german-population-2020-3?international=true&r=US&IR=T

  Wat ik zo vreemd vind is dat zelfs de ‘waarheid zoekers’ op de diverse kanalen, die de Mainstream media al jaren niet meer geloofden / vertrouwden en op sites zoals o.a:Geenstijl en Fenixx terecht kwamen, nu het aantal doden en geinfecteerden van diezelfde mainstream media of lullig websitje waar wetenschap in staat, Center for Systems Science and Engineering, zomaar overnemen en uiteraard geloven.

  1000 + doden in Italie, waaaat eerrrrrgggg, bibberdebibberdebibber!

  Diezelfde mensen lachen als je ze verteld over het War of the Worlds radio drama uit 1938, Het hoorspel is berucht geworden door de enorme massahysterie die de uitzending in de VS veroorzaakte.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(hoorspel)

  Waar uiteraard 6 miljoen mensen in Amerika naar hebben geluisterd. (we hebben weer een 6).

  Zo dom ben ik niet hoor, hoor je dan, maar als er een links sujet in Italie uit de Fabeltjeskrant staat voor te lezen dat er al ruim 1000 doden aan het Corona virus zijn gestorven, dan zijn het zelfs de waarheidszoekers die de altijd verguisde meida en elite cijfers zomaar geloven. Alle leugens van de mainstream media zijn in een oogwenk vergeten.
  Het nieuws wordt weer volop gevolgd via de mainstream kanalen en ingelaste nieuwsuitzendingen. De mensen zitten weer aan de buis gekluisterd en willen niks over het Coronavirus missen.

  Een Rutte die gewoon de waarheid zegt, Nederland is nu een patient en die patient moet behandeld worden.

  En die behandeling wordt: een anti Corona virus bij je inspuiten + nog een herhalings spuit zoals ze dat bij de Varkensgriep hebben gedaan.
  Dat de waarheidsvinders niet doorhebben dat dit allemaal een grote Hoax is, verbaasd me eigenlijk ook niet meer.

  Nog geen 5000 doden op een wereldbevolking van meer dan 7.5 Miljard mensen die trouwens aan alles dood kunnen zijn gegaan en de hele wereld is in paniek en rep en roer en laat zich alles door overheden voorschrijven uit pure angst.

  Misschien hebben de Chinezen en Italianen wel een serum of medicijn ingespoten bij de mensen die dodelijk voor hen waren, zonder dat ze het zelf wisten. De medicijnen die de Nederlandse ziekenhuizen gebruiken, wie weet wat voor
  k* zooi daar in zit. Met een broze gezondheid ben je dan snel het haasje of het bokje.
  Er sterven elke dag massaal mensen aan de gekste dingen, heel makkelijk om dan een Corona kaartje om de grote teen te hangen.

  Ja, mijn tiener kinderen gaan elke dag even naar Opa en Oma. 70+., ja mijn kinderen gaan gewoon sporten en ook allebei gewoon naar school. En als het kan zaterdag gewoon nog wat leuke dingen doen. Ik zal ze niet thuis houden als het niet hoeft.

  Een Europees blank volk dat zo dom is om alles te geloven wat hun overheid hun voorspiegelt en in de geschiedenis boeken heeft geschreven verdient misschien niets anders dan overgenomen te worden.

 11. Wat weer een bangmakerij dit artikel. Inderdaad is niet duidelijk waar de 5 aan gestorven zijn. Verder gaan er jaarlijks aan de “normale” griep ook vrnl ouderen dood. Maar daar horen we nooit iets over.

 12. Als aanvulling op Heinrich Bartuleit:

  eet en drink preventief zeker hoge concentratie ascorbine zuur houdende vruchten. Hier put het lichaam namelijk de kracht uit om tegen indringers, zeker viri, ten strijde te trekken.

  Vewrder is Corona Covid-19 niet gevaarlijker, ik denk juist zelfs minder gevaarlijk , dan het influenzavirus. Het verschil zit hem daarin, dat het menselijke lichaam nog onbekend was met de Covid-19 en er dientengevolge extra slachtoffers te betreuren vallen.
  Ook is het, de beschrijving zegt het reeds, een stugger pathologisch virus dan het griepvirus.
  Wat blijkt vooral nu? Onze gemidelde leeftijd gaat met schreden omhoog. Maar waarom? Doordat we gezondere voeding tot ons nemen? Neen, vergeet dat maar onmiddelijk. Doordat we gezonder leven door beweging? Neen vergeet dat maar onmidellijk. Gewoon omdat we steed meer pillen vreten en levensfuncties ondersteunende medicijnen ontdekken c.q. uitvinden.
  Dus het Corona Copid-19 is niet zozeer een fysieke aanslag op de bevolking, maar meer een aanslag op op de economische gezondheid van de farmaceutisch industrie reuzen.
  Maar geen nood, die hebben hun risico’s perfect verspreid.

