Elke vijfde Europeaan gelooft dat joodse belangen de wereld regeren

34
500

20 procent van de Europese bevolking gelooft dat Joden de wereld regeren. Evenveel is van mening dat de Joden hun “Holocaust” uitbuiten en 25 procent gelooft dat het buitenlands beleid van Israël antisemitisme creëert.

De Israëlische krant Times of Israel meldt dat veel Europeanen geloven dat de Joden de wereld regeren en dat hun beleid en activiteiten hun haat tegen hen vergroten.

Elke vijfde Europeaan gelooft dat informele netwerken van joden de wereldpolitiek en de economische vooruitgang beïnvloeden en controleren, zo blijkt uit een recente studie.

Ook geloven velen dat “de Joden een slachtofferrol op zich nemen en de Holocaust voor hun eigen doeleinden gebruiken”.

In de enquête die in december en januari werd gehouden, werden 16.000 reacties geregistreerd uit 16 Europese landen.

Het rapport werd maandag gepresenteerd op een conferentie over antisemitisme in Parijs, georganiseerd door de European Jewish Association.

Verder blijkt uit het rapport dat meer dan een kwart van de respondenten zegt dat het beleid van Israël hen doet begrijpen waarom sommige mensen een hekel hebben aan Joden.

Een kwart is van mening dat de “verdediging” van Israël tegen zijn “vijanden” niet legitiem is.

Meer dan een derde was het eens met de stelling dat “tijdens de Tweede Wereldoorlog de mensen van onze natie evenveel leden als de Joden”.

Het onderzoek kan echter enigszins misleidend zijn, schrijft de Times of Israel, omdat veel van de interviewers niet naar de zogeheten “kwetsbare gebieden” (migrantenwijken) in bijvoorbeeld Parijs en Brussel durfden te gaan.

Daarom wordt de studie niet echt representatief geacht voor de multiculturele demografische situatie in sommige landen. Dit kan betekenen dat een nog groter deel van de mensen die in Europa wonen anti-joodse opvattingen heeft.

34 REACTIES

 1. Er woont een groot percentage mohammedanen in Europa, bijna allemaal anti-see-mietjes. 1plus 1 is ???

 2. Dan behoor ik bij die groep, het is alom bekend, dat de joden overal de dienst uitmaken! Wie dat niet ziet of zien wil is hopeloos verloren! De joodse lobby wil alle blanken iitroeien. Ik snap heel goed dat Hitler en voor hem een heleboel andere landen een hekel aan ze hadden (zie de vele pogroms)! De zg “Holocaust” als het allemaal zo was als verteld, wordt inderdaad uigebuit met geld, de holocaust industrie als facade om ons een eeuwig schuld gevoel te geven, terwijl zij met het verdoezelen van hun eigen misdaden en slachtpartijen wegkommen! Hun zijn altijd het slachtoffer van die racistische blanken! Terwijl, zoals ze beweren, geen ras zijn, je hebt witte, zwarte en Semietische types! Het is gewoon een verderfelijke iedeologie! Vol met haatgevoel jegens niet gelovigen, dat is goyim oftewel vee!

 3. De inwoners van de huidige staat Israel zijn geen Joden; de inwoners van Judea uit de oudheid (tot aan de vernietiging van Jeruzalem door de Romeinen in 70 AD) waren Joden. De inwoners van het 10-stammenrijk Israel uit de oudheid waren berucht vanwege hun afgodendienst en hun kinderoffers aan Molech (vandaar dat het symbool in de vlag van de staat Israel de occulte ster van Molech of Ramphan is; het heeft niets met David te maken) en werden Samaritanen genoend. Veelzeggend is dat de hoofdstad van dit 10-stammenrijk Samaria was en niet Jeruzalem; Jeruzalem is nooit de hoofdstad van Israel geweest. De bewering van Bibi dat de hoofdstad van Israel van oudsher Jeruzalem was, is dus onzin. Er zijn zelfs veronderstellingen dat de oorsprong van het grootste deel van de huidige inwoners van Israel (Ashkenazim) geen link heeft met het Midden-Oosten, maar verbonden is met de Khazars.
  Het Zionisme/Judaisme (de synangoge van Saten) is een demonische religie/wereldbeeld en gebruikt o.a. de Babylonische Talmoed bij haar indoctrinatie waarbij Koran en Sharia verbleken. De meeste Israeli’s hebben geen benul van wat hen boven het hoofd hangt.

