dinsdag, maart 31, 2020

9-jarige scholieren in Zweden werden gedwongen om te bekennen: “Ik behoor tot de islam”

Populair

BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige "levensverzekering" zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over...

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op...

Griekenland: Migranten gooien hun maaltijden weg omdat ze waarschijnlijk niet goed smaken

Als u denkt dat het volgende menu van een luxe resort hotel is, vergist u zich ernstig. Dit is...

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera...

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van...

Poetin heeft de oplossing: sluit de grenzen en laat de mensen vluchten naar Saoedi-Arabië

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat moslimvluchtelingen en -migranten naar Saoedi-Arabië of Iran moeten gaan "waar hun radicale...

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Zweden – Het brein van de bende, die vooral uit zogenaamde “straatkinderen” bestond met wortels in Noord-Afrika en zich had...

Op woensdag werd opgemerkt dat een basisschool in Tierp negenjarige Zweedse kinderen dwingt zich te bekennen tot de islam en Allah in verband met religieus onderwijs. De leerlingen moesten onder andere schrijven: “Ik behoor tot de islam”.

Het was de burgerjournaliste Katerina Janouch die meldde dat de Söderfors basisschool in Tierp een nogal dubieus onderwijs heeft als het gaat om religieuze kennis voor leerlingen in de derde klas. Janouch heeft met Anamaria Roteliuc gesproken, de moeder van een negenjarig meisje uit de klas, schrijft het nieuwsorgaan Samhällsnytt.

Gisteren plaatste Roteliuc een bericht op Facebook waarin ze schrijft dat de leerlingen in een brief het islamitische geloof moesten belijden en deel moesten nemen aan een gebed terwijl er in de klas gebedsoproepen werden afgespeeld. Verder hadden de kinderen een moskee moeten inkleuren op een A4-tje.

Toen de leerlingen zich afvroegen of ze echt aan de activiteiten moesten deelnemen, antwoordden de leerkrachten dat ze dat wel moesten doen.

“Mijn dochter en haar vriendinnetje wilden er niet bij zijn en vroegen de leerkrachten: moet ik daar deel van uitmaken? De lerares antwoordde: ‘JE MOET MEEDOEN, ANDERS DOEN WE HET MET JE AFZONDERLIJK NA SCHOOL’. Ik heb net een brief geschreven aan die lerares en de directrice, morgen wacht er een politierapport.”

Leerkrachten dreigden met nablijven

Volgens Roteliuc heeft de lerares, die sinds de publicatie van Janouch haar Facebook-account heeft verwijderd, haar dochter bedreigd met nablijven als het meisje niet zou deelnemen aan de activiteiten en een taak zou voltooien waarbij ze moest schrijven: “Ik behoor tot Allah”. Het meisje weigerde dit, maar moest uiteindelijk schrijven dat ze tot de islam behoort. Roteliuc verduidelijkt dat ze de godsdienstles van de leerlingen heeft gedocumenteerd in beelden:

“Hoi, ik behoor tot Allah.”

Janouch vraagt Roteliuc of de leerkrachten een moslim achtergrond hebben, maar dat is niet het geval. Ze heeft contact opgenomen met de directrice van de school en heeft nog geen antwoord gekregen van de betreffende lerares die met wereldreligies werkt.

Sinds het voorval werd opgemerkt, hebben zowel de lerares als de directie van de school zichzelf onbereikbaar gemaakt.

Roteliuc: “Indoctrinatie moet stoppen”

De moeder vertelt haar dat ze doorgaat met het incident dat ook bij de politie zal worden gemeld. Roteliuc vindt dat er een einde moet komen aan de indoctrinatie van kinderen in Zweden.

“In mijn ogen is het onaanvaardbaar om dergelijk religieus misbruik tegen jonge kinderen uit te voeren. Aan deze indoctrinatie moet een einde komen. Wat akelig is, is dat er verschillende geradicaliseerde moslims in Tierp zijn. Mijn moslim kennissen die zijn gestopt met het dragen van de sluier zijn bedreigd en ondervraagd. Misschien denken de leerkachten en de directrice dat het goed is om de kinderen te dwingen om aan Allah te bekennen. Maar dat is iets wat ik als ouder en als christen nooit zal accepteren in mijn land Zweden”, vertelt Roteliuc aan Janouch.

