Onder de oppervlakte kookt het. Wat op het eerste gezicht lijkt op een stabiele welvarende samenleving is in feite een kruitvat. Een groeiend deel van de Europeanen – benadeeld, verlaten en buiten spel gezet – is op weg om op te staan tegen de zelfverkozen elites.

Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde reeds in mei 2016 voor een “populistische opstand” als niet de “vluchtelingcrisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober 2015 dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar, zei in juni 2016:

“We staan op de rand van een burgeroorlog.”

En verder:

“Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.”

Sinds de Brexit is de kloof tussen het volk en de zelfgekozen elites nog nooit zo duidelijk geweest. De democratie waar men eerder zichzelf voor op de borst sloeg, werd volledig uitgerangeerd. Democratie is, zoals we hebben geleerd, het beste wat ons is overkomen, waar het volk een stem krijgt via verkiezingen, maar wordt nu door de gevestigde media vervloekt.

Het gevoel is wederzijds in Europa. De elites zeggen dat ze zich moeten beschermen tegen het volk, terwijl het volk langzaam op weg is naar een punt waar men zal proberen de elites te elimineren. We zagen het in Duitsland toen minister van Justitie Heiko Maas op een 1 mei bijeenkomst in de stad Zwickau gedwongen werd te vluchten en de president Joachim Gauck uit Sebnitz.

Wat iedereen moet begrijpen is dat eigen wensdenken niet de werkelijkheid verandert. De EU maakt zich klaar om luidruchtige dissidenten het zwijgen op te leggen. Een voorbeeld komt uit Duitsland, waar een man en vrouw werden veroordeeld tot geldboetes en voorwaardelijke gevangenisstraf omdat ze een Facebookgroep hadden opgericht waarin men kritisch was over het politieke beleid. Alle weerstand moet het zwijgen worden opgelegd, wat steeds duidelijker gaat worden. Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft, is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.

Europa op de rand van een burgeroorlog

Wij patriotten hebben voor deze ontwikkeling al jarenlang gewaarschuwd, maar weinigen hebben geluisterd. Nu klopt het op de deur en dringt als ongenode gast naar binnen. Ik denk niet dat het de meest benadeelde en verlate Europeanen zullen zijn die het op gang gaan brengen. In plaats daarvan zullen ze worden gedwongen zich te verdedigen tegen buitenaardse hordes die hen terroriseren en een systeem die dit toelaat. De tekenen zijn duidelijk zichtbaar.

Dit is de werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet.

Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

15 REACTIES

 1. Mja, dat krijg je als je denkt de autochtone bevolking als minderheid te gaan behandelen… De asielparsieten en gelukszoekers voor te trekken op de autochtone bevolking? Ook niet handig voor je populairiteit 😉

  Het kan mij niet snel genoeg HELEMAAL mis gaan in Europa…

  Stop de asieltsunami!
  Stop de EUSSR!

 2. Dit is de opdracht van de elite : burgeroorlog creëren in het kader van het population control programma.

 3. Democratie is de Dog-Of-War van Zion!
  Kijk maar naar de Weimar Republiek in Duitsland 1918-1933 en trek de parallel met de wereld van vandaag.

  Lees de protocollen van de wijzen van Zion, wat een “Vervalsing” zou zijn geweest.
  Het woord “Vervalsing” betekent in dit geval niet anders dan een zo natuurgetrouw mogelijke illegale kopie (Zoals iemand een schilderij vervalst)
  Want wanneer iemand de INHOUD van deze protocollen bekijkt, ziet men ineens de geschiedenis van de afgelopen pak ‘m beet 200 jaar aan zich voorbij gaan en wordt er HEEL VEEL duidelijk.

 4. In een CIA rapport van 2005 worden in alle grote Europese steden burgeroorlogen voorspeld in 2020 omwille van sociale en raciale redenen. Ik laat nog in het midden of deze spontaan zullen ontstaan of de CIA e.a. ze zal organiseren zoals indertijd de mei revolte in 1968 in Frankrijk. Dit kadert ook in de fameuze brief van Albert Pike aan Mazzini over WO 3 die in het Midden Oosten zal ontstaan tussen de islam en het politieke zionisme, en waarin Europa zal meegesleurd worden via het inmiddels geïmporteerde Paard van Troje. Nog zo een brief waarvan de inhoud wordt afgedaan als bedrog,, maar die zoals de Protocollen, brandend actueel is. Het Coudenhove Kalergie plan en agenda 21-30 passen hier ook in.
  Anargie : de Protocollen van wie ze ook mogen komen, zijn inderdaad de blauwdruk van de NWO, zijnde een communistische dictatuur waarvan de USSR in 1917 een bloedig experiment was.
  Een belangrijke startdatum van de samenzwering is de conferentie van Willemsbad in 1782, nog zo een gebeuren dat afgedaan wordt als een “hoax”.
  Men dient geen genie te zijn of te beschikken over “inside info” om te weten dat de EUSSR inderdaad gaat eindigen in een bloedige inferno. En dit is een kwestie van tijd, maar kan vlugger gebeuren dan velen denken.

 5. Ik kan hier weinig aan toevoegen, maar jullie hebben geijk, de zionisten gebruiken nu de radicale islam als wapen tegen ons, zoals vroeger het communisme! Ze willen maar 1 ding, de totale wereld heerschappij zoals in de Babylonische tamoed, hun haatboek, staat! Oom Adolf had gelijk, die durfde ze tenminste aan te pakken, maar helaas heeft hij van ze verloren! Hadden we nu maar zo’n leider!