  Voor wie wil weten hoe het echt zit raad ik aan kennis te nemen van het kanaal ‘Know More News’ van Adam Green en in het bijzonder het interview dat hij had met Christopher Jon Bjerknes. De link hiervoor staat op DLive ‘Adolf Hitler: Zionist stooge?’

 4. “It is essential that the sufferings of Jews become worse. This will assist in realization of our plans.
  I have an exellent plan. I shall induce anti-semites to liquidate Jewish wealth. The anti-semites will assist us thereby in that they will strenghten the persecution and oppression of Jews. The anti-semites shall be our best friends.”

  – Theodore Herzl in his diaries –

 5. Oorlog maakt slachtoffers. Ik vind het niet gepast om met joden meer medelijden te hebben dan de omgekomen Duitsers, die levend zijn gekookt in de grachten, door de vuurzee, die de geallieerden hadden veroorzaakt met hun terreur bombardementen op onder andere Dresden. De vele verkrachtingen door Russische soldaten op Duitse vrouwen. Er zijn zoveel verschrikkelijk dingen gebeurd. Joden hebben ook geleden, maar ze krijgen onredelijk veel aandacht, compensaties en herdenkingen. Ik doe daar allang niet meer aan mee. En altijd hoor je weer, we moeten leren van dit en dat, maar als ik naar Israël kijk, en zie hoe joden daar omgaan met Palestijnen en alles wat niet joods is… Je zou toch denken dat een volk dat zoveel onrecht aangedaan is, beter zou weten?

  En er komt nog veel meer bij. De video’s die ik gezien heb waarin rabbijnen slecht spreken over niet joden, ik noem de jodin Barbara Specter die het heeft over dat Europa niet meer blank zal zijn, dat joden een leidende rol zullen spelen. Wat moet ik van daarvan vinden? Ik weet het niet meer.

  Maar laat ik zeggen dat ze het spel goed spelen. Knap dat een volk ooit vanuit de ghetto’s in Europa is opgeklommen tot waar het nu is.

 6. Inderdaad, de meeste in Israel en in Europa en de VS wonende joden zijn nepjoden, afstammelingen van de zeer agressieve Khasaren! De echte joden waarvan een gedeelte ook de Babylonische talmoed hanteerden, voerden ook cotinu oorlogen en werden ook verjaagd! Van de gematigden zijn er zeer weinig, zij hanteren de Jeruzalem talmoed! Zij wonen grotendeels nog steeds in Palestina en bezorgen niemand overlast, zij worden door de Babylonische talmoed,een soort sekte binnen het jodendom, aanhangers net zo gehaat, als de nietjoden! De Khazars, tussen Rusland en Turkeije bekeerden zich ca 1200 na Chr. tot het jodendom en vielen alle landen om zich heen aan, zij handteren het haatboek, de Babylonische talmoed, die druipt van racisme en oproept tot massamoord! Zij werden door de Russen verjaagd en hebben zich over Europa en de VS, de naar het zuiden gevluchte Khazaren, gingen verder als Roma en Sinti zigeuners! Vandaag de dag hebben we nog steeds met die Khazarafstammelinhen te maken, die de wereldheerschappij willen! En denk erom, zij aanbidden niet onze God , maar de Satan!

 7. @Daniel. Een wetenschapper aan de John Hopkins University heeft een of twee jaar geleden aangetoond dat slechts 2,5% van de “joodse” inwoners van Israel semitische genen heeft oftewel uit het Midden Oosten komt.
  Dus 97,5% van de “joodse” inwoners niet en die inwoners zijn daar (ook niet) helemaal eerlijk over.
  Imagine my shock 😋.

