Foto: Migranten in Hongarije in de buurt van de Servische grens 2015 ©  Gémes Sándor/SzomSzed / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Zo dicht afgesloten, zoals de Grieken zelf verklaren, blijkt hun grenshek niet te zijn: oe24 werd een foto gemaild waarop de eerste migrantengroep reeds in Macedonië te zien was. Hoeveel meer zullen er doorkomen?

Op de avond waarop de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz in een interview waarschuwde voor “omstandigheden als 2015”, kreeg het Oostenrijkse nieuwsorgaan oe24.at een interessante foto: Het werd genomen door medewerkers van een nieuwsdienst die op donderdag een deel van een groep migranten van 1000 personen fotografeerden op een stadsplein in Macedonië.

Afghanen en Syriërs reeds in Macedonië

Over een dag of tien zou deze eerste groep al bij de Oostenrijkse grens in Spielfeld kunnen aankomen, als ze niet door de Servische of Kroatische grenspolitie kunnen worden tegengehouden.

“Niet een grote golf, maar groepen”

Deze calculatie van de inlichtingendiensten is ook in overeenstemming met de plannen van de Oostenrijkse strijdkrachten: oe24 bronnen van het Ministerie van Defensie denken dat de piek van de nieuwe asielgolf “tegen het einde van volgende week” aan de Oostenrijkse grens zou kunnen verschijnen. Citaat: “We zullen er op voorbereid zijn, we hebben geleerd vanaf 2015”.

Echter: Het ministerie van Binnenlandse Zaken gaat ervan uit dat de migranten dit jaar “steeds in grotere groepen zullen verschijnen, maar niet in een enorme stroom” aan de staatsgrens. De deskundigen van de uitvoerende macht bereiden momenteel drie keer per dag een situatieverslag voor en hebben informanten in Griekenland, Macedonië, Bosnië, Servië en Kroatië.

10 REACTIES

 1. Nou maar hopen dat de Serviërs, Kroaten en Oosterijkers ons helpen, anders staan die asielparasieten/gelukszoekers zo in West-Europa…

 2. wel frappant : ik herinner me iets e r g e n s gelezen te hebben over Macedonie ???
  Oude voorspelling ? …..weet niet meer….help us effetjes

 3. Dit krijg je ervan als een hele wereld is gebrainwashed door een Bijbel, bedwelmed in een spreuk en verzonnen door iemand met een kromme haakse neus.

  Exodus 22:21 BasisBijbel (BB)
  21 Jullie mogen vreemdelingen niet slecht behandelen. Want jullie zijn zelf vreemdelingen geweest in Egypte.

  ***Oh ja ja ja ja natuurlijk, JEWsus stierf voor onze zonden.

  Exodus 23:9 BasisBijbel (BB)
  9 Je mag vreemdelingen niet slecht behandelen. Want je weet hoe het is om een vreemdeling te zijn. Jullie zijn zelf immers vreemdelingen geweest in Egypte.

  ***Duidelijk god, duidelijk.

  Hebreeën 13:2 BasisBijbel (BB)
  2 Vergeet niet om gastvrij te zijn. Want sommige mensen hebben engelen op bezoek gehad, zonder dat ze het wisten.

  ***De Engelen komen allemaal Europa binnengemarcheerd. Samen met dokters, ruimtevaartgeleerden, tandartsen en vooral gyneacologen.

  Leviticus 24:22 BasisBijbel (BB)
  22 Voor de vreemdelingen én voor de mensen die als Israëliet geboren zijn, geldt dezelfde wet. Ik ben jullie Heer God.”

  ***Oke god, we zullen dat gelijk in onze grondwet opnemen, artikel 1, god.

  1 Petrus 2:11 BasisBijbel (BB)
  Wees een voorbeeld voor de ongelovigen
  11 Lieve broeders en zusters, de verlangens van jullie oude ‘ik’ zijn gevaarlijk voor jullie. Daarom zeg ik jullie dat je er niet naar moet luisteren. Want jullie zijn vreemdelingen op aarde. Jullie moeten dus niet dezelfde dingen doen als de ongelovige mensen.

  ***Wij zijn vreemdelingen op aarde god, de wereld is van iedereen, god, heee zit daar niet een lied in? We zullen die ongelovige heidenen / atheisten eens laten zien hoe het moet god.

  Leviticus 19:33-34 BasisBijbel (BB)
  33 Als er een vreemdeling bij jullie in het land komt wonen, dan mogen jullie hem niet slecht behandelen. 34 Een vreemdeling moet net zo behandeld worden als een Israëliet. Jullie moeten net zoveel van hem houden als van jezelf. Want jullie zijn zelf ook vreemdelingen geweest in Egypte. Ik ben jullie Heer God.

  ***Oh ja ja ja ja ja God en diegenen die daar tegen zijn noemen we anti semieten, racisten, islamofoben, fascisten nazi’s, xenofoben, anti zionisten en minderwaardige mensen god.

