Een asielzoeker die betrokken was bij de brute groepsverkrachting in Freiburg is vrijgelaten. Het arrestatiebevel tegen de zedendelinquent is opgeschort. Vrouwen en meisjes leven nu in angst en terreur.

Het klinkt als een slechte grap, maar het is de waarheid. Het arrestatiebevel voor een 20-jarige die betrokken was bij de wrede groepsverkrachting in Freiburg is opgeschort. De zedendelinquent is nu op vrije voeten. Vrouwen en meisjes in Freiburg zijn geschokt en moeten nu verwachten dat ze worden achtervolgd door de gewetenloze zedendelinquent, schrijft Günther Strauß op Anonymousnews.

Het storten van een borgsom en het feit dat de verkrachter zich twee keer per week bij de politie moet melden, wordt door de verantwoordelijken van de regionale rechtbank van Freiburg blijkbaar beschouwd als een garantie dat de asielzoeker niet nog een overtreding zal begaan. Een spannende theorie. De vraag rijst ook wie bereid was een aanzienlijke borgtocht te betalen voor de gewetenloze sekstoerist.

“Man” verkracht 10-jarig meisje – rechter laat kinderverkrachter gaan

“Vluchteling” wordt nog steeds als hoofdverdachte beschouwd

Nu is het niet zo dat de rechtbank twijfels heeft gehad over de vraag of de verdachte überhaupt betrokken was bij het misdrijf. Integendeel: er bestaat nog steeds een sterk vermoeden dat de “vluchteling” bij het misdrijf betrokken was. Alleen al om deze reden is het een absoluut schandaal dat deze persoon plotseling wordt vrijgelaten. De meisjes en vrouwen in Freiburg zijn ontzet en vrezen voor hun fysieke integriteit – en terecht.

Districtsrechtbank van Freiburg inconsistent

Indien de verdachte opnieuw actie zou ondernemen, dan zal het waarschijnlijk onmogelijk zijn om de verantwoordelijke personen bij de regionale rechtbank van Freiburg niet van medeplichtigheid te beschuldigen. Zijn de rechters en openbare aanklagers onbekwaam of is het eerder de bedoeling dat de bevolking van de universiteitsstad zonder noodzaak aan dergelijke gevaren wordt blootgesteld? Een bittere nasmaak kan niet worden ontkend in het licht van deze gebeurtenissen.

Seks jihadist trekt tienjarig meisje van de fiets om haar in de struiken op beestachtige wijze te verkrachten

6 REACTIES

 1. Dit kan alleen maar in het land van Angela “Wir schaffen das” Merkel… Belachelijk, maar ja de autochtone bevolking kan creperen want de asielparasieten/gelukszoekers worden in de watten gelegd in Duitsland…

  We schrijven “Duitsland” bij op het lijstje “Verloren Europese landen”…

 2. Het motto van Merkel: indien u de verkrachting niet meer voorkomen kan, ontspan u dan en geniet ervan.

 3. Praat zelf met de lokale echte Duitsers. Ik heb dat gedaan, want woon er dicht bij. Kom er vaker.
  Dan weet je wat ze denken, maar zijn net zo lam gemaakt als de rest. Verzwakte jonge generatie
  een ding wat op vele jaren zo ontwikkeld is. Maar ik weet zeker dat als die het zat zijn, er in no-time
  een leger paraat staat.

 4. In feite is de beslissing van die rechters eenvoudig te verklaren : het is gewoon een hulde betoon aan het standbeeld in Berlijn ter ere van de onbekende verkrachter.

 5. Dit laffe gedrag van ‘rechters’ moet stoppen, desnoods moeten we als burgers zelf het recht in eigen hand nemen, dit gedrag van dit soort lafbekken is onacceptabel. Hoe lang nog nemen we het dat vrouwen door dat ‘vluchtelingen’ geteisem als hoeren en loslopend wild worden gezien en behandeld, door tuig dat hier niet hoort te zijn, tuig dat Europa uitgelazerd moet worden, tuig dat door laffe schijtlijsters in bescherming wordt genomen omdat dictator Merkel dat zo eist! Ook aan de terreur van de DDR en de Sovjet Unie is een eind gekomen! Het wordt hoognodig tijd voor het einde van het tijdperk Merkel! Europa voor de Europeanen! En al diegenen uit andere streken die hier willen wonen passen zich maar aan aan de huisregels van Europa, niet andersom! GENOEG IS GENOEG!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.