New York City Police wil hulp bij het identificeren

7
606

De politie van New York doet een beroep op het publiek bij het identificeren van een menigte zwarten die een tienermeisje hebben mishandeld en beroofd. De video is opgenomen in Crown Heights in Brooklyn, een gebied waar veel racistische aanvallen van zwarte daders op blanken hebben plaatsgevonden.

Backup:

Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven

 

7 REACTIES

 1. Walgelijk… 🤮 Mijn bloed gaat hiervan koken…
  Ik kan uit de video of tekst niet opmaken of t om een blank of donker meisje gaat. Gezien de pure haat van de aanval zou je zeggen blank. Ziek ziek ziek volk.

 2. De lust om negerzoenen te gaan eten wordt je door zo’n filmpje wel ontnomen.
  Dan maar een MoorKop.

 3. Dit is waarom de titel mens met bijbehorende rechten moet worden beoordeeld op geestelijke vermogens en niet op uiterlijke kenmerken. Maar aangezien het beoordelen op uiterlijke kenmerken de basis is van onze overheid om zogenaamd mens van dier te onderscheiden doe ik het voorbeeld van de overheid navolgen….de nikkers op de film zijn dieren in mens gedaante, het was alsof ik een roedel hyena’s bezig zag…..nikkers, omdat het woord neger menselijk impliceert…het soort in het filmpje zijn geen mensen maar het zijn dieren. Benieuwd hoeveel er ook nog thuis goede moslim zijn…

  Hoe is het met het slachtoffer afgelopen?

 4. @Bert maart 7, 2020 at 16:37

  Nee hoor, dat mag je niet meer zeggen!
  Negerzoenen heten voortaan : ‘Slagroom koekjes met migratieachtergrond’ 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.