Griekse kustwacht neemt eindelijk zijn werk serieus: schiet waarschuwingsschoten op de migranten en blokkeert hun weg

5
701

“De Griekse kustwacht handelt met veel meer agressie en zelfvertrouwen dan ik eerder van hen heb gezien. Ze nemen de migratie-uitdaging serieus. Deze video is vanochtend opgenomen. Daarin schiet de Kustwacht waarschuwingsschoten op de migranten en blokkeert hun weg naar Griekenland.”

Backup:

De video toont Griekse kustwachters die met een lange bootstok een rubberboot vol migranten in elkaar slaan en waarschuwingsschoten in het water schieten in een poging om hen terug naar Turkije te krijgen.

5 REACTIES

  1. Schiet een aantal boten lek dan is het afgelopen, einde oefening van dit invasieleger, dan vallen er ook geen doden meer op zee. Daarna de Europa vijandige NGO’s ontbinden en ontmantelen en de rest van Merkels lievelingen alsnog oppakken in heel Europa en subiet zonder dralen Europa uit lazeren. Niet zitten jammeren dat dit gezien regels niet kan, als ze niet willen zeggen waar ze precies vandaan komen, alles kan, ze zijn gekomen via Turkije en of Noord Afrika, dus zijn ze afkomstig wat Europa betreft uit dat Turkije en of Noord Afrika. ZO SIMPEL IS HET HUICHELENDE POLITICI EN MIEZERIGE ASIELADVOCATEN!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.