Screenshot Twitter ANews

Maandag was de Turkse president Recep Tayyip Erdogan in Brussel om de EU-vertegenwoordigers te ontmoeten om de aanhoudende crisis aan de grens met Griekenland te bespreken. Het resultaat van de bijeenkomst was echter niets concreets.

Na de twee uur durende bijeenkomst werd geconcludeerd dat men verschillende meningen heeft.

“We hebben verschillende meningen over verschillende dingen en daarom is het belangrijk om een eerlijke en open dialoog te voeren”, aldus Charles Michel, voorzitter van de Europese Raad.

De voortwoekerende endlösung in gang gezet door Erdogan zijn Turken is er eentje die zelfs doctor Josef Mengele de koude rillingen over de rug zou doen lopen

Tegelijkertijd is Erdogan van mening dat de beschuldigingen van Griekenland tegen Turkije onterecht zijn.

“Het gaat het gezond verstand te boven dat een bondgenoot en een buurman Turkije aanwijst als verantwoordelijk voor een migratiegolf.”

De Turkse president eist meer geld en nog steeds dat de Unie zich houdt aan haar belofte van visumvrij reizen voor Turkse staatsburgers naar de EU.

Erdogan’s agenda: Europa in een direct gewapend conflict met de Russisch-Syrische as te lokken

10 REACTIES

 1. Onze jihadisten vriend en cofounder van IS is niet gearresteerd voor al zijn misdaden, en vervolgens naar het cellencomplex onder het Internationaal Strafhof gebracht?.

 2. Gewoon de grens dichthouden en als ze gewelddadig willen binnendringen met scherp gaan schieten
  dan is dat gauw afgelopen.

 3. Niets geen afspraak maken, geen geld geven, laat hem voorlopig de eerste 2o jaar maar verhuizen naar Siberië kan hij afkoelen

 4. Wel even realiseren, dat Turkije van de Turkijedeal nochtans rond de 3 miljard euro van de 6 miljard die men hem beloofd heeft, niet heeft ontvangen. Dit aldus een Erdoğanspeech waarvan ik wat op tv zag.
  Wie is hier de schurk? Erdoğan of Merkel en Kutte (pardon: Rutte)?

 5. Rutte en Merkel zijn onbetwist vuile verraders en daarmee misdadigers tegen hun eigen bevolking, dus die zijn in elk geval ondeugdelijk. Erdogan, tsja, hij zoekt het maar uit aan zijn kant van de Bosporus, maar hier is hij niet welkom.

 6. Al jullie oproepen zij voor dovemans oren. Hebben.jullie vergeten dat hij ondemocratisch het Marakech pakt heeft getekend. Nu wil hij visum vrij teizen voor Turken. Zijn enige bedoeling is dan de vluchtelingen en terroristen als Turken door te sluisen naar europa.

 7. Dat wisten ze van tevoren, onze zg. EUleiders. Wilders had al gezegd: onderhandel niet met een dictator. Veel mensen waren het daar mee eens. En wat doen ze? Geld geven en onderhandelen. Natuurlijk is erdogan niet tevreden, hij wil nog meer geld.
  Grenzen sluiten en uit de EU.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.