Vrijdag voerden Congolezen in de Franse hoofdstad gewelddadige protesten uit tegen het optreden van de Congolese artiest Fally Ipupa in de stad ’s avonds.

De oorlog gelijkende scènes worden op social media verspreid met de opmerking dat het zich niet om een door oorlog verscheurd land in het Midden-Oosten handelt, maar Frankrijk.

Gare de Lyon is een treinstation dat geëvacueerd werd. Op Twitter spoort de Parijse politie mensen aan om uit de buurt van het gebied te blijven. De politie had demonstraties verboden in de omgeving van het stadion waar Ipupa optreedt.

Volgens de Franse media zijn een aantal scooters, vuilnisbakken en motoren in brand gestoken.

Overgrote meerderheid is van mening dat de islam onverenigbaar is met de Franse samenleving

De politie kondigde later aan dat de brand onder controle is en dat het bluswerk aan de gang is. Er zijn 23 mensen gearresteerd.

Congolese immigranten protesteren meestal tegen Congolese artiesten die optreden in Frankrijk en België als ze worden verondersteld dicht bij de voormalige president Joseph Kabila en zijn opvolger Félix Tshisekedi te staan.

Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter

8 REACTIES

 1. Men dient rekening te houden met het feit dat het hier gaat om een piepklein deel van de Congolese bevolking die meer dan 75 miljoen zwarte zielen telt. De zogenaamde diaspora in Parijs bestaat uit hoofdzakelijk lui van goede huize of lui die voldoende slim/sluw/bemiddeld waren om de ellende in Congo te ontvluchten. De meeste leven op kosten van iets of iemand, hoofdzakelijk van de Franse staat. Ze zijn slechts ongeduldig en nijdig dat zij nog niet aan de ruif zitten. Hun nutteloosheid, arrogantie en profitariaat zijn vaak huizenhoog. Meesters in het bespelen en misleiden van de blanke deugdoeners en instellingen.
  Getekend : een kenner, met recht van spreken.

 2. The black man… the eternal white man’s burden.

  Soms vraag je jezelf toch af of sommige boven ons gestelden en “bepaalde” lobby groepen niet opzettelijk een etnische burgeroorlog in Europa willen uitlokken.

  Diversiteit, het blijft een verplichte verrijking, aldus Frans Timmermans.

 3. Wie snapt het nog?
  Al meer dan een jaar, wekelijks giga protesten en chaos. Politie druk en overbezet tot totaal uitgeput en overbelast maar, niks geen nieuws over een ‘verzets-actie’ a la ‘GJ-tribunaal’ of ‘Frans Veemgericht’.
  Iedere potentieel gevaarlijke eenling en/of psychopaat heeft vast spijt dat ‘ie al eens een gelegenheid gedurende die bende heeft laten liggen maar, wat met de boze lui met hersen die weten dat er een oorlog woedt? Of krijgt het geen nieuws aandacht? Waarom vallen politieke trekpoppetjes &co niet van de balkonnen, bruggen etc?

  Ik heb toch een weddeschap met mezelf dat het zo tussen Acte 75 en 78 nog echt gaat knetteren.
  Het kookt al langer en met nog zo’n twaalf weken overkoken verwacht ik toch echt de vlam in de pan.

 4. @XOXOXOX : je hebt het bij het rechte eind !

  De Illuminati zitten sinds hun creatie achter nagenoeg elke wereldbrand en steunen telkens beide kampen. Oorlog is een uitermate lucratieve bezigheid. De nr 1 industrie, wereldwijd !
  Hun strategie wordt steeds ingenieuzer naarmate de samenleving complexer wordt.
  Zo is het een feit dat de Franse gele hesjes-beweging meteen werd geïnfiltreerd door Soros-gesponsorde Antifa, met de opdracht de boel aan stukken te slaan en het Robin Hood-imago te schaden. Tegelijkertijd kreeg de Macron-politie de opdracht om blijvend lichamelijk letsel bij de sheeple met gele vacht te veroorzaken.

  In het kader van het population control programma is het de bedoeling om bijvoorbeeld de moslimgemeenschap zodanig te compromiteren dat elke welmenende burger het spuugzat is en akkoord gaat met de drastische eliminatie van het probleem. Problem – reaction – solution …
  De meerderheid der terreuraanslagen zijn in dat kader stelselmatig georchestreerd door deep state.
  De uiteindelijke bedoelingen van deze strategie is totale bevolkingscontrole met onder andere de installatie van een uniforme wereldgodsdienst, een eenheidsworst, net als de VN, de World Bank, de WHO, … De herdershonden van de cabal om de sheeple binnen de kudde te houden.
  Zoek even op Ahriman – Rudolf Steiner en een en ander zal duidelijker worden.

  Hoogstwaarschijnlijk werden de onlusten van gisteravond bij de Gare de Lyon netjes gestuurd door Antifa-strategen die in de hoofdzakelijk bekakte en breinloze Congolese dispora het goede vaandel hebben gevonden.
  Als Congokenner weet ik dat die Rolexjongens en Versacemeisjes hun kapsel en manicure niet op het spel zetten om een lucifer aan te strijken. Dat is niet hun stijl. Bovendien zijn ze gek op omhooggevallen idolen zoals die Fali Ipupa.

  Indien er morgen een andere groep op straat komt, zullen er stelselmatig potten worden gebroken opdat de stoppen uiteindelijk overal zouden doorslaan.
  Wereldbrand is de uiteindelijke oplossing om met “het spel” te herbeginnen vanaf “start”.
  Even de tafel schoonvegen, jongens !

 5. Wat een cultuurverrijking weer… Nee écht hoor! Wat is Frankrijk erop vooruit gegaan sinds ze die apen hebben binnengelaten… Zouden ze in de hele EU moeten doen joh…

  We schijven “Frankrijk” bij op het lijstje “verloren Europese landen”…

 6. Hoe zegt men het ook : Men kan een Afrikaan wel uit de jungle halen maar niet de jungle uit de Afrikaan.
  Als men wat ervaring heeft met Afrikanen, dan weet men dat het “incident” in Parijs maar het topje van de ijsberg(=vulkaan) is. De werkelijke verantwoordelijken zijn echter diegenen die ze naar de EUSSR gehaald hebben, en gebruiken als een “massavernietigingswapen” tegen onze Westerse beschaving.
  Ik voeg ook een link toe met de uitspraken van de beroemde dokter Schweitzer :
  http://crimesofthetimes.blogspot.com/2012/11/albert-schweitzer-and-his-controversial.html

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.