 13. @Krots
  Iedereen mag zo zijn mening hebben, maar ik word zelf een beetje ziek van dat eindeloze gekakel over de negatieve effecten van vaccinatie en alle spookverhalen die daar over rondgaan. Vaccinaties doen veel goed. Ja, er zullen ook gevallen zijn met nadelen, maar het roepen dat vaccinaties meer mensen doden dan de ziekte is A-volkomen oncontroleerbaar en B-als men naar de stats van de ziektes kijkt gewoon onjuist.

  Wat betreft het Wuhan-virus, men kan nu lullen en proberen wat men wil, maar het is niet langer mogelijk de quarantaine in Nederland op te leggen, daarvoor zijn er al te veel gevallen, is het land te dicht bevolkt en mist de regering alle werkelijke mogelijkheden om die quarantaine te handhaven.
  Sterfetecijfer wisselt nogal, maar als we 6% aanhouden (wat momenteel zo ongeveer de hoogste melding lijkt te zijn) dan is dat nog steeds te overzien. Als iemand zichzelf wil isoleren moet hij dat vooral doen, maar zo langzamerhand is het gewoon een kwestie van wanneer je het krijgt en dan uitzieken. Bijkomend probleem is dat niet iedereen ernstig ziek wordt, sommige mensen vertonen nauwelijks meer symptomen dan een flinke verkoudheid. Niet bepaald een probleem. Net als met alle andere ziektes is het een probleem omdat het tot nog toe onbekend was, wat zeker mogelijk zou zijn als het inderdaad uit een lab is ontsnapt.

 14. Paniek is een slechte raadgever, het coronavirus bestaat al heel lang en iedereen heeft het al eens doorgemaakt als een griep! Het virus van nu is een mutatie van het eerdere! Virussen muteren om de zoveel tijd! Alleen wordt er nu weer een andere naam aangegeven en er wordt hysterisch mee omgegaan! De extreme zionisten en vrijmetselaars en ilimunatie, de elite dus gebruiken het om de maatschappij te ontwrichten! Niet naar buiten, niet naar werk of school!! Je snapt wel, dat er dan geen eten water ofelectra meer is! Dan heeft die elitekliek hun einddoel bereikt, de totale controle over de verzwakte mensheid! Hun zijn gevaarlijker dan het virus zelf! Hoelang geloven we deze satans nog en pikken alles van ze? Opstand nu!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Vermindering van het aantal sterfgevallen in Italië

Het aantal sterfgevallen van Covid-19 in Italië is in de afgelopen 24 uur licht gedaald ten opzichte van de...

Les van COVID-19: Globalisme is een ziekte

De wereld bevindt zich in het midden van de eerste pandemie sinds 2008. Net als H1N1 is COVID-19 een luchtwegaandoening, maar deze keer is...

Orban tegen de EU: Bemoei u er niet mee als u niet kunt helpen

De Hongaarse regeringsleider, Viktor Orban, heeft opnieuw zijn geduld verloren door het constante gezeur van de EU - en nu ook van de Raad...
video

Trend in Italië: “We redden onszelf”

In Italië is er momenteel een sympathieke trend gaande: volgens het motto "We redden onszelf" wordt de EU-vlag verbrand bij het spelen van het...

China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond,...
video

Situatie escaleert: Afrikanen en Arabieren bevechten elkaar in vluchtelingenkampen op Kos

Niet alleen op het Griekse eiland Lesbos blijft de situatie in het vluchtelingenkamp Moria daar van dag tot dag escaleren - ook al heeft...

VN waarschuwt: voedseltekorten en stijgende prijzen dreigen

Dit was te verwachten - een VN-deskundige waarschuwt nu dat het voedsel binnenkort op zou kunnen raken. Maximo Torero, hoofdeconoom van de Voedsel- en...

“Kwetsbare gebieden” zijn uitgesloten van quarantaine

In Nederland heerst de stilte voor de storm. De komende maand zal uitwijzen hoe dodelijk de Nederlandse groepsimmuniteit-strategie zal zijn. Nederland introduceert dan -...

Turkije kreeg 3 miljard van de EU – ‘vluchtelingen’kampen langs de grens leeggehaald en neergebrand

Na een grote brand aan de Turkse kant van de Evros grens zijn alle migranten verdwenen. Weg zijn de duizenden migranten die bijna een...

Voedseltekorten in Italië leiden tot diefstal en plundering – de Corona-crisis

Van 463 doden drie weken geleden tot meer dan 10.000 doden vandaag in Italië. De beperkingen en de quarantaine hebben de bevolking hard getroffen....

Lees ook

Gerelateerd