Fenixx.org (27.06.2019):
Videoclip veroorzaakt woede in Denemarken: Deense schoolkinderen moeten in de klas moslimgebeden uitvoeren

6 REACTIES

 1. Bestrijd deze callaborateurs en het smerige geloof met geweld, de enige oplossing tegen deze doods religie….

 2. Is het nu potverdomne nu eens afgelopen anno 2020 met die nonsens. Weg met alles wat islamitisch is. Ouders behoren hun kinderen het goede voorbeeld te geven, en weg te houden van zulke scholen. Remigratie met die mensen. Zie je in de natuur dat ouders de opgroeing van hun kroost uitbesteden aan anderen? Nee. In ieder geval de scholen boycotten, een plicht.

 3. Stuur die lerares maar eens efkes deze kant op! Man man. Als dit mijn dochter was geweest, was deze school waarschijnlijk te klein. Wat een ontieglijke losers daar in Zweden!

 4. @flo, , als je als blanke autochtone Nederlanders of zwarte medelanders (surinamers, antillianen, indonesiers, molukkers), weet wat er in de Koran, Hadith en Soerah staat en ook nog eens weet dat er geen verlichting in de islam heeft plaatsgevonden, hoe kun je dan ooit nog normaal of vriendelijk doen tegen iemand die met droge ogen en trots beweerd een moslim te zijn? Ik kan dat al 10 jaar niet meer. Toneel spelen bij moslims.

  Ik laat al vanaf minuut 1 mijn vijandigheid zien aan iemand die met trots vertelt dat hij een moslim is.
  Ik weet namelijk wat er in zijn koraantje etc staat. En ik confronteer hem er gelijk mee dat hij die dag met deze ongelovige hond moet werken die hij liever dood ziet.
  Dat lijkt mij de enige juiste houding tov moslims. Alleen de overgrote meerderheid van de Nederlanders denkt er precies het tegenovergestelde ove. Die meer respect heeft voor een varken dan voor zijn god.

  Ik heb het de afgelopen 10 jaar allemaal al gehoord:. Je kunt niet iedereen over 1 kam scheren. De grootste groep zijn gematigde moslims hoor. Je hebt ook hele goede moslims er tussen zitten hoor. En als ik dan zeg, dat is 1 van de problemen, die we hier in Nederland hebben, dat ze met een riante uitkering thuis zitten, krijg ik een zuur gezicht .
  En als ik vraag, noem er eens 1 dan, krijg ik geen antwoord. Of ze zeggen Ali B of Najib Amhali.
  Dan vervolgen de mensen hun relaas: Ik behandel iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden. Als een persoon goed is geef ik hem altijd een kans en je kunt toch niet iemand kut behandelen alleen maar omdat hij moslim is.

  Mijn eerste vraag daarop is: heb je de Koran gelezen? Zo niet, dan houdt het gesprek nu op. En als er dan zo eentje bijdehand is om te zeggen, nou wat voor verschrikkelijks staat er in de Koran dan en ik noem een versje of 10 op, dan geloofd die je niet. En als je het laat zien, dan is het van: ach man dat moet je allemaal niet zo letterlijk nemen.

  En als er dan een collega is die tegen moslims is, weerhoudt hem dat niet ervan om in de meest walgelijk en afgrijselijke Turkse tentjes of bakkertjes wat eten te gaan halen, waarbij een lucht van dat eten afkomt waar je spontaan braakneigingen krijgt. En hij is er ook niet vies van om 3 weken met zijn gezin naar Turkije te vliegen en daar All In te gaan. En hij brengt zijn auto ook gerust naar een Turkse garage en ook zijn tweede hands banden koopt hij bij een Turkse bandenboer. Zijn auto onderdelen koopt hij bij die goedkopere Turkse automaterialen zaak en zijn haar laat hij knippen bij die Turkse kapper die ook zijn neus trimt en hem scheert en heeft hij net een nieuwe fiets gekocht voor zijn dochter in die leuke Turkse fietsenzaak.

