dinsdag, maart 31, 2020

250 miljard Duits belastinggeld voor ‘vluchtelingen’ – peanuts voor de gezondheidszorg

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Merkel en haar bende geven 50 miljard euro per jaar uit om de Arabische gelukzoekers te verzorgen, 250 miljard euro (!) aan belastinggeld alleen al sinds 2015. Voor het Duitse gezondheidssysteem zorgt Merkel daarentegen net zo goed als voor de geruïneerde Bundeswehr (Duitse leger). De Corona-crisis laat nu zien dat het Duitse medisch zorgstelsel net zo vervallen is als onze nationale defensie, er is een chronisch tekort aan alles.

Foto: Fotocollage © Anonymous News

Merkel, Spahn en Co. reageren zo hulpeloos op het Coronavirus omdat ze er sowieso toch niets tegen kunnen doen. Sinds december is bekend dat dit virus zich zeer agressief verspreidt en  het aantal besmette mensen per dag met 50 procent toeneemt. Sinds januari is bekend dat dit virus zich niet bekommert om landsgrenzen. Sinds februari is bekend dat dit virus in Europa is opgedoken. En sinds uiterlijk begin maart is bekend geworden dat dit virus zich in Duitsland, net als overal ter wereld, met 50 procent per dag uitbreidt als er niets aan gedaan wordt, en dat we dus aan het eind van de maand omstandigheden hebben zoals in Wuhan, schrijft John Wittich op Anonymous News.

Hoewel dit alles al weken en maanden bekend is, heeft niemand aan de kabinettafel in Berlijn de moeite genomen om ervoor te zorgen dat Duitsland op deze epidemie is voorbereid en dat ten minste de medische basisuitrusting beschikbaar is om dit virus tegen te gaan. Er zijn reeds nu al niet genoeg eenvoudige ontsmettingsmiddelen in de ziekenhuizen – en we staan nog maar aan het begin.

Het medisch personeel heeft geen beschermende pakken. De ziekenhuizen zijn al overbelast zonder Coronapatiënten. De kwestie wordt overgelaten aan de huisartsen, die de Coronapatiënten zo snel mogelijk uit hun praktijk willen en terugsturen naar hun eigen huis, waar ze vervolgens hun familieleden besmetten. Als je kijkt naar de toestand van de Duitse ziekenhuizen, op een paar topklinieken na, kan men zich de horror voorstellen als dit virus zich in het licht van de hulpeloosheid en inactiviteit van de regering de komende weken waarschijnlijk op dezelfde manier zal ontwikkelen als in Wuhan. In Duitsland wordt al jaren te weinig geïnvesteerd in medische apparatuur. In Wuhan liggen momenteel 5000 patiënten gelijktijdig op de intensive care. Hoeveel van de dure levensreddende hart-longmachines die in China routinematig voor Corona-behandelingen worden gebruikt, zijn er in Duitsland beschikbaar?

Laten we een kijkje nemen in onze ziekenhuizen: Op een paar topklinieken na, heerst daar visueel de sfeer van de jaren ’70. De artsen zwoegen en verdienen aan het eind van de maand evenveel als een afdelingshoofd bij een klein, middelgroot bedrijf.

Ernstig zieke gepensioneerde vliegt eruit – vluchtelingen hebben huisvesting nodig

De verpleegkundigen werken voor hongerlonen en moeten nu hun leven riskeren omdat er niet eens genoeg mondmaskers zijn in het vermeende high-tech land Duitsland, beschermende kleding is sowieso niet beschikbaar. De medische technologie is in veel ziekenhuizen, vooral in de kleine steden, van de vorige eeuw.

Alleen al in de afgelopen vijf jaar heeft deze vervloekte vrouw 250 miljard euro (!) uitgegeven voor het verzorgen van haar geliefde jonge mannen uit Arabië. Het Duitse gezondheidssysteem, daarentegen, heeft ze verwaarloosd en verrot achtergelaten. We zullen de komende weken allemaal de rekening moeten betalen voor dit infame beleid.

Merkel-Duitsland: gepensioneerde (71) veroordeeld voor het verzamelen van statiegeldflessen

4 REACTIES

  1. Tja, de Duitsers hadden in 2017 bij de Bundestag verkiezingen, de kans om merkel [ CDU, CSU, Grüne, Linke en SPD ] weg te werken maar het domme stemvee heeft weer niet gedaan wat nodig was, net zoals hier ook.
    Alweer eigen schuld dikke bult.

  2. @ Alphons : Inderdaad, het klootjes volk blijft stemmen voor zijn ondergang, afgezien wel van de kiesfraude. Dit is trouwens in alle landen van de EUSSR het geval. Ik denk echter niet dat het een kwestie is van domheid, maar van het “kopen van stemmen” door de regimes.. op alle mogelijke manieren .. en dan is er ook nog een gedeelte, dat verblind door afgunst en nijd, door hun stemkeuze wraak neemt op diegenen op wiens kosten ze dan wel ondertussen schurftig parasiteren. Een laatste gedeelte bestaat dan uit de “nuttige idioten” die lijden aan het Stockholmsyndroom.. zijnde een extreme vorm van lafheid. Een kleine minderheid ziet klaar en staat in het verzet. en is machteloos.. maar betaalt zich wel blauw aan belastingen.
    In feite zijn we hier getuige van een nooit geziene “collectieve zelfmoord”…!!!

  3. De Europese politici willen overal ter wereld de grote ‘politiek correcte’ deugmensen en weldoeners gaan uithangen, terwijl in hun eigen landen de armoede steeds verder toeneemt. En het overgrote deel van de – door de mainstream media gebrainwashte – bevolking blijft zoals hersendode zombies verder stemmen voor dit politiek beleid…

  4. Merkel is volkomen losgeslagen en doorgedraaid, zij duwt heel Duitsland en Europa in de afgrond, ik begrijp niet dat dit stuk ongeluk nog steeds mag aanblijven zodat ze verder kan gaan met de destructie van ons leefgebied…dat mens brengt ons Europeanen in groot gevaar en moet onmiddellijk worden afgezet anders is het gedaan voor ons… 🙁

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen...

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Duitse politie transformeert Afrikaanse aanrander in blanke man

Politieke correctheid is inmiddels ook in politiekringen zodanig geïnternaliseerd dat een zwarte misdadiger niet meer als zwart kan worden getoond. En zijn seksuele intimidatie...

Duitse politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het zich niet lang meer laten welgevallen”

In de Corona-crisis waarschuwt de liberale FDP-politicus Marco Buschmann voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, als dit zo doorgaat, zou er binnenkort een...

Waanzin: Duitsland neemt een gezondheidskliniek in beslag voor de behandeling van Corona-besmette asielzoekers

Voor de met Corona-besmette asielzoekers wil de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen een chique kuurkliniek in Bad Salzuflen in beslag nemen. Tweederangs mensen in de BRD,...

Lees ook

Gerelateerd