 6. Wat bedoel je met “buitenaardse hordes”? Denk jij hetzelfde wat ik soms ook doe: waarom in vredesnaam moet alles kapot? Wie heeft baat bij een ultiem treffen waarin alle mensen tegen elkaar opgezet worden? Wie behalve een speler in het spel wiens identiteit nog steeds onbekend is? Nu met Carona erbovenop, als dit gaat leiden tot wat helse prognoses stellen, dan is de mensheid straks uitgeserveerd, uitgeput en afgemat en kan het restant snel worden verwijderd? Is dat het? Soms denk ik dat wel, ja. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die zo stupide zijn, die denken dat dit alles in hun belang gaat eindigen. Wat ik wel geloof is dat er domoren zijn als een Timmermans die zo ver verwijderd is van welke realiteit dan ook dat hij denkt dat hij het gaat ‘schaffen’. Maar dat hij de man achter dit alles is? Hij is enkel een ding dat wordt gebruikt. Dat is Obama ook, en Merkel ook, zelfs Soros, dus wie en wat zit er dan achter al deze aanvallen en verwoesting wat willens en wetens op ons pad lijkt te worden gebracht? Iets buitenaards? Ik weet het niet! Ik probeer het al jaren te begrijpen, de waanzin die al jarenlang heerst.

 7. Tja Rommel, als dat jouw eigen stukje schrijven is dan denk ik of dat nu burgeroorlog word of
  wereld oorlog. De boel zal inderdaad klappen zoals het er uitziet en doorgaat.
  Ik zei 20 jaren geleden al tegen bekenden, dat wij ( generatie ’65-’70 ) nog een oorlog gaan meemaken.
  Het is echter niet meer zo dat de koning of keizer vermoord of vergiftigd werd zoals in romeinse tijden.
  Ze ( wat jullie noemen “elite” ) zijn al lang over alle bergen als de pleuris uitbreekt. De “oranjes” zaten
  ook op tijd veilig in ergens de UK toen het hier los barste, en het volk kon verrekken.

 8. @anargie, ik ben het er mee eens. Ik heb al veel opgestoken van de gedachten van ene AH.
  En die zag en beschreef het probleem.

 9. “Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft, is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.”…

  Hmm, tegelijk ook juist een probleem. Mensen die bang zijn, kunnen zich tegen de mensen die het voor hen op willen nemen, keren. Het is niet vanzelfsprekend dat dit door iedereen gewaardeerd wordt. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar er borrelt veel, teveel.

 10. Laat de mensen eerst maar eens beseffen dat de wereld, de maatschappij, het land waarin hij/zij leeft, niet hoeft te zijn en te blijven zoals het is… Veel mensen (waarmee ik spreek) zien het leven zoals het is. Alles is wat het is. We werken, we betalen onze rekeningen, we hebben een multi culturele samenleving, we zitten in de EU, het is allemaal zoals het is… Alsof “we” aan alles moeten toegeven. Dit is niet zo. Als het lukt om uit je eigen bubbel te stappen en het leven “groter” te zien dan het lijkt, gaat er een wereld voor je open. Ik ben ook maar een “simpele burger”, maar dit weerhoud mij er niet van om me te verdiepen in bepaalde zaken, of ik nu invloed heb of niet. En tja, invloed hebben we allemaal wel een beetje, door alleen al onderwerpen aan te snijden in gesprekken enz. Maar veel verder reikt dit niet. Is verder ook geen probleem hoor. Platforms zoals deze kunnen mensen mooi laten nadenken en prikkelen. Hoop van harte dat het blijft bestaan, ondanks alle censuur op sociale media etc. 💪

 11. @ Koffieleut, je reactie en die van anderen is kernachtig en terecht. Meer om meer mensen worden wakker.
  Na 25 jaar klokkengelui van mijnentwege sta ik niet meer alleen en dat is hartversterkend.
  Het is vermoedelijk wel te laat.
  Het Kalergiplan zit op schema en de Georgia Guide Stones spreken voor zichzelf.

 12. Koffieleut

  “Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft, is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.”…

  Hmm, tegelijk ook juist een probleem. Mensen die bang zijn, kunnen zich tegen de mensen die het voor hen op willen nemen, keren. Het is niet vanzelfsprekend dat dit door iedereen gewaardeerd wordt. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar er borrelt veel, teveel.

  Dit gebeurt al lang daarom hebben veel blanke mensen die onder normale normen en waarden willen leven het zo moeilijk om voor hun rechten op
  te komen in de vele verziekte verworden moslim wijken..Waar veelal linkse aso deugmensen en zeker ook politie en gemeente wegkijken en zich tegen hun keren.Als zij zich uitspreken etc tegen de vele overlast.
  In mijn in rap tempo veranderende buurt maak je dit al aan den lijve mee.
  Het gebeurd dus al.Ja ja die burgeroorlog komt en sneller dan je denkt.
  Er word gezegd in vele straten zal er bloed vloeien.Nou dan zeg ik, ja dat van hun ja als het
  effekes kan.
  Evt in de komende rottigheid en burgeroorlog! Sterkte dan maar voor iedereen.
  En de verrotte land verraders hoeven op mijn steun zekers niet te rekenen.

 13. Wat de huidige zichzelf tot elite gebombardeerde gemeenschap maar niet lijkt in te willen zien is, dat wanneer je onder het mom van democratie een dictatuur realiseert, zal mens mens opstaan en zich daarvan, met alle beschikbare middelen, ontdoen.

  Zij zullen de #eu dictators verwijderen zoals eerder de geschiedenis heeft laten zien met dictators als ceaucesku, khadafi, Hoessein, Mubarak. De arrogantie van macht maakt blind klaarblijkelijk.

  Het is een kwestie van tijd alleen nog.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.