 8. Es ist und bleibt der Jude der uns allen überherschen will. Nicht um sonnst war diese “Krankheit”
  restlos zu entfernen aus unserem Volk und Heimat.

  Het problem is dat niet iedere Joodse afkomst zo denkt en is. Maar de duivel zit daar in dat volk.
  De leer en infiltratie in Geld, Kunst en Politik is hun geleerde doel. Hitler sprak darover.
  Einen Staat im Staate zu gründen. Heimatslos und trieb auf ideologie. Kort gezegd. Men mag denken
  wat men wil, maar er is te veel nadruk op hun schuldeisende gevoel gelegd en is gevolgd in schoolboeken.
  Bewijs de Holocaust eerst eens. En terecht dat een groep mensen de vrijheid van Ursula Haverbeck,
  die trachte dat alles aan de kaak te stellen, willen verkrijgen. Dat mens is nu te oud om dat te overleven.

 9. Iemand schreef: ”Zo begon het in de dertiger jaren vorige eeuw ook, het resultaat is bekend.”

  Het kan inderdaad zomaar weer gebeuren dat de Arische Nederlandse bevolking of wat daar nog van over is, wederom de joden verkiest boven zijn eigen Arische Nederlandse of Duitse broeders bijvoorbeeld.

  Het JeWsus klokje, Haat je eigen blanke Arische vader, moeder, vrouw, kinderen en broeders en zusters van je eigen natie en haat je eigen miserabele leven ook maar, anders kan je geen volgeling van Jezus (jewsus) zijn. tikt rustig door. Maar uiteraard: Hou van je buren, net als van jezelf. En hou van je vijand, zelfs als ze je vervolgen en vervloeken en bid zelfs voor ze.
  En als die vijand je op je rechterwang klapt, keer hem dan je linker wang toe.

 10. ‘..Wij van WC-Eend, adviseren..’

  Ik geloof er niks van, die aantallen uit de enquete.
  Wel dat de duimschroeven verder worden aangedraait.
  En al kloppen de aantallen, is het dan ook repesentatief voor die landen en dan nog weer voor Europa.. ik kan het niet narekenen.
  Daarnaast, op reli-gekkies die andere puur haten om religie of ras kan ik ook weinig mee, zelfs als we een gemeenschappelijke vijand hebben en over idioot links lul ik liever helemaal niet.

 11. @Greengo, ik weet niet of je die link die je heb geplaatst zelf heb gekeken?

  Die video was heftig. De man met die baard uit die video zegt, even kort samengevat, de tijd van de Arische mens zit erop. De joden zijn zelf de profetieën uit hun eigen geschreven
  Thorah / Talmoed (Oude Testament) geschriften aan het vervullen en de blanke Arische mens ziet het recht voor zijn ogen gebeuren en accepteert zijn lot omdat uitendelijk ‘Jezus’ ze wel komt redden.

  Ook praat hij over wat nou precies joods is. Dat het geen ene fuck uit maakt. Het is een politieke beweging. Die uiteindelijk het streven heeft om, alle volkeren van de wereld te mixen en dat de joden op de nieuwe wereld, die alleen maar voor joden is, mooi en lang zullen zijn en samen zullen zijn met hun God.

  Normaal kijk ik Know more news nauwelijks meer omdat ze altijd een bijbelse inslag hebben, maar de titel Adolf een assistent van de joden kon ik niet weerstaan.

  Maar deze man met baard verklaart tot mijn verbazing, dat de jaloerse joodse god, God van Saturnus hier terug komt en dat er heel veel goden zijn, die daarna uitgeroeid moeten worden en dan gaat het geheel mijn kant op.

  Grappig he, laat die joden nou net de Christenen en Moslims, 1 allemachtige GOD hebben opgedrongen / gegeven, of een Drie Eenheid (Vader, Zoon, Heilige Geest, die uiteraard 1 is)
  en de Bijbel vertelt dat Paganisten het uitschot van de aarde zijn omdat ze in meerdere goden geloven dan 1, terwijl de joden zelf niks anders doen.

