Democraten San Francisco legaliseren diefstal onder de 900 euro

8
478

Een wetswijziging van de Democraten in de deelstaat San Francisco heeft diefstal gedecriminaliseerd als de waarde van de gestolen goederen lager is dan 900 euro. Dit heeft, precies zoals je zou verwachten, geleid tot een onhoudbare situatie voor winkeleigenaren.

San Francisco’s nieuwe “no-arrest-policy”, wat betekent dat veel kleine misdrijven in de praktijk worden gedecriminaliseerd, heeft precies de resultaten opgeleverd die u zich kunt voorstellen. De Democratische bestuurders van de stad hebben onder andere verklaard dat criminelen die stelen voor een waarde onder de 900 euro niet zullen worden vervolgd.

Dit betekent wat in veel winkels bijna als anarchie kan worden omschreven. Mensen gaan gewoon naar binnen, stelen wat ze willen hebben en gaan weg. En de politie kan er niet veel aan doen.

Meer Tucker Carlson Tonight ‘American Dystopia: San Francisco in decline’ hier.

Officier van justitie Chesa Boudin is de laatste tijd met veel merkwaardige uitspraken naar buiten gekomen. Veel misdaden leiden niet langer tot vervolging in San Francisco. Iedereen die gestopt wordt in een verkeerscontrole en wapens of drugs in de auto heeft, kan vrijuit gaan, en nu zelfs degene die steelt voor minder dan 900 euro.

De politie is niet blij met deze veranderingen en Tony Montoya, voorzitter van de grootste politiebond in het gebied, zegt dat dit kostbaar zal zijn voor de bewoners:

“Tijdens zijn korte ambtstermijn als officier van justitie heeft Chesa Boudin laten zien dat hij een duidelijk gevaar is voor gezagsgetrouwe bewoners, voor bedrijven en voor bezoekers in San Francisco. Als je door de politie wordt aangehouden en je hebt een illegaal wapen of een AR-15 (een automatische karabijn) dan is er geen probleem, Boudin zal je niet vervolgen. Heeft u een zakje Methamfetamine (crystal meth), verdeeld in kleine zakjes, klaar voor de verkoop? Geen probleem. Daar wordt u ook niet voor vervolgd.

Het is gewetenloos dat Boudin iedereen met een illegaal wapen vrij laat gaan, zodat ze zich weer kunnen bewapenen. Boudin moedigt criminelen aan om de wet te blijven overtreden en we zullen allemaal een dure prijs moeten betalen voor deze absurditeiten.”

VIDEO: Anarki i San Francisco efter lagändring

8 REACTIES

 1. Dit kan écht alleen maar in Amerika… Volgens mij is dit een heel vroeg ingezette 1 april grap…

 2. @Frank
  Helaas niet. Dit is het resultaat van jarenlange verdwazing door liberaal beleid.
  San Francisco is hard-core liberaal. Wat nu binnenkort gaan zien is dat winkels zullen sluiten en vertrekken, al snel daarna gevolgd door een uittocht van het deel van de bevolking dat het zat is, evenals een flink deel van het politiekorps dat vrij gemakkelijk ergens anders aan de bak kan.
  Min of meer hetzelfde als er gebeurde in Detroit, waarvan de binnenstad nu lijkt op een gebied waar oorlog heeft gewoed en waar bijna geen blanken meer wonen.

 3. Dan is het nog triester als ik dacht… Detroit is toch wel het meest extreme geval als het gaat om verloedering (in een zéér korte tijd)…

 4. Chesa Boudin is een jood. Zn ouders zijn twee hardcore joodse terroristen, moordenaars. Dat hij zogenaamd is “gekozen” is een lachertje en laat alleen maar zien hoe verschrikkelijk corrupt San Francisco is: het is al jarenlang de speelbal van marxisten (aka joden) en corrupte schoften zoals Pelosi en haar familie, de Newsoms.
  Nu is het wachten op smeerkezen zoals Rutger Groot Wassink, om met hetzelfde plan te komen voor A’dam. Er zijn mensen die klaarkomen op het vernielen van andermans eigendom en leven. Het zijn psychopaten en ze wanen zich boven de wet.

 5. laat ons allen hopen dat er een tijd komt waar dit persoon een vette afrekening gepresenteerd krijgt..hangend zo’n 50cm boven de grond

 6. Het zal nog heel veel erger moeten worden voordat de mensen gaan beseffen wat het nou eigenlijk betekent om onder de jood te moeten leven. (joods bestuur),
  Als sommige hun eigen baby oppeuzelen valt het kwartje denk ik nog niet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.