Zowel het aantal besmettingen als het aantal sterfgevallen door het Coronavirus in Italië werden nieuwe recordcijfers in de afgelopen 24 uur. Dit ondanks de draconische maatregelen die zijn genomen om de verspreiding tegen te gaan.

Tijdens een persconferentie om 18:00 uur kondigde het Italiaanse agentschap voor civiele bescherming aan dat het totale aantal bevestigde Covid-19 besmette personen nu 12.462 bedraagt. Daarvan zijn er 827 overleden.

Dit betekent dat er nog eens 2.313 mensen besmet zijn bevonden en dat er nog eens 196 mensen zijn gestorven – alleen al in de afgelopen 24 uur.

Zowel het sterftecijferpercentage, het besmettingspercentage als het sterftecijfer zetten dus een nieuw record. De mortaliteit neemt toe tot 6,6 procent. Dit betekent dat 1 op de 15 geïnfecteerde mensen is overleden.

De regering heeft onlangs strenge maatregelen genomen, zoals het sluiten van alle scholen en het in quarantaine houden van heel Italië, maar desondanks neemt de verspreiding van het virus toe.

6 REACTIES

 1. Bij defensie zijn reeds rampenplannen gemaakt waarbij het neerslaan van opstanden en het gebruik van geweld worden geregeld. Dus in plaats van hutspot blauwe bonen voor de burger.
  We komen binnen twee weken in een situatie waarbij mensen zullen doorslaan, en moslims in het kwadraat.

  Corona s zeker erg, maar de chaos die mensen in paniek of in hun wens tot overheersen maken is vele malen erger….

  De remmen gaan af van de beschaafde mensen, straks komen de dieren….

  Wat ze later ook zullen zeggen, we beleven nu spannende tijden, de mens komt erachter dat er genoeg ellende is zonder dat er oorlog bij hoeft te komen, of smerige politiek.

 2. Waar je bij de Chinese vloggers nog zag, dat die aan de wereld, de beelden wilden laten zien wat er allemaal aan de hand in Wuhan was. De vloggers liepen Ziekenhuizen binnen om ons laten zien wat daar gebeurde. Je zag wat de politie met de mensen deed en je zag dat de Chinese overheid overal de boel ging besproeien met weet ik veel wat voor spul, lijkt er in Italie feitelijk niks meer te gebeuren, dan een lock down

  Ook geen beelden van gewone vloggers. Geen ‘lijken’ of iets dat daarop lijkt met een laken of hoes bedekt. Geen amateur beelden uit ziekenhuizen. Geen beelden van de poltie die mensen hardhandig aanpakken.

  De mainstream media heeft nu alles overgenomen. En dus moeten we maar geloven dat er gisteren 196 doden in Italie zijn gevallen en 2313 nieuwe geinfecteerden. En ik zeg niet dat ze niet zijn gevallen, maar de lijken en begrafenissen zullen we hoogstwaarschijnlijk niet te zien krijgen.
  Waar zijn de videos van de verontwaardigde Italianen die de Italiaanse overheid, of de NWO de schuld geven van de dood van hun ouders of partners?

  Ik had afgelopen nacht CNN aanstaan om te luisteren wat ze daar te zeggen hebben en daar is het allleen maar Testen, Testen, Testen en Testen!
  En dat er grote cijfers geinfecteerden en doden gaan komen. Dat is niet te vermijden, althans volgens CNN.

  Ook dat het virus in China praktisch stil lijkt te staan vind ik verdacht. Of de maatregelen die China heeft genomen werken, of ze laten de wereldcijfers een beetje bijtrekken naar die Chinese toe en dan ineens een piek omhoog om echte paniek te creeeren en iedereen bereidwillig te maken om het medicijn tegen het Coronavirus in te laten spuiten.

 3. De Verenigde Staten voeren vanaf vrijdag een inreisverbod voor 30 dagen in voor ALLE Europese landen, behalve Het Verenigd Koninkrijk!

  Het verbod treft ook het vrachtverkeer tussen Europa en de VS!

  (En maar blijven zeggen dat het dom van Engeland was om uit de EU te stappen) LOL!

  Trump verweet de EU landen dat ze te weinig voorzorgsmaatregelen hebben genomen om het virus in te dammen. De Particuliertjes die dezer dagen op de beurs hebben ingekocht zullen met zware verliezen staan binnenkort en waarschijnlijk met verlies verkopen om lager in te kunnen kopen.

 4. Houden de regeringen van die landen ook bij hoeveel mensen er dagelijks een influenza besmetting krijgen en de gradatie ervan?
  Ook de dodelijke slachtoffers van deze influenza en de leeftijdsgroepen en gezondheidstoestand? G
  besmettingen per dag circa 8 miljoen, dodelijke slachtoffers per dag 2.500.
  Uiteraard betreft die 8 miljoen lichte en zware besmettingen. Een kuchje, een rillinkje, wat hoofdpijn en één dagje verhoging. Tot “doodziek” 2 weken in bed.
  Dit laatste zullen de oudjes en reeds zwakken moeilijk overleven.

  Wel triest voor allen die aan Corona de victorie moeten toekennen en het onderspit delven.
  Ook MOETEN wereldwijd alle mensen met Corona in contact komen om het lichaam zich te laten wapenen.
  Met Corona virus bedoel ik COVID19 virus.
  Verder geloof ik absoluut dat er wereldwijd vele malen meer mensen geïnfecteerd zijn dan de registraties aangeven.

  Daarnaast kunnen we stellen dat de landen met de meest gebrekkige hygiëne, armoede en gezondheidszorg de meeste doden op hun geweten hebben.
  Dat moslimlanlanden geen cijfers publiceren toont ook aan dat gezondheidszorg en administraties daaromheen slecht functioneren en/of over de feitelijke toestanden niet oprecht mededelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.