  De overgrote meerderheid van de Westerse bevolking weet niet eens waar de joden uberhaupt in geloven. Meestal denken ze dat de joden dezelfde God als de Christenen hebben en Atheïsten, Christenen en Moslimns gniffelen erom omdat ze het allemaal beter denken te weten. En dat beter is: Jezus, Mohammed of Evolutie. De Christenen gniffelen extra omdat de joden zoooo erg dom zijn om Jezus niet te accepteren / erkennen als de zoon van God, terwijl dat allemaal in hun eigen land is gebeurt.

  Laat staan dat blanke mens gaat inzien dat de joden hun uitgeroeid willen hebben.

  Gelukkig is er een grote groep die wel wakker is (You will not replace us movement)
  en een Bunkerhill 1776 zou zo maar weer eens kunnen gebeuren.

 12. bjerkness is zelf half joods (en heeft regelmatig gelogen………)

  hij vertelt wel veel wat waar is maar verspreid tevens disinfo

 13. EzraPoundWW2 • 2 hours ago • edited
  maddening… notice this disinfo agent NEVER mentions Hitler’s WORDS in his speeches to his fellow germans. Or any of the many articles published in the Volkisher Beobachter. No mention of the men whom Hitler surrounded himself with and their impressive character, as well as righteous anti-semitism. Bormann, Rosenberg, Hess, Himmler, Goebbels. There are sources upon sources of these men and what they stood for. Sincerity rings through. How can any white man with Germanic blood in his veins not be inspired by the health effervescing from Die Hitler Jugend. It might have been 80 years ago that the second world war took place, but it seems like an eternity; an entirely different world.

  “Merke dir das eine immer gut, Die Heimat ist dein, erhalte sie Rein. Deutscher Boden, Deutsches Blut. Soll stets dir heilig sein!”

  This boomer schizo should be thrown in a concentration camp for social agitation and swindling of white collective racial psyche. Jews love to INVERT reality. Hitler, by his own words AND actions, stood for White Pride.

  “The British are a pure Germanic Race” – Adolf Hitler.

 14. “the reason J€₩$ are pushing the narrative that AH was a Zionist & a Controlled opposition is because they see that many people are finding out the truth about the most demonized man in history..
  They are in panic mode
  so they are trying to discredit him..”

 15. Momenteel werk ik aan een boek, waar dit onderwerp vaker aan bod komt! Bij mijn onderzoek stuitte ik met regelmaat op joden, die leiders van meest linkse clubjes waren en zijn en van revoluties en chaos creerden! Neem de Russische revolutie met hun slachtpartijen( 66 miljoen Russen) , 80% van de revolutioneren waren joden, de Franse revolutie en nog veel meer! Ook nu hun rol in de omvolking! Ik probeer de ingeslapen mensen erop te wijzen dat de extreme jood ons uit wil roeien en kom met bewizen! Ook van de zg”Holocaust” heb ik 57 bewijzen van onderzoekers gevonden dat het niet kan. Ik heb een tijd voor leraar geschiedenis gestudeerd, dus dat kwam goed goed van pas om andere media te vinden dan de leugenachtige meansream media! Ook ontdekte ik de waarheid over AH dat hij gelijk had en niet zo slecht was, als hij afgeschilderd wordt! In de toekomst zal blijken hoeveel hij voor de blanke mens waard is geweest!

 16. Toch heerlijk om te lezen dat sommige reacties het door hebben maar er nog niet helemaal weten of durven uit te komen hoe de vork nauw precies in de steel zit. Dat heb je als mensen hypocrieten zijn. That was en is nauw eenmaal een gegeven. No problem time will give the answer.

 17. @Hefzibah Yahuda,

  Je schijnt heel wat, wanneer niet alles, te weten, maar met informatie kom je eigenlijk nooit. Je moet er wel onwijs veel lol in hebben om ons te zien struggelen om de waarheid te vinden. Tijd zal de antwoorden geven, stel je. Cool .. tegen die tijd zijn wij al dood. But who cares? Jij alvast niet dat is wel duidelijk. Thanks … for nothing!

