Griekse burgermilitie zal de grens bewaken

8
627

Estland stuurt patrouilleboten. Heel Oost-Europa heeft hulp beloofd. Denemarken biedt gevechtsvliegtuigen aan, Noorwegen biedt campingbedden en tenten aan, zodat de invasie permanent aan de grens kan kamperen. Dit kan een keerpunt zijn voor Europa, behalve voor de VN, Timmermans, GroenLinks, Soros, Amnestie en andere gekken aan de linkerzijde.

“Economische migranten – van Afghanistan tot de Sahel – niet Syrische vluchtelingen”

Zelfs de EU is nu zo gehavend dat ze zich niet tegen wat er gaande is uitspreekt. Er is veel gebeurd in vijf jaar tijd, maar het heeft meer dan tien jaar geduurd voordat men zich realiseerde dat er een zeeblokkade op de Middellandse Zee moet worden opgeworpen. Er is niets in de politiek dat niet te laat gebeurt.

Empires of the steppes fuel Erdogan Khan’s dreams: “Erdogan is in fact weaponizing is mostly economic migrants – from Afghanistan to the Sahel – and not Syrian refugees.” Het geduld van de Russen met Erdogan is uitgeput.

8 REACTIES

 1. Waarom leren we die turkse rat geen lesje?.
  Putin zal er blij mij zijn en de Yanks zijn met zichzelf bezig.
  Pak dat heroïne- en slavenhandelaarsvolk nu eens aan, een turk verstaat alleen geweld.

 2. “Estland stuurt patrouilleboten. Heel Oost-Europa heeft hulp beloofd. Denemarken biedt gevechtsvliegtuigen aan, Noorwegen biedt campingbedden en tenten aan, zodat de invasie permanent aan de grens kan kamperen”

  Wat biedt Nederland aan, behalve een gigantisch geldbedrag, men kan goed merken waar de loyaliteid van de Nederlandse omvolkingscoalitie ligt, in Brussel denk ik.

 3. Brexit – dat in belangrijke mate een gevolg was op de open grenzen politiek van de EU – heeft de globalistische Europese elite blijkbaar in paniekstemming gebracht.
  Vandaar dat deze EU hypocrieten thans schoorvoetend hun steun betuigen aan Griekenland om de grens gesloten te houden voor het ‘vluchtelingen-invasieleger’.

 4. Schitterend dat de Griekse bevolking in opstand komt… Bedroevend dat Nederland er weer niets aan wil doen…

 5. Strike : Jaaa juist !!! Ik vraag me dat al daaaagen af, maar nog geen antwoord gevonden !
  Mogelijk is het virus dus ook NIET gemaakt voor die bevolkingsgroep en dat zal dus beslist met
  bloedgroepsoorten te maken hebben. De ` grote opdrachtgevers ` ( illuminati / elite ) gaan uiteraard GEEN virus creeeren waarbij de migranten bij bosjes onderweg zouden neervallen
  : dat zou te mooi zijn om waar te zijn ? Inmiddels is ook bekend geworden dat het virus zich oook kan verspreiden via p o e p en u r i n e : daar die migranten geen wastafeltjes bij de hand hebben om steeds hun handen te wassen, zou je toch ZEKER verwachten dat er al heel snel een besmettinkje hier en daar zou optreden…..daar dit niet het geval is
  KUN JE HIER DUS GROTE VRAGEN BIJ STELLEN, dat er dus iets niet klopt ?????????

  Overigens is er nog iets wat ik graag zou willen weten, maar nog geen antwoord op heb gevonden
  namelijk : Met welke middelen zie je steeds die mannen in witte pakken SPUITEN ?
  Ze steriliseren alles, maar MET WAT ???

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.