Marine Le Pen roept op tot referendum om de ‘Submersion’ van Frankrijk te stoppen via massa-immigratie

11
740

Marine Le Pen heeft opgeroepen tot een nationaal referendum om een einde te maken aan wat zij de “Submersion” (“Onderdompeling”) van Frankrijk noemde via een “globalistisch” programma van massa-immigratie.

Tijdens een debat over deze kwestie in het Franse parlement heeft de leidster van de National Rally partij het politieke establishment aangevallen op het feit dat het toekijkt op de uitholling van de Franse identiteit en niet handelt ten koste van gewone mensen.

Le Pen zei dat in de laatste 30 jaar de immigratiewetten zo ontworpen waren dat ze niet effectief waren en resulteerden in “niets meer dan politieke grootspraak”.

Ze zei dat de Fransen “beseffen dat ongecontroleerde immigratie een bedreiging is, een bedreiging voor hun dagelijks leven, voor hun manier van leven, en soms zelfs een bedreiging voor hun eigen leven”.

“Ons land beleeft een ware submersion, ja een onderdompeling, ik durf die term te gebruiken, want het beschrijft de realiteit van de ononderbroken golf die onze steden, onze metropolen, en nu, vanwege uw onverantwoordelijke beleid van het plaatsen van migranten in de landelijke gebieden, zelfs de kleinste dorpen chrasht”, zei Le Pen.

Ze haalde naar het establishment uit omdat het probeerde de discussie over immigratie taboe te maken en dissidenten te demoniseren, zelfs als er een gigantische demografische verplaatsing van mensen plaatsvond, en beschuldigde hen van “verraad” omdat ze er niet in slaagden om “hun volk te verdedigen”.

“Maar bovenal, zonder ooit de mensen te raadplegen, organiseren ze stromen van legale migratie en tolereren ze illegale immigratie. Gedreven door de globalistische ideologie die hen onverbiddelijk begeleidt”, voegde ze eraan toe.

Le Pen beschuldigde de globalisten er ook van de mens te reduceren tot zijn “economische dimensie, als producent en consument, een inwisselbaar mens, zonder identiteit of culturele referentiepunten, niets anders dan een radertje in het wiel van de wereldhandel”.

“De migratiestroom vernietigt ons welvaartssysteem, laat het complete strafsysteem exploderen en ondermijnt de eenheid van de natie”, voegde ze eraan toe.

President Macron aanvallend voor het verergeren van het probleem, verwierp Le Pen het “debat” als een zinloze “repetitie voor een middelbare school theaterstuk”, en riep op tot een nationaal referendum voor het tegenhouden van massa-immigratie.

“In deze kamer wil een meerderheid dat deze migratiewaanzin voortduurt. In Frankrijk wil een meerderheid dat deze migratiegekte stopt”, concludeerde ze.

Le Pen werd tijdens de hele toespraak door pro-massa-immigratiepolitici aangevallen, maar haar woorden waren absoluut vuur.

Marine Le Pen Calls For Referendum to Stop “Submersion” of France via Mass Immigration

11 REACTIES

 1. Gaat lekker zo,links doet er alles aan om zich zo snel mogelijk van het toneel te laten verdwijnen,over een paar jaar allemaal weer een benzine auto,klimaatgekken opgesloten in een kamp,waar ze dagelijks een kist wortelen tot d’r beschikking hebben,en afgesloten zijn van stroom en pc om de bevolking niet te provoceren met nieuws over de arme negertjes die we moeten onderhouden ,omdat wij het via hun zover hebben geschopt in de maatschappij.

 2. Hopelijk lukt het haar, dan zullen we nog wel eens zien hoe Frankrijk over asielparasieten en gelukzoekers denkt!

 3. Met al dat zwarte afrikaanse en moslim gajes al in Frankrijk, durft er nog een nuttige idioot te lachen als Marine Le Pen het woord Ónderdompeling gebruikt. Ze bedioeld uiteraard Omvolking, maar misschien is dat nog net een stapje te ver voor haar om dat te gebruiken. Of de Fransen zo dapper durven te zijn om volgende verkiiezingen massaal op Marine Le Pen te stemmen, betwijfel ik.

  De Franse joden pers zal er alles aan doen om weer een ‘gematigerde’ kandidaat die een hoop belooft, maar niks waarmaakt naar voren te schuiven zoals voormalig Rotscchild bankier Macron.
  Of een blonde jood / zionist die zich voordoet als Nationalist kan natuurlijk ook.
  Hier in Nederland trappen ze er ook al ruim 15 jaar met open ogen in.

 4. Frankrijk moet niet zeiken over wat import uit Arabische landen, ze hebben zelf eeuwen lang in die landen lopen kloten, daarom spreekt heel Noord Afrika nu Frans.

 5. Let op dat ‘submission’ slechts 1 letter vewijderd is van ‘soumission’ wat onderwerping betekent. Onderwerping is de letterlijke vertaling van Islam. Het is het belangrijkste doel vam Islam. Niet geluk, rust, evenwicht, vertrouwen of iets van dien aard. Nee gruwelijke gewelddige, opdringende overheersing vanuit Islam zodat er soumission is.
  Blanke westerlingen die gedwongen het hoofd buigen omdat een moslim dat zegt. Anders kop eraf.

  Als je blijft wegkijken ben je medeplichtig. De enige manier is om stilletjes in je eigen omgeving moslims te saboteren. Hondestront in hun kraam. Klaagbrief schrijven via consumentenbond. Op straat aanspreken: Moslims horen hier niet, Spugen in de richting van moslims. Op verjaardagen dit zeggen: moslims zijn vullis en moeten weg naar mekka!!

