Een anderhalf jaar oud kind werd maandag in Jordbro in Stockholm door een bende 10-jarigen met een mes bedreigd, schrijft de politie op hun website.

Op maandag om 17 uur was een vader in Jordbro er getuige van dat zijn zoon, die anderhalf jaar oud is, door een aantal ‘jongens’ van 10 jaar met een mes werd bedreigd.

De politie zette een hondenpatrouille en een helikopter in om te proberen de daders te vinden, maar zonder resultaat.

“De informatie die de politie ter plaatse heeft gekregen is dat degenen die de bedreiging hebben uitgevoerd vier of vijf in aantal zijn en dat ze rennend het terrein hebben verlaten”, schrijft de politie op hun website.

Volgens Aftonbladet gebeurde het voorval toen de vader met zijn zoon buiten aan het wandelen was. Toen zouden ze de ‘jongens’ moeten zijn tegenkomen, die niet alleen zijn zoontje bedreigde, maar ook dingen tegen hem schreeuwde.

“De vader belde onmiddellijk de politie”, zegt Ola Österling, de perswoordvoerdster van de politie, aan de krant.

5 REACTIES

  1. Dat is toch logisch hun grotete broers en ouders doen het ook. Worden niet “gevonden” en indien gevonden krijgen zij pamperstraffen. Waar tijdens het avondeten eens lekker met gelachen wordt. Als onze justitie haar politie macht niet ondersteunt en hen zoals nu continu blijft belachelijk maken met dergelijke pampers straffen. Ontaard dit met ZEKERHEID IN EEN TOTALE ONTSPORING. JUSTITIE MOET HAAR POLITIE MACHT EN WETTEN ONDERSTEUNENDE BURGERS een hand biven het hoofd houden en degelijke straffen uitvaardigen, waar terugsturen naar hun land van herkomst samen met de verkeerd opvoedende ouders en familie.Na slechts enkele veroordelingen en natuurlijk de nodige betogingen. zal het respect voor ons en onze justitie eindelijk plaats vinden. Waarschijnlijk zal de justitie door het socialisme en de valse menselijke groepen veroordeeld zulken worden. Maar justitie is jystitie. Elke bezoeker die zuch in mijn huis bevindt wordt verzocht mijn huis te verlaten en indien hij dit niet doet vraag ik politie het te doen e komt hij viir het gerecht voor HUISVREDEBREUK.

  2. Dat crapuul laat kinderen niet met rust en heeft niet eens respect voor een volwassene…helaas wordt Zweden geregeerd door linkse idioten en als daar geen verandering in komt kunnen we Zweden als verloren beschouwen… 🙁

  3. Wat een broekschijter die vader. Een paar maanden geleden was ik te samen met mijn gezin in Antwerpen. In een klerenwinkel probeerde een paar jonge Marokkanen de handtas van mijn vrouw te stelen terwijl ze kleren aan het uitzoeken was. Ik gaf er twee een schop en huilend renden ze weg, om even later met een bende volwassen Marokkanen terug te komen. De eerste die dreigend naderbij kwam sloeg ik hard met een paraplu op zijn hoofd. De anderen kregen ook de volle laag. En weg waren ze schreeuwend dat ik een racist was

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.