Vluchtelingen lopen in de richting van de Turkse grens met Griekenland om Europa te bereiken. Via Twitter

Nu komt er een nieuwe golf van Syrische asielzoekers uit Turkije, nadat het moslimland heeft aangekondigd dat men niet langer van plan is om hen tegen te houden om Europa te bereiken.

Donderdagavond laat meldde Reuters dat Turkije zijn grenzen met Europa openstelt en Syrische vluchtelingen doorlaat.

Het bericht kwam nadat meer dan 30 Turkse soldaten door de Syrische strijdkrachten waren gedood. De afgelopen weken heeft Turkije met islamitische groeperingen in Syrië gevochten tegen de Syrische regering en Rusland.

Sindsdien zijn immigranten massaal in colonnes richting Europa gegaan. De RT meldt dat de vluchtelingen naar de Turkse grens “rennen” om naar de Europese welvaartsstaten te komen.

Carl Bildt waarschuwt ook voor wat er kan gebeuren.

“Er is dringend behoefte aan gesprekken [tussen de EU en Turkije] om te voorkomen dat deze crisis volledig uit de hand loopt”, schrijft hij op Twitter terwijl hij verschillende foto’s publiceert die lange rijen immigranten op weg naar Europa laten zien.

Na de enorme asielgolf in 2015 hebben Turkije en de EU een overeenkomst ondertekend om de vluchtelingen in Turkije tegen te houden. Voor zijn hulp ontving Turkije miljarden euro’s. Maar die overeenkomst lijkt nu te zijn verbroken.

“Na de escalatie in Syrië heeft Turkije aangekondigd dat het geen mensen meer zal vasthouden die naar Europa willen gaan en daar asiel willen aanvragen. Honderden immigranten hebben zich snel naar de kusten en de grenzen gehaast voordat Ankara van gedachte verandert”, legt RT uit.

11 REACTIES

 1. Stel, je leeft in een land waar een oorlog uitbreekt, een waanzinnige sekte neemt de boel over, moord alles uit en verkracht en verkoopt de vrouwen en kinderen, en je moet vluchten. Je vlucht naar het buurland. Daar is geen oorlog. Echter, dat buurland blijkt samen te werken met de aanstichters van de oorlog die jou verdreef uit je land. Jou buurland koopt jou kinderen en misbruikt en vermoord ze…… Eigenlijk wil jou buurland jou land inpikken en jou weg of dood hebben, wat het eerste komt….de sekte die oorlog maakte blijkt hun bondgenoot…..je wil weg uit je buurland….

  Vervolgens krijgt dat buurland enorm veel geld van andere landen om jou niet verder te laten reizen. Je treft de zee met controles aan de andere kant van dat land. Aan de kant van waar je vandaan kwam bouwt jou buurland ondertussen een muur, zodat je niet meer terug kunt. Je bent immers geld waard waarmee jou buurland een groot leger kan opzetten…..om jou land te veroveren omdat hun bondgenoot van de waanzinnige sekte het niet voor elkaar kreeg….

  Ben je dan vluchteling of gegijzeld? En hoe noem je de lieden die geld betalen om jou op te sluiten?

  De vraag is of de moraal van de EU leiders bestaat en zo ja, hoe minimaal aanwezig is deze moraal….

  Terreur heeft vele gezichten, we kennen de namen ook…..wij, die toekeken omdat het niet ons lot was….

  …en de absurditeit is dat die sekte van waanzin hier word binnengehaald met geld en zorg, met voorrang op wonen en leven, alsof ze een triomf hebben behaald. Moordenaars, verkrachters en beesten in het kwadraat…..ik vraag me af hoe een Jezidi vrouw of een Koerdische die hier zit dit ziet.

  Als je denkt in je eigen land alle waanzin te hebben gezien en je komt in het “vrije” westen…….

  Islam hoort niet in Europa, de haat tegen het leven zelf is terug te vinden in ongeveer iedere wet en regel van deze sekte, het is misdadig in het kwadraat, en ieder die Islam faciliteert, voortrekt of op enige wijze rechten verleent breekt rechte en grondwet af en degradeert ons streven voor zowel man als vrouw naar gelijkheid tot die van meester en slaaf, tot fokdier en voorwerp.

  NEE !

  Al die lieden die dit bewerkstelligen, al hen die faciliteren of meewerken op welke wijze dan ook, die winst halen uit deze waanzin, dat zijn vijanden van het mens zijn, vijanden van de Europese landen, vijanden van het leven zelf.

  Sla ze ****.