 6. Geweldige reactie van @huls gooit u ook eens wat spek in het halal vak als u in de super bent ook leuk om te doen .
  Of op alles wat maar iets te maken heeft islam op YouTube of nieuw artikel enz enz reageren met : islam is kanker.

 7. Het doet me goed Marie te horen heel duidelijk en welbespraakt ze neemt geen blad voor de mond,
  prachtig ook dat Frans de manier van leven en de films he maar helaas leven als een God in Frankrijk…daar zit flink de klad in.

 8. Marine zou beter de juist diagnose stellen van de kanker zoals ik gedaan heb in de rubriek : Frankrijk 120 messen aanvallen per dag. Alle rechtse en nationalistische partijen zijn geïnfiltreerd door de Mossad en dienen hand en spandiensten te verlenen aan Tel Aviv. In het beste geval moeten ze zwijgen, in het ergste geval moeten ze de door Tel Aviv afgekondigde leugens herhalen, zoals echte hasbara drollen.
  Allemaal lopen ze naar Jeruzalem om op de muur te gaan wrijven.. en verkopen ze hun ziel aan de duivel zoals indertijd Faust. Enkele bronnen :
  http://aanirfan.blogspot.com/2016/05/mossad-control-of-right-wing-leaders.html
  https://www.henrymakow.com/2019/03/the-right-is-zionist-controlled.html
  https://christiansfortruth.com/jews-are-leading-the-alt-right-white-nationalist-movements/
  Een recente onverdachte bron :
  https://www.tscheldt.be/de-rabbi-en-de-mossad-waarom-de-mossad-jorg-haider-vermoordde/?mc_cid=cb73997144&mc_eid=f53e8596f9
  met tekst :
  “Onder geen beding wil de Mossad dat rechts-nationalistische leiders in Europa verantwoordelijkheid zouden dragen.” (=einde tekst). Bekijk ook de kaft van het boek met de foto’s van de (kandidaat)slachtoffers.
  Het voorbeeld van de infiltratie is natuurlijk katsa Geert in Nederland !!
  Het voormelde is zeer spijtig maar het is een werkelijkheid waarmee men dient rekening te houden. Opvallend is ook dat al die rechtse partijen zelden of nooit het Oded Yinon en het Coudenhove Kalergi plan durven vermelden. Dit zegt genoeg. Dus zoals Erdogan , is Marine ook niet diegene die ze lijkt te zijn.

 9. Enigma , wordt je ook betaald door de imams ?
  Ik heb van mijn lever nog nooit gezien dat er een vliegtuig werd gekaapt door joden, o dat zij mensen dood reden op een markt, o vrouwen lastig vallen enz enz .
  We hebben maar 1 probleem , en dat zijn die vervloekte moslims

 10. @Akka : Ik wordt door niemand betaald. De Islam : een gevaar , inderdaad =250 miljoen doden. Wat moet daar aan toegevoegd worden ?? Enkel nog de vragen : Wie heeft dat hier binnen gehaald ? Wie gebruikt dit als wapen tegen onze westerse maatschappij die moet vernietigd worden ? Wie stemt er wetten om diegenen die in het verzet staan te vervolgen en in de gevangenis te gooien ?? Nooit gehoord van het Coudenhove Kalergi plan en wie daar achter schuil gaat ? De keerzijde van de medaille is het Oded Yinon plan ?? Nooit gehoord van de Frankfurter Schule .. A. Gramsci .. S. Alinsky ??? Nooit gehoord van de loges .. judaïsme voor de goyim (=niet joden =vee). Nooit gehoord van de 150 miljoen doden (getal dat elke dag nog stijgt)van communisme – marxisme – socialisme en wie daar achter schuil gaat :
  https://www.veteranstoday.com/2017/01/21/jews-and-bolshevism/
  En de vliegtuigkapingen : nooit gehoord van “false flags..” :
  https://www.henrymakow.com/030203.html
  met titel :
  Fake Terror is Oldest Trick in Zionist Toolbag
  https://www.henrymakow.com/2019/08/the-strategy-of-tension.html
  Ik ken er anderzijds wel die vliegtuigen opblazen : Lockerbie ? MH17 ?
  met dan als “pronkstuk : 11.09 “.
  Zelfs Munchen (O.S) 1972 was een inside job !!!
  Alle info is beschikbaar op internet. Waarom gebruiken Thierry en Geert deze info niet om de volledige diagnose van alle kankers te stellen ??
  (en het verband te leggen tussen oorzaak en gevolg). Alleen blijven lullen over het gevolg is nutteloos, en in hun hoofde zelfs meer dan verdacht.
  En dan nog het “monsterverbond” :
  https://www.unz.com/gdurocher/jacques-attalis-message-to-the-gentiles-sovereignism-is-anti-semitism-a-jewish-muslim-alliance-must-shut-it-down/
  Attali is een Franse jood en Ron Unz een USA jood !! Dus onverdachte bronnen !!
  Je verwijst in een andere reactie naar U. Vander Leyen. Je dient echter naar IM Erika Merkel van de Stasi te verwijzen voor de echte verantwoordelijke voor dit verraad van Duitsland en Europa. Haar bijnaam in het Midden Oosten , haar wortels en haar händler zijn recent bij Fenixx gepubliceerd ??? En voor de rest lees eens wat er recent werd gepubliceerd uit de Talmoed bij Fenixx. .. over het “vee… “.
  En voor de rest Akka wat ben jij dan ? Een hasbaradrol die op websites gevaarlijke boodschappers moet intimideren in opdracht van je uitverkoren meesters ?
  Je kan je dan ook de moeite besparen, ik sta al op de zwarte lijst om geliquideerd te worden, en bij deze stel ik dan ook al dat mijn bloed nu al figuurlijk aan je poten kleeft.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.