 18. @Krots, ik heb het verhaal van A t/m Z beluisterd. Conclusie: ik vertrouw niemand meer. Nu was mijn vertrouwen in de mensheid al niet gigantisch, maar nu ben ik er ongeveer wel klaar mee.

 19. @tim pietersen,

  Ik heb je info opgezocht en de link geprikt en ben al moe wanneer ik er alleen al naar kijk dus ik laat de boel passeren en aan degenen die er nog energie voor hebben.

  P.S. De reden dat ikzelf graag gebruik maak om de desbetreffende linken te plaatsen, is vanwege het gegeven dat op die manier meer mensen geneigd zijn om e.e.a. te onderzoeken. Mensen zijn tamelijk lui namelijk.

 20. Een citaat van een onverdachte bron :
  Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” — Menahem Begin, 6th Prime Minister of Israel’s speech to the Knesset (24 June 1982) – Quoted in “Begin and the Beasts” Amnon Kapeliouk, in The New Statesman (25 June 1982)
  Dit citaat maakt alles duidelijk. Nog een 2de voor alle zekerheid :
  “A Jew was not created as a means for some other purpose; he himself IS the purpose, since the substance of all divine emanations was created ONLY to serve the Jews.” Chabad Lubavitch leader, “The Great Rebbe” Rabbi Menachem Mendel Schneerson ”
  Verdere commentaar is dan ook onnodig!!

 21. Wat je allemaal voor gekte en voor jodenhaat je leest hier is niet mogelijk. Maar weet je binnenkort gaan onze dochters met een sjzaaltje op hun hoofd en niet meer naar school. Dagelijks verkracht door hun eigen famillieleden! En de vrouwen in een burka zelfde senario. Zij zuĺlen dan de onozeleteit van mi to die ze door hun eigen houding hebben gecreeerd ondervinden. En de belofte die God zijn volk heeft beloofd zal ook komen de laatste felste uitroeiing ooit waar God zelf hen zal uit redden. En hen nog maar eens zal vergeven van hun overspel met afgoden , en hun een nieuw hart geven de weinigen die er nog overblijven en Hij zal hen terug naar huis brengen waar zijn troon is Jeruzalem vanwaar hij gaat regeren vandaar uit zal de vrede uitgaan .Want hij zal ook afgerekend hebben met alle volkeren. ,En wie vond dat er teveel mensen zijn op de wereld zullen heel blij zijn want de helft zal uitgeroeid worden. Ja en Jezus Christus zal de wereld regeren waar jullie ook niet erg mee opgezet zullen zijn.Want er is maar een naam onder de zon gegeven om behouden te worden en dat is Jezus Christus . Hij reinigt je van al je zonden Hij is die Messias die zijn leven daarvoor gegeven heeft op dat kruis om de straf van uw zonden te betalen als je dat wil aanvaarden ,en niet als je niet wil daar ben je zoooo vrij in. En lachen mag je ook ben je ook vrij in. Maar de gevolgen zijnvoor jezelf. Niemand die je dwingt maar je kon misdchien eens op een serieuse manier de Bijbel beginnen lezen inplaats vzn al dat fake satanis geinspireerd geouwehoer.

 22. @Enigma, dit komt uit de talmoed, dacht ik! Het wordt door de neus aan de man gebracht alof Hitler dit gezegd zou hebbeen, maar het zijn zijzelf! Het zijn zelf de grootste racisten en massamoordenaars! Wanneer hebben de andere volkeren dit door? Maar er zit verandering aan te komen, hoe meer mensen er wakker worden, hoe meer zij over de rooie gaan en fouten gaan maken! Die teksten moeten verspreid worden, zodat iedereen kan zien met welk duivels volk we al eeuwenlang te maken hebben!

 23. @anargie, super bedankt voor dit bitchute document. Hier zat ik eigenlijk echt om verlegen. Ga ik zeker nogmaals bekijken/beluisteren! Top!