 2. De Nederlanders keken weg toen Constantinopel Istanbul werd.
  De Nederlanders keken weg toen Albanië Islamitisch werd
  De Nederlanders keken toe hoe de Polen, Esten, Oostenrijkers en Duitsers tegen de moslims in 1683 in Wenen vochtten voor het voortbestaan van Europa.
  De Nederlanders keken weg toen de Ottomanen op de Oost Europese landen aan het inbeuken waren.(ver van mijn bed show)
  De Nederlanders keken toe hoe Milosevic en kornuiten het tegen moslims moesten opnemen, die hun land, Joegoslavië wilde overnemen. De Nederlanders waren daar zelfs om de moslims te beschermen.
  Het Tribunaal om Milosevich te berechten was zelfs in Nederland en hij kwam ook in een Nederlandse gevangenis terecht.
  De Nederlanders vonden het prima de luxe dat de Amerikanen hun Europese soortgenoot Joegoslavië kapot bombardeerden. En de Nederlanders keken toe hoe er meerdere moslimstaten binnen Europa konden onstaan. (Kosovo en Bosnia-Herzegovina).
  De Nederlanders keken weg toen ze in de jaren 60, 70, 80 tot nu 2020 massaal moslims aan het importeren waren en nog steeds zijn.
  De Nederlanders keken weg toen Jan Maat hen de waarheid daar over kwam vertellen.
  Ze hoonden Jan Maat zelfs uit en maakten een zondebok van hem. En maakten zijn vrouw invalide, zodat ze anno 2020 nog steeds met 1 been minder moet leven.

  En Nederlanders kun je vervangen voor de bevolking, na de 2de wereld oorlog van elk Westers land,

  Veel Nederlanders kijken anno 2020 wel de goede kant op en hopen dat de Oostbloklanden net zoals toen hun grenzen zullen bewaken en de kastanjes voor hun uit het vuur zullen halen.

  Massaal de straat op gaan om te eisen dat het Nederlandse leger daarbij gaat helpen, doen ze dan weer niet. Dat gaat ze dan weer een stap te ver.
  Een Thierry Baudet gaat bij lange na niet komen aan 76 zetels, de komende verkiezingen, dus misschien is het maar gewoon beter als Nederland in de toekomst een andere naam en een heel andere bevolkingssamnenstelling krijgt.

  Lafaards (en daaronder reken ik mezelf ook) behoren geen land te hebben waarvoor ze niet bereid zijn die te verdedigen en daarvoor hun leven te geven, zoals in de geschiedenis is gebleken een voorwaarde om noslims je land uit te krijgen.

  Nederland en moslims, pfffff. Er is trouwens wel 1 ding waar de gemiddelde Nederlander goed in is:

  Het tot op het bot verdedigen van ‘gematigde’ moslims!!!

 3. Wanneer doet men wat men moet doen als een invasie vanuit een ander land plaatsvindt: erop met scherp schieten.Waar wacht men op, dit alles wordt steeds massaler en erger door de lafheid van onze Europese ‘bestuurders’ die de eerste boten vanaf de Afrikaanse kust hadden dienen tegen te houden, desnoods zelfs torpederen om zo te vermijden wat nu gebeurt en wat straks gaat gebeuren, een bloedbad in Europa met tientallen miljoenen doden door laf, hypocriet, soft gedrag.

  Bravo ‘bestuurders’. Een bloedbad zal de realiteit zijn als er niet wordt ingegrepen door Europese legers. De drollen die zich politici noemen zitten er een totale puinhoop van te maken, er moet worden ingegrepen voordat alles te laat is, doe jullie werk generaals, of als die generaals allemaal linkse eikels zijn, pleeg een coupe sergeanten er is geen andere uitweg meer, dan die van het geweld!

  Geweld komt er, geweld is er al, laat het niet nog erger worden. Dat zooitje vijandige indringers vanaf pakweg 2010 moet Europa worden uitgedonderd, dit veelal moordlustig tuig dat zich ‘vluchteling’ noemt dient te worden teruggedreven naar waar zij vandaan komen. Hard, ja om erger te vermijden. Gewetenloos? Nee, om miljoenen mensen hun levens te redden door chaos en anarchie straks niet te laten plaatsvinden. Als er nog militairen van de krijgsacademie zijn afgekomen met verstand van strategie, doe dan je werk! Er is oorlog tegen je land, oorlog tegen Europa, oorlog gevoerd vanuit New York, Brussel, Ankara en Mekka!

 4. En wat hebben we nou geleerd?

  Je kan geen afspraken maken met Turkije, dus die miljarden zijn weggegooid geld!
  Europa zal zélf op moeten staan tegen de EU, want Brus-HELL laat ons (lees: de nog voor zichzelf denkende Europeanen) gewoon stikken…

  Alle Oost-Europese landen zouden gewoon hun hele grens vol moeten trappen met landmijnen, terwijl de Zuid-Euopese landen de zeevariant zouden moeten toepassen (aangevuld met Goalkeeper systemen (levert Nederland nog geld op ook) op de kusten, kijken of die bootjes nog überhaupt in de buurt komen)! Geef vervolgens mandaat om met scherp te schieten op asielparasieten en gelukszoekers, dan houd het echt wel een keer op…

 5. Dit was te voorzien, maar wie durven er te beweren dat Turkije zich keurig houdt aan de afspraak?? De EU! Mijn hemel, wat een stel lapzwansen zijn dat toch. Wedden dat het geld wat ze aan E. overgemaakt hebben besteed is aan wapens! Zo ongelooflijk naïef en dom.

 6. Stuur honderdduizend eurosoldaten naar de grens tussen de eu en Turkije met het bevel om alle vluchtelingen keihard terug te sturen,als de Turkse troepen lastig worden….Dan…

 7. En wat horen wij van onze dictators helemáál niets niemand doet zijn bek open en zegt stop tot hier en niet verder.
  Ze doen echt helemaal niets want schijnbaar vinden ze het wel best weer versnelling van het omvolkings proces.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.