  Die haakneuzen met hun 3 kubusreligies toch!!!

 4. “ HEBBEN WIJ HUN SLECHT BEHANDELD DAN ??? “
  Of was het andersom ?????????????
  Weten jullie nog : 2015 oktober ??? zowat 80 % van de mensen stond klaar om hun te helpen
  …….AL DIE VRIJWILLIGERS ???
  Die overigens INMIDDELS wel geleerd hebben , dat het overgrote deel van deze migranten NIET te helpen zijn…….zelfs ook HULP geweigerd hebben en veel dingen vernielden die ze kregen, vervolgens de vrijwilligers BEDREIGDEN en zelfs verkrachtten, waardoor deze vrijwilligers GEEN ZIN meer hadden en op de vlucht gingen en maar thuis bleven.
  Inmiddels weten we ook dat het VEELAL geen serieuze vluchtelingen zijn, en hier naar toekomen om een uitkering te incasseren en vervolgens ALLES GRATIS KRIJGEN waar wij hard voor moeten werken. En wat was of is, onze dank dat we ons best doen voor deze smeerlappen die denken het HIER voor het zeggen te hebben ? ( ik heb het niet over het zeer kleine percentage wat het WEL GOED doet hier en zich weten te gedragen )

  Staat er ook iets in die BIJBEL over gastvrijheid DIE MISBRUIKT wordt ???????
  HOE worden wij geacht daar dan mee om te gaan ???

  Breek me de bek niet open, want ik ben nu al zo WOEST dat ik maar stop met schrijven……
  beter ! ………GODVERDOMME !!!!!!

 5. Wat in de Bijbel staat, geldt alleen voor normale vreemdelingen die in vrede komen en er niet op uit zijn om ons te onderwerpen aan hun wetten en ons alles af te pakken…er staat nergens geschreven dat je rovers, plunderaars, verkrachters en moordenaars gastvrij moet ontvangen en goed moet behandelen…

 6. GELUKKIG Petra……..ik dacht al ……
  Ik ben de allerlaatste die een ECHTE vluchteling met welke kleur dan ook ( al issie pimpelpaars ) aan mijn deur zou laten staan, maar voor dit soort volk DAAR WALG IK VAN,
  kots kots ……sorry !

 7. @Marijke, Lol, de bijbelgeschriften zijn zelfvernietigend voor de Arische blanke mens!

  Wat Petra hierboven schreef,
  ”Wat in de Bijbel staat, geldt alleen voor normale vreemdelingen die in vrede komen en er niet op uit zijn om ons te onderwerpen aan hun wetten en ons alles af te pakken…er staat nergens geschreven dat je rovers, plunderaars, verkrachters en moordenaars gastvrij moet ontvangen en goed moet behandeln”.

  Ik hoef daar maar 1 vers tegenover te zetten om het tegendeel te bewijzen. En de Nederlandse vertalingen zijn vaak anders dan de Engelse, maar deze keer voldoet het wel.

  Romeinen 12:17-21 BasisBijbel (BB)
  17 Als iemand jullie kwaad doet, doe dan niet iets kwaads terug. Wees voor IEDER mens goed. 18 Doe ook zoveel mogelijk je best om met ALLE mensen vrede te houden. 19 Straf mensen niet zelf voor wat ze jullie aandoen, maar laat dat aan God over. Want er staat in de Boeken: “Laat het aan Mij over om te straffen. Ik zal hun geven wat ze hebben verdiend, zegt de Heer.” 20 Dus als je VIJAND honger heeft, geef hem dan te eten. En als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken. Want daardoor zal hij zich diep gaan schamen over het kwaad dat hij je heeft aangedaan. 21 Laat je niet overwinnen door het kwaad, maar overwin het kwaad door goed te doen.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+12%3A17-21&version=BB

  ***Na bovestaande weer gelezen te hebben vond ik je opmerking wel opmerkelijk: ”Ik ben de allerlaatste die een ECHTE vluchteling met welke kleur dan ook ( al issie pimpelpaars ) aan mijn deur zou laten staan’

  Je hebt dus tich wat bijbels in je. Je hebt een goed hart Marijke,
  Bij mij heeft die Echte vluchteling compleet de verkeerde deur uitgezocht en zal dus van de honger en dorst sterven als hij voor mijn deur blijft zitten met zijn gezin. En een ‘echte’ vriend zou ik ook niet binnenlaten maar 2 weken een hotel voor hem betalen. Andre Hazes heeft daarvoor gezorgd met zijn: Hielp ik je daarom uit de goot lied. En nu met een tienerdochter laat ik helemaal geen tienerjongens en volwassen mannen bij ons slapen.

