De Grieken moeten gedacht hebben aan generaal Pershing, die, als het verhaal waar is, in 1911 een moslimopstand met varkens neersloeg. Het is niet meer verfijnder dan de list van de Turken met de ‘vluchtelingen’. Bovendien is er niemand gewond.

Er zijn nog geen mainstream media-bronnen voor, maar in de hoeken van social media zijn er bronnen te vinden, die het hier, hier en hier en op een Grieks blog bevestigen.

We weten niet wat er in de tank zit, maar waarom een tractor gebruiken om water te spuiten? De Griekse krant I Avgi bevestigt het indirect met de bewering dat “de beelden zeer problematisch en racistisch zijn” en in Evsos plaatsvond. De Griekse City Times beweert dat het water is. Wat twijfelachtig is, aangezien een tractor niet het voor de hand liggende transportmiddel voor water is.

“Greece farmers use manure from their pig farms as a defense attacking migrants at the border crossing to Turkey. They spray violent attackers with special tractors. According to information from the forces deployed there, this method proves to be extremely successful.”

“Haatprotest” in Griekenland: met varkensvlees en bier tegen moslim immigranten

12 REACTIES

 1. Onzin, tussen de binnenvallende horden zitten ook Oeigoeren en Chinezen.
  Er wordt gespoten met een desinfectantia tegen allerlei virussen, die deze agressieve bendes bij zich dragen.

 2. Varkensmest is wel een creatieve oplossing om dat moslimtuig te verjagen,, ik hoop dat het Haram genoeg is.

 3. Effectief en grappig. Maar er is meer nodig. Bevolking met wapens uitrusten, zero tolerantie opvangkampen, een hoge dikke muur nouwen met genoeg voltage, artellerie en tanks naar de grenzen, kleinere groepen die nu door gebroken zijn opsporen en terug de grens overzetten, moskeen sluiten, alles wat Turks is boycotten, geldstromen opdrogen.

 4. Briljante actie 🤣! Nou maar hopen dat het werkt, echter – zoals Hans al voorstelt – is bewapenen van de bevolking ook nog nodig, dan is het écht zo afgelopen…

 5. Geniale actie ,maar islamieten kunnen varkenspest bezweren in naam van Allah de genadevolle de barmhartige waardoor het veranderd in schapenkeutels!😂

 6. Varkensvet stopt Corona verspreiding via geld volgens mij, dus allemaal invetten dat geld met varkensvet. Het stopt ook roest, dus uw zaag, hakbijl en tuinmes zijn prima tegen roest beschermd als u ze invet met zwoerd. Om duidelijk aan te geven dat er roestbescherming is zou ik een symbool willen voorstellen, bijvoorbeeld een geel lintje aan alles ingesmeerd en roestgeweerd met varkensvet….

  Als dat eenmaal duidelijk is voor iedereen…..

  …en het red ergens 82 maagden misschien van de rituele verkrachting waarvoor ze worden apartgehouden….

 7. Varkens-urine.
  Als dat genoeg is om de horde wilden op afstand te houden, bewijst dat wel wat voor een verschrikkelijk achterlijke ideologie ze aanhangen.
  Niet geschikt voor het Westen.

 8. Achter elk grenshek een sloot graven met varkensdrek erin. Na die sloot een mijnenveld. En als dat nog niet genoeg is, boze burgers met een pistool en een AK 47’s, die dan zullen zingen: Jij bent niet welkom in mijn land.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.