 24. @Greengo,

  YW. Wat er op de rest van dat kanaal staat is een samenvatting van meer dan 25 jaar research naar waarheid.
  Het ALLERBESTE van 25 jaar onderzoek en wat het DICHTST bij waarheid komt staat inmiddels gepost of wordt gepost in het komende half jaar.

  OM ÜBERHAUBT TOT een “waarheid” te komen houd ik de volgende stelregels aan.

  1: Follow the money to get (closest) to the truth
  2: Qui bono (who benefits)
  3: Question EVERYHING, even your OWN thinking
  4: Don’t think outside the box, but get rid of it.

  Mijn huidige zienswize staat haaks op alles wat ik in het verleden geleerd heb en alleen door ONBEVANGEN en ONBEVOOROORDEELD data te analyseren ben tot deze conclusies gekomen.
  Terwijl ik dit schrijf wordt een stuk gepost over apartheid en de waarheid over Nelson Mandela die TOTAAL ANDERS WAS dan wat wij moeten geloven,

  Mandela was in werkelijkheid een communistische anarchist die, geholpen en opgeleid door de Mossad, a.g.v. van aanslagen decennia lang gevangen is gezet, uiteindelijk sinds de jaren ’90 Zuid-Afrika tot de huidige status heeft verkregen: Een TOTAAL berooid land waar blanke boeren die verantwoordelijk zijn voor de voedselproductie maandelijks per DUIZENDEN worden afgeslacht!

  Lang leve de NWO!

 25. @Greengo.

  Mocht er ergens op dat kanaal iets fout staan, of waar je mee in discussie wilt gaan omdat je een andere mening toebedeeld bent.
  Kijk naar mijn 4 punten. Ik ben TE ALLEN TIJDE BEREID mijn mening bij te stellen door steekhoudende argumenten!

 26. @Greengo

  Om terug te komen op Question everything…
  even dit…

  WAS ADOLF HITLER A ZIONIST STOOGE?

  In deze footage wordt 95% waarheid verteld, gemixed met 5% PURE LEUGENS!

  Denk na…..
  Indien JIJ o[p één of andere manier familie zou zijn van de Rothschilds,…


  Zou JIJ JOUW EIGEN familie de dag van jouw inauguratie laten arresteren en ALLE bezittingen van hen confisqueren, zo OOK in Oostenrijk 1938 en Frankrijk 1940?
  – Zou jij Het BANKENSYSTEEM van je EIGEN FAMILIE overboord gooien, de geldcreatie weer in EIGEN hand nemen en deze RENTELOOS ter beschikking stellen ten faveure van je land, niet gedekt door goud, maar door ARBEID? D.w.z. Voor ELKE RENTEVRIJE MARK moet een x hoeveel gewerkte uren, c.q. een x geproduceerde hoeveelheid goederen tegenover staan. DIT is de WARE bedoeling van de woorden: Arbeit macht frei. VRIJ VAN HET BANKIERSE JUK!!!
  – Zou je DEZE TOESPRAKEN HOUDEN?????
  https://www.bitchute.com/video/T0h4AFjlaSVU/
  – Zou je de vrijmetselarij ontbinden, strafbaar maken in HEEL Europa en hen ontmaskeren als Satanisten?
  – Zou je WOEKER illegaal maken?
  – Zou je NIET de Weimar politiek volgen die op het punt stond om Duitsland volledig te ruïneren, maar zou JIJ het roer 180 graden omdraaien om Duitsland voor bankroet te behoeden?
  – Zou JIJ meer dan 30 vredesverdragen naar Polen en Groot-Brittannië hebben gedaan?
  – Zou JIJ de Sovjet-Unie PREVENTIEF aanvallen middels operatie Barbarossa terwijl het rode leger in juni 1941 op het punt stond GEHEEL Europa in te nemen?

  Zoals ik al vaker beweer en bewijs…
  WARE geschiedenis is TOTAAL anders!

  https://www.bitchute.com/video/LHJHbbf576M2/
  https://www.bitchute.com/video/WrTxlt9pzMtL/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.