  Mattheüs 5:38-40 BasisBijbel (BB)
  38 Jullie hebben gehoord dat er in de Boeken is gezegd: ‘Oog om oog en tand om tand.’ [a] 39 Maar Ik zeg jullie dat je je niet moet verzetten tegen iemand die jou slecht behandelt. Maar als hij je op je rechterwang slaat, draai dan ook je andere wang naar hem toe. 40 En als iemand je meeneemt naar de rechter en je hemd wil als schadevergoeding, geef hem dan ook je mantel.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+5%3A38-40+&version=BB

  ***geldt uiteraard alleen als een kromme haakneus je slaat en je voor de rechter sleept.

  1 van de kunst stukjes van die kromme haakneuzen zit uiteraard in het vers dat zegt dat je je eigen blanke vader moet haten, je eigen blanke moeder, je eigen blanke vrouw, je eigen blanke kinderen
  en je broeders en zusters van je natie. En haat ook je eigen shitty leventje maar anders kun je geen volgeling van Jezus worden / zijn.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+14%3A26&version=KJV

  De Christenen en de mensen met de joodse geest in zich zullen het allemaal pikken wat er met hun gaat gebeuren want er staat immers geschreven dat het llemaal heel veel erger wordt en veel Christenen zullen sneuvelen en uiteindelijk komt de zombie op de stok ze redden. (de 144000 uitverkorenen. (en iedere Christene denkt dat hij speciaal is toch?

  De krachtigste spreuk blijft natuurlijk:

  John 14:6 King James Version (KJV)
  6 Jesus saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, but by me.

  Johannes 14:6 BasisBijbel (BB)
  6 Jezus zei tegen hem: “IK BEN de weg en de waarheid en het leven. Alleen door Mij kun je bij de Vader komen.

  De jood Marcus Eli Ravage heeft opgeschreven hoe de joden ons Jesus hebben gegeven / opgedrongen. Staat ook in het boek, The white mans bible van Ben Klassen. Maar als je er behoefte aan hebt plaats ik die lap tekst wel voor je.

 8. Nee Krots : ik ken al die geschriften wel, dat je niks mag terug doen enz. … : maaaar, dat ga ik dus NIET redden ! Als er 1 fout is die ik heb, dan is het in bovenstaande reactie van jou wel beschreven ! Kijk, ik ben god en goed voor iedereen, inderdaad : bijna `bijbels ` ja ja dat ben ik, maar dan : stel er komt iemand aan mijn deur die SLECHT wil, dan ben ik a. 100% pittig
  b. 100% superwoest c. 100% bliksemsnel ( letterlijk ) d. volledig niet meer te hanteren
  Het gevolg daarvan ( wat zich in het verleden al bewezen heeft ) dat er een gevaarlijke situatie ontstaat die 2 dingen kan beteken, a. de tegenstander damt in en de situatie STOPT acuut
  of b. Het loopt volledig uit de hand en het eindigt voor hem in het ziekenhuis. Als deze gang van zaken naar hemelse maatstaven FOUT is, en ik niks zou mogen terugdoen, dan heb ik een zeer zwaar probleem, want dan moet ik voor deze ` ontwerp-fout ` waarschijnlijk nog 10 x reincarneren hahahahaha ( ik lach nou wel maar tis niet grappig eigenlijk ) De 1e x in mijn leven heb ik mijn tegenstander 3 weken het ziekenhuis in geholpen, de 2e x in mijn leven had mijn tegenstander een gebroken arm, de 3e x in mijn leven was mijn tegenstander bewusteloos en kreeg ik onterecht 3 maanden schorsing uit de klas. Daarom heb ik geen mensen in mijn omgeving die onaardig, oneerlijk of onrechtvaardig zijn….ik kijk wel uit, die ken ik dus niet, want voor zulke personen ben ik ` allergisch ` . Ik fiks het niet om een tegenstander de andere wang toe te keren. Zelfs 4 jaar geleden ( nu ik er aan denk ) kreeg ik ruzie met een `collega ` van mijn man, dat was een Egyptenaar die mij wel eens even zou vertellen dat hij mij een brutale VROUW vond, omdat ik hem de waarheid vertelde, ….hij liep op mij af met zijn borst vooruit en
  d a c h t dat ik wel een stap achteruit zou doen UIT RESPECT VOOR HEM …..ja ja ja verkeerd gedacht ! Ik pakte hem met mijn nagels in zijn nekvel en duwde hem 2 meter achteruit, waardoor hij viel uiteraard. Mijn man die aangesneld kwam omdat hij toevallig niet dichtbij was,
  was helemaal in paniek en kwam tussen ons in staan. Het hele terras was in rep en roer, er waren zo `n 5 a 6 mensen bij die getuige waren. Mijn man heeft toen de zaak gesust en uitgepraat met hem ( hij is wel ` bijbels ` hahaha ) maar ik niet, ben in mijn auto gestapt en ben een eind gaan rijden om af te koelen. De andere wang toekeren ? tja….dat moet ik nog leren !
  Die Egyptische tegenstander was geestelijk uit het veld geslagen, want dat had ie nog nooit meegemaakt met een VROUW…..( hij had ook pimpelpaars of groen kunnen zijn hoor, maakt niks uit )…het is maar net hoe iemand zich gedraagt ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.