Refugees Welcome kreeg een trap in zijn ballen: “Zweden is vol en jullie zijn allemaal landverraders!”

9
1593

De manifestatie van Refugee Welcome op woensdagavond voor open grenzen en verhoogde immigratie werd plotseling verstoord door een jongeman met een ruggengraat. De jongeman onderbrak een van de sprekers en verklaarde luidkeels dat alle demonstranten verraders waren.

Backup:

De Zweden-vijandige organisatie Refugees Welcome kreeg een schop voor zijn ballen toen het afgelopen woensdagavond een manifestatie hield om de grenzen te openen voor een nieuwe massale invasie. De slogan voor de blanken-hatende manifestatie op het Gustav Adolf-plein in Gotenburg was “Open grenzen, red levens!”.

De oude strijdkreet zal weer over aarde schallen en tot in Walhalla te horen zijn

Toen een van de linkse activisten een toespraak hield voor het standbeeld van Gustav Adolf, werd hij plotseling onderbroken door een jongeman die de fundering van het standbeeld beklom en zijn stem luidkeels liet klinken over de krijsende linkse pleisterplaats:

“Jullie haten Zweden! Zweden is vol. Iedereen die zich hier heeft verzameld is een verrader”, riep de jongeman luidkeels uit voordat hij van het standbeeld werd geduwd en werd overstemd met scheldwoorden van het linkse gajes.

In een interview met Samhällsnytt zei de jongeman dat hij daar gekomen was om te laten zien dat er weerstand is tegen de massale invasie en dat er ook nog mensen zijn die zich bekommeren om Zweden en de westerse beschaving.

“Ze mogen niet onweersproken blijven. Ze willen alles wat we kennen vernietigen!”

Een van de ‘humanisten’ die demonstreerde voor meer immigratie werd ook geïnterviewd en schold toen de verslaggeefster (met zwart lang haar) van Samhällsnytt uit voor “zwartkop”.

Zweedse patriotten namen de projector van de Globe over: “Zweedse jeugd – sla terug!”

9 REACTIES

 1. Smerig linkse tuig.
  Hier in Nederland zit Lodewijk Asscher te raaskallen dat hij premier wil worden, zijn partij is geen fuck meer waard, vieze smerige arrogante kwal.

 2. Elk tegengeluid tegen asielparasieten/gelukszoekers is het goede geluid! Hulde aan deze man, welke dit nog in het al reeds jaren bezetten Zweden nog durft te roepen!

 3. @antiislam, de tijd van de Arische blanke mens zit er volgens de joodse kalender op.
  En alhoewel ze al eeuwenlang geduld hebben, zien zij het liever nu dan nooit gebeuren.

  En hoe mooi hebben ze het in Nederland voor elkaar.

  Een moslim Yasser die de Groen Linkse tak leiding geeft,
  Een blonde Zionist die zich voordoet als Nationalist op de rechterflank.
  Voor de ouderen hebben we Henk Krol die een Joodse vader heeft:
  Henk Krol: „Mijn oma was vrijzinnig protestants. Ze werd katholiek voor mijn opa toen ze met hem trouwde.” Hun dochter huwde een man met joodse achtergrond en zo werd Krol een telg uit een multireligieus gezin.

  https://www.trouw.nl/nieuws/henk-krol-is-alles-behalve-een-atheist-met-dank-aan-oma~b2b27ccf/

  en uiteraard de PVDA, die gewoon WEER een jood die leiding aan de partij geeft.
  Net zoals Cohen, die zijn voorouders de oprichters waren van wat tegenwoordig, het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is. het oudste persbureau van de wereld. (uiteraard door een jood opgericht in Nederland).

  https://www.parool.nl/nieuws/voorouders-job-cohen-grondleggers-algemeen-nederlands-persbureau~b09b6d88/

  De overgrootvader van Cohen was de voorzitter van de joodse raad tijdens de 2de wereld oorlog.

  En Lodewijk Asscher is er ook eentje, die de goede jood speelt.

  Een stukje uit een interview met hem:

  Op de kansel staat de rabbijn. Zijn woorden klateren neer. Hij is blij dat het geen gemengd huwelijk is, want joden die kiezen voor een gemengd huwelijk ondermijnen het joodse volk en geloof, ‘en maken daarmee dus het werk van Hitler af’.

  Asscher voelt zijn vader verstijven. Zijn moeder, gedoopt in de rooms-katholieke kerk, doet alsof ze niets heeft gehoord en kijkt de andere kant op.

  “Ik was nog maar een jongetje,” zegt hij. “Maar ik realiseerde me dat hier iets gebeurde wat niet oké was.

  https://www.parool.nl/amsterdam/lodewijk-asscher-na-die-uitslag-ben-ik-nergens-meer-bang-voor~be397279/?referer=https%3A%2F%2Fstartgoogle.startpagina.nl%2F%3Fts%3Dts3%26origin%3Dhomepage%26query%3Dlodewijk%2520asscher%2520joodse%2520raad

  De PvdA had beter PvdJ kunnen heten, het is altijd al een jodenpartij geweest en ik ben blij dat ik er in heel mijn leven nog nooit op heb gestemd, waarschijnlijk een instinctmatig dingetje geweest.

