"Wij willen kinderen een beleving geven". Volwassen asielzoekers die pretenderen kinderen te zijn op bezoek in een kinderboerderij in Zweden.

De Duitse regering van bondskanselier Angela Merkel heeft beloofd dat de EU ten minste 1.000 ‘kinderen’ zal opvangen. Ze hoopt dat meer landen zich vrijwillig aansluiten en hetzelfde doen. Tegelijkertijd dringt Erdogan er bij Griekenland op aan om de migranten naar het noorden te sturen.

Na een nachtelijke bijeenkomst tussen de leiders van de regerende partijen SPD en de CDU / CSU werd het bericht maandagochtend bekend gemaakt.

De ‘kinderen’ in kwestie zitten momenteel in migrantenkampen in Griekenland en hebben naar verluidt dringende zorg nodig en kwamen onbegeleid. Duitsland belooft om “een passend deel” van minstens 1.000 ‘kinderen’ te  hospitaliseren.

De regering van Merkel beweert dat ze met deze bereidheid Griekenland helpt met de moeilijke situatie.

Tegelijkertijd blijft de situatie langs de grens tussen Griekenland en Turkije escaleren en deze maandag zal de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de Europese leiders in Brussel ontmoeten.

“Open de grens!”

In een toespraak op zondag drong Erdogan er bij Griekenland op aan om de grens open te stellen voor migranten, zodat zij zich verder naar het noorden van Europa kunnen verplaatsen.

Turkse minister van Binnenlandse Zaken: “Miljoenen migranten komen eraan en Europa kan er niets aan doen”

11 REACTIES

 1. Leuk doe foto van de schaapjes met die aardige mislim kindjes die doen als of want, in hun mooie thuis mislim landen worden schapen geneukt en geslacht, meer niet.

 2. Duitsland vergeet wel ffies dat die kinderen óók ouders hebben en die komen er geheid achter aan… Wedden?

  Wat een mallotenclub daar in de Duitse regering, ze helpen moedwillig Duitsland naar de kl*te… Is dat eigenlijk geen landverraad?

 3. Het is toch op het hoogste niveau afgesproken dat Europa geïslamiseerd moet worden dus gaan ze het ook doen want afspraak is afspraak.
  Alleen de Europese bevolking wordt in het ongewisse gehouden.

 4. Duitsland doet een 3e poging in ff ruim 100 jaar om Europa te vernietigen.
  Houd even in gedachte dat de islam ook Duitslands bondgenoot was in de 1e en 2e W.O.
  Turkse doodseskaders vermoordden miljoenen christenen in de 1e W.O.
  Tienduizenden moslims vochten in Adolfs SS divisies.
  Onder Mutti Merkeltje is het niet veel anders.

 5. Kinderen? Haha…valt op dat die “kinderen” er allemaal aanmerkelijk ouder uitzien, verdacht veel ouder…

 6. Komt het weeshuis weer terug? Of gaan we ze op het stoepje van de kerk zetten?
  Gieren van het lachen …

 7. Is weer een truk van Merkel en consoorten om de burgers te misleiden. Eerst de kinderen en dan de rest van de familie. Want kinderen moeten herrenigd worden.met de ouders. Alleen echte asiel zoekers de rest terug naar hun land per kerende vlucht/NGO schip.. Hou op met ons voor de gek te houden. Willen jullie echt menselijk zijn dan begeleiden jullie de vluchtelingen direct terug naar hun land van herkost. Alleen echte asiellanden worden aanvaard en asiek onderzocht Dus geen Marokanen en andere afrikanen. Die worden voor keus gesteld terug over de grens naar Turkije of hun thuisland. Wij zijn nog zo menselijk hen terug te transporteren. Vingerafdrukken en tweede maal gevangenis straf.

 8. @Bert, nee de Duitserrs en moslims vochten tegen de gezamelijke vijand, dat andere volk met een haakneus. Onder voorvaderen de Heidenen deden niets anders. De Romeinen (ook Heidenen) wilden ons behoeden voor dat volk, door ze totaal uit te roeien.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Jerusalem_(70_CE)

  Ook de Babyloniers (Heidenen) wilden het volk totaal vernietigen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Jerusalem_(587_BC)

  Ook de Assyriërs (Heidenen) wilden dat:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Assyrian_siege_of_Jerusalem

  Alle Normale volkeren hadden een ontzettende pleuris hekel aan die haakneuzen en dat is niet voor niets. Zij zagen ze voor wat ze waren en hadden geen ‘joodse’ geest in zich: JEWsus.
  Al vanaf het begin af aan wilden ze het Slavische en Arische ras volledig kapot hebben / maken.
  In de Holodomor zijn ze volledig los gegaan op de niet gewapende Russische bevolking. En in en na de oorlog, Dresden bombardement en Eisenhouwer kampen, met hun kutboeken in de hand met titlels zoals:

  Deutschland must vernichtet wurden . Gemany must perish van Kaufman.

  @Bert: ”Duitsland doet een 3e poging in ff ruim 100 jaar om Europa te vernietigen.”

  Nee, Duitsland heeft 1 poging gedaan: in de 2de wereld oorlog om Europa + Rusland te redden van die haakneuzen. Het is Adolf niet gelukt en in het resultaat leef jij nu. (wees er dus blij mee)
  Jij hebt je 75 jaar ‘vrijheid’ en vier dat maar goed in Mei. Binnenkort is het over. De tijd van de Arische blanke mens zit er namelijk op volgends de joodse kalender.

  Ik had heel veel liever in het 4de Reich gewoond, dan in de multiculturele ‘hell’ waarin ik nu leef. De multiculturele hell waarmee ik helemaal niks heb en waar ik me elke dag doorheen moet ploeteren.
  En Hitler had de moslims nooit in Europa laten wonen als hij die helemaal had veroverd. Nationalisme in je iegen land. En Trots zijn op je eigen land.

  En ik gun dat de moslims ook , Nationalisme en Trots zijn in hun eigen land en dat is niet Europa.
  En ik gun dat de joden ook: Nationalisme en Trots zijn in hun eigen land en dat is niet Europa.
  En ik gun dat de Afrikanen ook: Nationalisme en Trots zijn in hun eigen land en dat is niet Europa.
  En daar mogen ze het wat mij betreft veel beter dan ik hebben.Veel rijker zijn.
  En ik weet zeker, dat is meer dan ze mij gunnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.