Vrijdag was er een handgemeen in een Thai Airways-vliegtuig in Shanghai nadat een vrouw opzettelijk op de vliegtuigbemanning had gehoest. Ze werd door de stewards aangepakt.

Op dit moment circuleert er een video op social media die laat zien hoe een vrouwelijke passagier, nadat ze opzettelijk had gehoest op de Thaise Airway’s bemanning, onder handen wordt genomen. Het incident vond naar verluidt plaats terwijl het vliegtuig nog aan de grond was op de luchthaven van Shanghai.

Volgens online berichten zou de bemanning vooraf hebben aangekondigd dat het vliegtuig enkele uren aan de grond zou moeten blijven vanwege een Coronavirus-test. Als gevolg daarvan flipte een passagier volledig en hoestte zij op het vliegtuigpersoneel. Na een worsteling werd de vrouw door de stewards overmeesterd.

1 REACTIE

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.