 4. Als Lodewijk premier wordt is duidelijk wat er gaat gebeuren: ”de extreme islamieten zijn helemaal niet zo erg, je kan gewoon met hen praten, net als mijn grootvader al stelde over de Gestapo Duitsers en de SS, mensen lieten zich opstoken door beroep provocateurs, bla bla bla en bla bla bla”
  Het geloof hebben in opa Asscher eindigde voor veel mensen in de vernietigingskampen, waar gaat het straks eindigen als mensen naar de kleinzoon luisteren die eerst flexwerk heeft geïntroduceerd om nu flexwerk zogenaamd fatsoenlijker te willen maken. Hoe? Door iedereen flexwerker te maken? Wie dit geval vertrouwt kan wel eens net zo eindigen als de mensen die zijn opa vertrouwde?
  Of wat te denken van dat andere vergelijkbare geval, zijn neef Job Cohen, de populist die met theelurken bij Marokkaanse kut-criminelen Amsterdam naar de verdommenis heeft geholpen, samen met zij twee neven Oudkerk en Asscher die hij speciaal als wethouders binnenhaalde. Is zoiets niet corruptie te noemen? Neuh, want hij is van de heilige PvdA! Waarom stemmen er nog mensen op dat vieze partijtje? De SP heeft nu ook door hoe het moet en heeft dochter Marijnissen tot tsaar uit de Marijnissen dynastie uitgeroepen. Gelukkig hadden veel kiezers dit ook door en lieten -en hopelijk laten- dat misselijke partijtje voor wat het is, een bende gore uit hun bek stinkende oplichters.
  Och boze maak je toch niet zo kwaad, denk aan je bloeddruk! Ik maak me druk, net als Eric ‘George Orwell’ Blair als soort laatste socialist die niets met dit soort vieze reactionaire oplichters te maken wens te hebben.

 5. @krots. Yep, helemaal. En ook het onderwijs is bezet: de voorzitter van de Vrije Universiteit, ooit een christelijke universiteit, heeft nu een jodin, Mirjam van Praag, als voorzitter.

 6. @Krots en Themis : Bij deze machtsgreep mag men ook niet de rol vergeten van de vrijmetselarij, de operationele arm van het Uitverkoren Volk. Deze “vrijmetselarij” is in feite een maffia in de echte zin van het woord, en crimineel corrupt tot op het bot, en waarbij chantage met pedofilie zaken een doorslaggevende rol speelt. Het Jodendom zelf is geen godsdienst maar een satanische sekte cfr Henry Makow (=Canadese Jood).
  Voor een goed begrip van de huidige toestand en de evoluties naar de toekomst toe, dient men te kijken naar de Kabbala. Volgens deze Kabbala zijn we nu aangekomen in het 7de millenium, of de ultieme fase voor de totale machtsgreep van het Uitverkoren Volk via de komst van de Messias. In deze laatste fase mogen ook de geheimen van de Kabbala onthuld worden. Dit betreft onder andere de vernietiging van het Christendom en de Islam, waarbij deze laatste dan eerst gebruikt wordt om Rome te vernietigen. De “goyim” heeft dan uiteindelijk de keuze tussen de voorlopige onderwerping (= het slavendom) of de dood.
  Bron : Kabbalah Secrets van DeAnne Loper. Al de citaten in dit boek komen uit Joodse bronnen, met dan vooral rabbijnen. Het uiteindelijke doel is dan een “communistisch systeem”.
  In feite kan de ganse strategie samengevat worden via :
  “Kabbala – satanisme – pedofilie – vrijmetselarij” die leiden naar en JWO = communisme.
  De Bolsjewistische terreur vanaf 1917 was al een voorbereiding & bloedig experiment naar deze JWO. Een tot dan toe nooit geziene terreur (met uitzondering voor de islam = 250 miljoen doden).
  Brzezinski heeft het ten andere in zijn boek hierover, met als titel : “Das gescheiterte Experiment – Das Ende des Kommunistischen Systems” Wien 1989.
  Over dit bloedig experiment :
  https://www.henrymakow.com/ussr_-_a_social_catastrophe_bu.html
  Er staat ons dan ook not iets te wachten !!

 7. Ik hoop er gaan nu meer en meer mensen hun stem verheffen. Het is genoeg geweest met dit onrealistische linkse gedrag. Wij worden leeg GEVRETEN door al deze onechte vluchtelingen. Die alleen geintreseert zijn in de materialistische steun en onze cultuur en beschaving verachten. Dit alles Zonder zelf ook maar iets bij te dragen aan onze welvaary

 8. En allemaal willen ze dat wij HARD voor hen werken!

  PvdA heet dan ook: partij VAN DE ARBEID! En NIET: partij vóór de arbeiders!

  Wouter Bos brulde op een kistje in aanloop naar de verkiezingen, enkele jaren terug: “Wij willen werk, werk, werk, werk en nog eens werk!!!”

  Hard werken: Don’t Take Away My Corona! https://www.youtube.com/watch?v=6NR8bMAshiA (12 min.)

  We zullen jullie wel even hersenspoelen met wat je te doen hebt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.