Een 15-jarige Somalische asielzoeker in St. Louis, Verenigde Staten, die naar verluidt 1 meter 83 lang is en 80 kg weegt, brak het huis van zijn buurvrouw in en stal haar iPhone alvorens haar met een metalen staaf te mishandelen toen zij probeerde om haar telefoon terug te krijgen.

Volgens de zus van het slachtoffer besloot openbare aanklager Sakina Ahmad de tiener niet te vervolgen omdat hij een IQ van 49 heeft, schrijft Information Liberation.

“Ik ben door het systeem in de steek gelaten.”

Alicia Clarke vertelt dat zij precies een week geleden voor een korte wandeling haar woning verliet en toen ze terugkwam, merkte dat haar schoenen naar een andere plek waren verplaatst en dat haar mobiele telefoon weg was.

Ze gebruikte Find My iPhone om haar mobieltje te zoeken. De locatie werd in haar gebiedsrooster aangegeven. Ze gebruikte haar werktelefoon om het te bellen. “Ik open mijn achterdeur om het te bellen en ik hoor het in de achtertuin van mijn buurman achter me”, verklaart Clarke. Clarke vertelt dat ze de omheining over sprong om het te pakken en sprong terug naar haar tuin. Een andere buurman schreeuwde naar haar en zei, “Hé, ik heb hem verteld, ‘ik weet wat je gedaan hebt en ik bel de politie'”.

Clarke zegt dat de Somaliër toen over het hek sprong en haar aanviel.

“Hij sloeg me neer, trok aan mijn haar, en schopte me”, herinnert ze zich. Voordat hij wegliep, greep hij weer haar mobiele telefoon. Ze gebruikte haar werktelefoon om de politie te bellen.

“Ik ben aan de telefoon met de politie van St. Louis, op weg naar mijn achterdeur, als hij terugkomt met een metalen staaf. Hij zit boven op me. Er was overal bloed. Ik moest op dat moment letterlijk vechten voor mijn leven”, vertelt ze 5 On Your Side.

Een jeugdrechtbank-ambtenaar zei dat de officier van justitie de zaak liet vallen voordat deze zelfs naar de rechter ging. De rechtbank was niet in staat om specifiek commentaar te geven op dit incident, omdat het zich om een jeugdige handelt. Clarke zegt dat haar beschuldigde aanvaller ontoerekeningsvatbaar werd bevonden omdat hij een IQ van 49 heeft.

“Er werd mij altijd verteld dat IQ gewoon een ‘betekenisloze sociale constructie’ was. Blijkbaar is het volkomen geldig als het gaat om criminelen met een laag IQ te laten gaan.”

Hier is het volledige verhaal dat haar zuster deelde op Facebook.

18 REACTIES

 1. @Strike, je stelt inderdaad een feit. Daarom stel ik voor om ‘dit soort’ te plaatsen bij ‘dat soort’ waar een bepaalde fysieke dominantie aanwezig is, aangezien bij ‘dit soort’ taalcapaciteit ondergeschikt is aan fysieke capaciteit. 😉

  Ook Bonobo aapjes zou ik er niet mee willen opzadelen ..

 2. Amerika toch , koop een wapen , schiet hem voor zijn donder, onder het mom zelfverdediging , want als hij haar weer ziet, gaat hij geheid weer door het lint.

 3. @Strike februari 26, 2020 at 12:47

  Migranten kunnen soms na jaren nog geen enkel fatsoenlijk woord Nederlands.
  Misschien hebben ze een chimpansee als coach nodig……. 😉

 4. wouwen jullie toch meer lijken neuken meer over beeste en koters fuck jullie en gore flikker land nederland
  zielig maar kuttjes wouwen het zelf stik erin en geniet er maar van

 5. alles is voor pedo pijpers alles is voor smeer honden en je wordt bek gesnoerd als je
  wat zegt kankerlyrs zijn overal ik neuk jullie moeder steek steek allah ackbar iedereen is een hoeren zoon
  vuile wijven heb je niet zijn allemaal stink hoeren en bitches en nou hopen dat ze het plaatsen

 6. Beste Frank,
  Aan de tijd te zien dat de kaffer dit heeft geplaatst ,kan je ervan uitgaan dat hij nu nog op bed ligt ,en een uitkering geniet ,daar profiteren ze dan wel weer van .

 7. @Peter,

  Lijkt me inderdaad een gevalletje asielparasiet/gelukszoeker… Beetje kankeren op Nederland, maar wel handje ophouden… Ik betwijfel of zijn IQ WEL boven de 50 uitkomt…

 8. @fuck jullie

  en daarom is jullie iq dus zo laag, omdat uw mama en papa ook broer en zus zijn LOL
  de groeten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.