  Als ik dan zeg, stop daar nou mee man. Je moet ze geen geld gunnen,. dat doen ze bij ons ook niet meer, snappen ze je niet.
  Moet je weer beginnen met, hoeveel blanken werken in dat islamitisch bakkerijtje? Hoeveel blanken werken er in een Turkse buurtsuper? Hoeveel blanken werken er in een Islamitische slagerij?Hoeveel blanken werken er in een Hamam? Hoeveel blanken werken er in de moskee? Hoeveel blanken werken er in die Turkse garage, hoeveel blanken, en dan hebben ze wel genoeg gehoord, maar de boodschap nooit begrepen / aangekomen.

  En voordat je het islam geloof met geweld kan bestrijden, moet er ten eerste een hele omslag in de gedachtengang van de gemiddelde Nederlander komen van vriendelijk, attent en hoffelijk tegenover moslims, tot vijandig. confronterend en zich niet door Taqiyya en de linkse media in de zeik laten nemend..

  En die omslag zie ik niet / nooit gebeuren, want er zitten altijd ‘goede’ moslims tussen toch?

  En de nuchtere Nederlander zal weer overgaan met de orde van de dag. Zijn moslim collega vragen hoe zijn weekend was geweest. Repsect hebben voor mensen die aan de Ramadan doen en er zelfs aan meedoen. De vrouwen hebben altijd zulke goede vriendinnen met hoofddoekje die echt goede mensen zijn.
  Rekening met hun houden en geen varkensvlees meer naar het werk meenemen. En ruzie met zijn eigen blanke vrouw aan de telefoon maken als ze toch per ongeluk een plakje ham op zijn bammetjes heeft gedaan.

  De hele Islam + al zijn aanhangers uit roepen tot vijand nummer 1 van Europa dat sommige moedige Pausen en Koningen (Jan Sobieski) wel hebben gedaan, zie ik in mijn leven niet meer gebeuren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste

Van 12 gevallen tot 44.000: Hoe een christelijke bijeenkomst leidde tot een Coronavirus-explosie in Frankrijk

In een tijd waarin het Coronavirus zich als een wildvuur verspreidt in verschillende delen van de wereld, komen religieuze...

Het dodental in Italië stijgt opnieuw: 837 doden vandaag

Het dodental in Italië stijgt nu voor de tweede dag op rij. Maar er zijn ook lichtpuntjes in het land. Sinds vorige week is het...

De Griep versus Coronavirus

Er zijn verschillende websites in onze internetomgeving die nepnieuws en samenzweringstheorieën over het Coronavirus verspreiden om de conservatieven en nationalisten naar de mond te...
video

Rabbijn: “Coronavirus is voor de Gojim”

Deze rabbijn vertelt zijn rasgenoten dat ze moeten glimlachen en zich veilig moeten voelen, want het Coronavirus is alleen voor de niet-joden (gojim). Backup: https://fenixx.news/2020/01/31/assad-israel-was-de-jihadistische-luchtmacht/  

Brutale vordering in de Corona-crisis: moslims eisen miljoenen aan hulp voor moskeeën

Moslims eisen van Duitse regering om hun moskeegemeenschappen met miljoenen te helpen. Naar verluidt wordt het bestaan van de moskeeën bedreigd door de Corona-crisis. In...

Moslims en de “Corona-quarantaine”

In de islamitische cultuur zijn mannelijke vriendschappen een belangrijk onderdeel van het sociale leven. Men ontmoet elkaar, drinkt thee, praat en inhaleert gezamenlijk met...

Rusland: het westerse liberalisme heeft met de Corona-crisis zijn tijd gehad

Gezien het stijgende aantal Corona-infecties in Rusland waarschuwen pro-regeringsstemmen in Moskou demonstratief voor een scenario zoals dat in het Westen. In een televisietoespraak tot...

Zweden: illegale migranten mogen demonstreren – ondanks bijeenkomst-verbod

Op maandag hielden illegalen een demonstratie buiten het gebouw van de Migratiedienst in Gotenburg. Meer dan 80 illegale Palestijnen verzamelden zich voor het gebouw....

Pentagon laat belangrijk personeel de pandemie uitzitten in hermetisch afgesloten rotsbunkers

Het Pentagon plaatst belangrijke militairen in ondergrondse bunkers om zich te beschermen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Het Pentagon kondigde vorige week aan dat...

812 doden in Italië vandaag – weer gestegen

Het aantal doden in Italië neemt toe met 812 nieuwe sterfgevallen. Het totale aantal mensen dat aan corona is overleden in het land is...

Lees ook

Gerelateerd