Agressieve migranten: Deze beelden zullen door de mainstream media nooit aan u  getoond worden

10
3202

Gisteren deelde Johannes Huber, AfD-parlementslid in de Bundestag, een video op zijn Facebook-profiel die binnen zeer korte tijd een enorme verspreiding op social media vond. Ze toont beelden die de staats- en mainstream media ons al jaren bewust onthouden.

Backup:

De video is getiteld: “Vluchtelingenbestorming in Bosnië”. En verder: “Aan de Kroatisch-Bosnische grens: agressieve migranten willen allemaal naar Duitsland komen”.

Citaat:

“Hier zie je nu enkele van deze vreedzame vluchtelingen, die meer lijken op een menigte islamitische strijders dan op arme vluchtelingen die bescherming nodig hebben. Ze lopen hier agressief door de straten, dominant en gewapend met stokken, schreeuwen Allahu Akbar en andere islamitische strijdkreten (…)”.

Steeds weer de militante kreet “Allahu Akbar”

De beelden en opnames van de video zijn zeer veelzeggend als het gaat om de (vaak islamitisch gemotiveerde) neiging tot geweld van bepaalde migrantengroepen. De video bestaat echter uit een compilatie van verschillende sequenties van verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen. De meeste scènes zijn niet actueel, gemakkelijk herkenbaar aan het seizoen (zomer) waarin de foto’s zijn genomen.

Niettemin: de mainstream media verbergen dergelijke beelden al jaren voor ons. En toch maken ze integraal deel uit van het totale complex van de zogenaamde vluchtelingencrisis.

Het project dat in de video wordt gepresenteerd, wil deze situatie nu verhelpen. Het is de moeite waard om te kijken.

Aggressive Migranten: Diese Bilder werden Ihnen die Mainstream-Medien niemals zeigen

Asielzoekers overweldigen Bosnische grenssteden – terroriseren de lokale bevolking

10 REACTIES

 1. Het is toch van de gekke dat we deze beelden nooit te zien krijgen… Maar als er eentje verzuipt wordt dit – nadat het lijk in een zéér fotogenieke houding is gelegd – breed uitgemeten door alle MSM…

  BAH!

 2. De msm-media toont voortdurend vrouwen en zielige kinderen, terwijl je op conservatieve media boot-ladingen mannelijke negers/moordenaars van militaire leeftijd ziet.
  Opvallend is dat velen van hen hun gezicht bedekken.
  Dat verraad hun intenties.

 3. Dat wat te zien is, is een vijandig leger.
  Niets meer niets minder.
  Het simpele feit dat de EU ‘elite’ dit toestaat kenmerkt de vijandschap van de ‘elite’ jegens ons, de Europese bevolking.
  ZE ‘ de ‘elite’ heeft er geen enkele moeite mee om ons te offeren aan hun megalomane projecten.
  Zelfverdediging is een plicht.

 4. Het lijkt wel oorlog…vreselijk voor de mensen die daar wonen, dagelijks dat crapuul voor je deur…en dit noemen ze cultuurverrijking?? Ze maken onze landen helemaal kapot, dat tuig moet eruit en de grenzen moeten hermetisch afgesloten en streng bewaakt worden…doen we dat niet, dan gaat ons mooie Europa binnen afzienbare tijd totaal naar de knoppen… 🙁

 5. En toch moeten wij minstens nog 1 jaar wachten… Weer +- meer mensen.. plus al hun kroost wat erbij komt in de jaren… Ondertussen vermoorden ze duizenden van ons in ons eigen continent. Ons mooie Europa is al niet meer mooi, ze staat in brand! 10tallen miljoenen moslims( sorry, vluchtelingen).. en de MEDIA is een verzieker van dit alles.. die het volk laat geloven dat we het nog zo goed hebben, dat er alleen maar vrouwen met kinderen komen en knuffelbeertjes. Het omgekeerde is waar, idd de elites komen hier, door onze elites hier gehaald. Wat geld en perceptie al niet kan doen nietwaar? Beste, Europa is ons thuis, geschiedenis, liefde, vrijheid, architectuur, geloof, ras, conflict EN eensgezindsheid! Laten we allen strijden om uit de EU te stappen en onze grenzen weer te respecteren! Wie dan in NL komt, komt ook daadwerkelijk daar, wie de grens over gaat in Frankrijk, is daadwerkelijk ook qua gevoel en controle daar. Mensen die hier naartoe stromen hebben dat idee totaal niet en dat is gevaarlijk…. Het respect is heel ver te zoeken, waarom? Geloof, ideologie, en AANTAL! Plus onze eigen zwakke politieke leiders die hun de ruimte geeft om te doen wat ze doen, zie filmpje hierboven….. Het is totaal doorgestoken kaart… En wij worden maar geïndoctrineerd door groene stroom, en de AARDE! Europa is al anno 20/20 een van de schoonste plekken op aarde!! Biomassa?? In Amerika zijn Honderden hectaren BOS gekapt om HIER te voldoen aan de zogenaamde GROENE stroom…. 75MILJOEN zonnepanelen? WAAR? Absoluut geen ruimte voor, als je ook nog eens een bevolkingsgroei van 100k PER JAAR wil hebben… of moeten daarom de boeren weg???!!!!! 25% van de Noordzee windmolens? En die vissen en bruinvissen, schelpdieren, die hun route kwijtraken door zo’n slagveld van beton en staal in de zee….. HYPOCRISIE ten BOVENSTE!!!! Geloof aub de groenen, democratische, linkse NIET! Kijk naar de BREXIT, werden we niet verteld dik 3 jaar geleden dat t volk spijt had? GELOGEN! het tegendeel is waar meer mensen werden wakker ondertussen!! Kijk naar the US of A, de republikeinse partij doet het super en steeds meer mensen geloven weer in hun land! Maar BBC, en hier dan NOS zullen nooit toegeven dat ze fout zaten! Vele hebben t licht gezien, dankzij de Drain the Swamp techniek van Trump! Hij heeft de hele democratische partij blootgelegd aan hun EIGEN leugens, de wereld laten zien dat hij toch niet zo slecht was uiteindelijk… Ook al krijgen we wellicht nog veel stront over ons heen, (VIA de MEDIA) zie nu corona, het komt goed! Geloof! Niet in de media,… Maar in God! In U! In de samenleving als geheel in het westen! In ONZE normen en waarden! Gegroet, een bezorgde landgenoot, Volg de UK met brexit! Volg de US met border control!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.